reklama
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
No i widocznie to Ci jest potrzebne a teraz jeszcze zrób sobie cos pysznego i obejrzyj jakis romasidło na poprawe humoru;-).
no coś ty, kochana nie masz żadnego powodu żeby się martwić, myślę czy to jest za pół roku czy za 2 lata to nie powinno być u ciebie problemów z zajściem w ciążęWitam!
jakie problemy???? Wystraszyłam się bo my postanowiliśmy poczekać 2 lata.
Czy istnieje jakiś konkretny powód dla którego po poronieniu nie należy czekać ze staraniami???(
Rudaxxxmarta bardzo mi przykro kochana, ze i ty przez to przechodzisz,
[*] dla twojego aniołeczka. Mnie po zabiegu bolał brzuch, nie cały czas ale dawał o sobie znać, jak poszłam do gina to dał mi antybiotyki bo miałam małe zapalenie i przeszło. Jeżeli więc twój brzuch będzie ci dalej przeszkadzał to może warto będzie szybciej odwiedzić gina.
Just ja też dziś jakoś się wyzbierać nie umiem Ale myślę, ze to przez tą pogodę, bo deszczowo jest i ciśnienie spada, tak przynajmniej sobie to tłumaczę
Wiolka wybaw się kochana i za nas Poszłabym z chęcią na jakieś weselisko
Gosiu bardzo prosimy o częstsze nas odwiedzanie i długie pisanie
Lecę spać, bo jutro czekają mnie dłllugie zakupy, więc siła będzie mi potrzebna
Dobranoc żabki
Zwłaszcza, że dzisiaj ostatni wieczór wolnego od męża to sobie mogę robić co chcę i kiedy chcę ;-) chociażby i nic nie robić
Raz na jakiś czas przydaje się taka chwila rozłąki, przynajmniej zatęsknić można ;-)
Ilonko, owocnych zakupów :-)
Raz na jakiś czas przydaje się taka chwila rozłąki, przynajmniej zatęsknić można ;-)
Ilonko, owocnych zakupów :-)
Eh, u mnie też szafa domaga się uzupełnienia, ale taaaaaaaak mi się nie chce łazić po sklepach, że szok. Jak mnie już mocno przyciśnie, nie będę miała co na siebie włożyć, to wtedy zmuszę się i pójdę ;-)dzięki Trza coś kupić na tyłek bo jesień idzie i zima
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Witam,
miłego dnia życzę.
miłego dnia życzę.
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witajcie z ranka... ktoras na kawke sie pisze???
milej soboty wszystkim zycze
ja tez tak mam, czasem kilka dni nie mam weny a potem - tak jak wczoraj 7 okien w domu umylamjakaś taka nieprzytomna jestem, nijak się zorganizować nie mogę. nie to, żebym miała jakieś ambitne zadania do zrobienia, po prostu miałam mieszkanie trochę ogarnąć, a cały wieczór jakoś tak włóczyłam się z kąta w kąt
ok - postaram sie:-):-)Gosiu bardzo prosimy o częstsze nas odwiedzanie i długie pisanie
ja w tym sezonie nie szalalam wogole na wyprzedazach - nie mialam ochoty grzebac w tej stercie ciuchow...moze teraz cos kupie sobie na jesien...Eh, u mnie też szafa domaga się uzupełnienia, ale taaaaaaaak mi się nie chce łazić po sklepach, że szok. Jak mnie już mocno przyciśnie, nie będę miała co na siebie włożyć, to wtedy zmuszę się i pójdę ;-)
milej soboty wszystkim zycze
reklama
As 76, witaj szalona, widzę, że już prawie świtało jak spać szłaś Pojedziesz na czuwanie i zamiast czuwać to drzemać będziesz ;-)
Co do drzemania to mi się przypomniało, jak parę dni temu na szkoleniu, na którym byłam pewna pani parę razy przysnęła fajnie to wyglądało, poza niby skupionego słuchacza, a oczka zamknięte i tylko głowa coraza bardziej bezwładnie się przechylała
Witaj Olu, co tam u Ciebie? po prostu pisać Ci się nie chce, czy coś nie ten teges u Ciebie, bo jakoś malutko Ciebie ostatnio?
u mnie ekspres staruszek już kawkę przebulgotał, więc się dołączam do forumowania przy porannej kawce
a za okna podziwiam, bo ja mogę powiedzieć jak smerf maruda "Nie cierpię myć okien" ;-)
weszłam na chwilę na podforum staraczek, a tam był link do strony na temat obserwacji zmian śluzu w czasie cyklu, na której trafiłam między innymi na tekst:
"Gdy się kobietę poucza, jak podejmować obserwacje, należy położyć nacisk na to, „co srom czuje”, gdy kobieta krząta się wokół codziennych prac, np. gdy chodzi itd. Trzeba położyć mocny nacisk na to, żeby nie podejmowała żadnego badania wewnętrznego."
tekst w sam raz na poprawę humoru, to teraz będę się zastanawiać "co srom czuje"
miłego dnia
Co do drzemania to mi się przypomniało, jak parę dni temu na szkoleniu, na którym byłam pewna pani parę razy przysnęła fajnie to wyglądało, poza niby skupionego słuchacza, a oczka zamknięte i tylko głowa coraza bardziej bezwładnie się przechylała
Witaj Olu, co tam u Ciebie? po prostu pisać Ci się nie chce, czy coś nie ten teges u Ciebie, bo jakoś malutko Ciebie ostatnio?
Witaj,Witajcie z ranka... ktoras na kawke sie pisze???
ja tez tak mam, czasem kilka dni nie mam weny a potem - tak jak wczoraj 7 okien w domu umylam
u mnie ekspres staruszek już kawkę przebulgotał, więc się dołączam do forumowania przy porannej kawce
a za okna podziwiam, bo ja mogę powiedzieć jak smerf maruda "Nie cierpię myć okien" ;-)
weszłam na chwilę na podforum staraczek, a tam był link do strony na temat obserwacji zmian śluzu w czasie cyklu, na której trafiłam między innymi na tekst:
"Gdy się kobietę poucza, jak podejmować obserwacje, należy położyć nacisk na to, „co srom czuje”, gdy kobieta krząta się wokół codziennych prac, np. gdy chodzi itd. Trzeba położyć mocny nacisk na to, żeby nie podejmowała żadnego badania wewnętrznego."
tekst w sam raz na poprawę humoru, to teraz będę się zastanawiać "co srom czuje"
miłego dnia
Ostatnia edycja: