reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zastanawiam sie czy nie poszukac sobie lekarza na konsultacje, który by mi powiedzial droga wolna, działajcie.....?
A nie tylko jest wszystko dobrze, pieknie....ale jeszcze troszkę poczekajcie!!!
u mnie było ostatnio to samo, pytam czy jest ok, tak jest bardzo dobrze, to kiedy możemy zacząć starania? no może tak za 2-3 miesiące :crazy:
i powiem ci szczerze, ze gdyby nie umowa i cmv której jeszcze nie sprawdziłam to bym się brała za starania,

reklama
u mnie było ostatnio to samo, pytam czy jest ok, tak jest bardzo dobrze, to kiedy możemy zacząć starania? no może tak za 2-3 miesiące :crazy:
i powiem ci szczerze, ze gdyby nie umowa i cmv której jeszcze nie sprawdziłam to bym się brała za starania,

o co Ci chodzi z ta umową ......?
czy to ma coś ze staraniami wspólnego?
sorry, może nie doczytałam, ale o co chodzi?

mnie też tak wkurzył takim gadaniem ten mój gin.....
też mi mówi: ze 2-3 miesiące jeszcze poczekajcie, a ja :ale wszystko jest ok? a on: tak, tak.....ślicznie jest!
:crazy:

Ostatnia edycja:
o co Ci chodzi z ta umową ......?
czy to ma coś ze staraniami wspólnego?
sorry, może nie doczytałam, ale o co chodzi?

mnie też tak wkurzył takim gadaniem ten mój gin.....
też mi mówi: ze 2-3 miesiące jeszcze poczekajcie, a ja :ale wszystko jest ok? a on: tak, tak.....ślicznie jest!
:crazy:

Ilonce i mi także kończy się umowa, jej chyba z końcem roku, mi z końcem stycznia i gdybyśmy były w ciąży poniżej 3 miesiąca to pracodawca nie ma obowiązku przedłużyć umowy. Więc, żeby nie pozbawiać się dochodu postanowiłyśmy czekać do stycznia.

tak tez myslalam, ale wolałam podpytać....
ja tez czekałam ze starankami, aż będę miała umowę na stałe. Fakt, że to zawsze jeden problem z głowy...zawsze wiesz, że masz gdzie wrócić...i kasa jest nawet jak na l-4 sie siedzi!

czyli podsumowywując....lekarze tak gadają bez sensu....
i skoro jak bada i mówi...pieknie, dobrze, wspaniale, książkowo., a mimo wszystko sugeruje czekać....to nie będę sie do tego stosowała.....
moje życie, moje zdrowie....a organizm sam wie co robi!!!!!!!

Dziewczyny nie wiem kiedy dokładnie straciłyscie malenistwa ,ale moze chodzi tu o psychike zeby dojsc do siebie.Bo pamietam mi tez lekarz mówił ze fizycznie jest ok ale ze wzgledu na psychike radzi odczekac.

Dziewczyny nie wiem kiedy dokładnie straciłyscie malenistwa ,ale moze chodzi tu o psychike zeby dojsc do siebie.Bo pamietam mi tez lekarz mówił ze fizycznie jest ok ale ze wzgledu na psychike radzi odczekac.
może i tak jest, tylko mogliby to mówić a nie każą się domyślać :-D

Karolka, zrób to co ci serduszko podpowiada

reklama

może masz rację, ale ja tak bardzo chce...
i wiem, że jeśli zajdę w ciąże to uda mi się nie mysleć o tym co się stało...odzyskam radość zycia, nie będą mnie łapały dołki.....
ja jestm twarda babka....tylko teraz się czasami zrozklejam własnie z tej bezsilności.......

Do góry