Karolka ja tez mowilam podobnie jak Twoj maz. Nie chcialam zeby ze mna poszedl. Ale jak lekarz zaczal mnie badac i zobaczylam ze dzidzius ma sie dobrze, poprosilam by zawolal mojego meza. :-);-) Final byl taki, ze dalej nic z badania nie widzialam bo moj m sie prawie przykleil do monitora ;-)
reklama
K
kobietka22
Gość
Ja też nie widziałam:-(, było za malutkie jak byłam na pierwszym usg i nie było widac, już niemoge się doczekać kiedy będe mogła utulić swojego maluszka, choć narazie musze wyleczyć ten mój żołądek.
Kochane wszystkie bedziemy sie najpierw wzruszac przy usg, potem tulic malenstwa.
Ja zmykam poczytac ksiazeczke. Wczoraj sobie kupilam... bo chcialam isc na film do kina. Ale w recenzjach poczytalam ze ksiazka jest lepsza, wiec zaczne od niej :-) Czytałyście albo widziałyście "Bez mojej zgody" Jodi Picoult ?
Ja zmykam poczytac ksiazeczke. Wczoraj sobie kupilam... bo chcialam isc na film do kina. Ale w recenzjach poczytalam ze ksiazka jest lepsza, wiec zaczne od niej :-) Czytałyście albo widziałyście "Bez mojej zgody" Jodi Picoult ?
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Koti Twoja dzidzia rewelacja. Super że wszystko z nią dobrze. I mam nadzieję że mamusia też dobrze się czuje. POzdrawiam
wiolka_1982
Fanka BB :)
karolcia81 - mam nadzieję, że na urodzinach u bratanka nie będzie tak źle jak piszesz!
GosiaLew - współczuję @.I życzę szybkiej i udanej przeprowadzki
karola322 - ja bym na Twoim miejscu nie czekała do poniedziałku i poszła do lekarza!I trzymaj się!! na pewno wszystko jest dobrze! Musi być
Koti81 - niesamowite zdjęcie
Miłego dzionka życzę!
GosiaLew - współczuję @.I życzę szybkiej i udanej przeprowadzki
karola322 - ja bym na Twoim miejscu nie czekała do poniedziałku i poszła do lekarza!I trzymaj się!! na pewno wszystko jest dobrze! Musi być
Koti81 - niesamowite zdjęcie
Miłego dzionka życzę!
czesc Olcia,
ja czuje sie lepiej i psychicznie i fizycznie. Mdlosci mam tylko wtedy gdy sie zdenerwuje ... Czasami boli brzuch ale gin wczoraj powiedzial ze to nic groznego. Jutro jade na imprezke urodzinowa 3 latka :-) bedzie sie dzialo ... ;-)
ja czuje sie lepiej i psychicznie i fizycznie. Mdlosci mam tylko wtedy gdy sie zdenerwuje ... Czasami boli brzuch ale gin wczoraj powiedzial ze to nic groznego. Jutro jade na imprezke urodzinowa 3 latka :-) bedzie sie dzialo ... ;-)
Kinguś mam nadzieje, ze twoje nerki jeszcze troszke wytrzymają
Koti, faktycznie twój dzidziuś musi mieć sporo rzeczy na głowie
Karola trzymam kciuki żeby było dobrze, musi być po prostu
pozdrowienia dla wszystkich
Koti, faktycznie twój dzidziuś musi mieć sporo rzeczy na głowie
Karola trzymam kciuki żeby było dobrze, musi być po prostu
pozdrowienia dla wszystkich
kinguś
Nie poddam się
Witam:-)
Super, że mały Wam tak ładnie rośnie :-)
Super wiadomość :-):-)A ja byłam dziś na usg genetycznym. Wszystko dobrze. Maluch ma 6,5 cm, machał cały czas nózkami, rączkami, wyprężał się, az trudno było go zbadać :-).
Witaj:-)Witam serdecznie :-)
Mam nadzieje ze nie którzy mnie jeszcze kojarza .....
Daje znac tylko o sobie ze zyje :-).... Niezapomniałam o Was ale u mnie jak narazie nie slychac nic ciekawego ale jak tylko sie cos wydarzy to znow bedzie mnie pelno tutaj:-)
Ze starankami jeszcze czekam gdyz chcialabym jeszcze par rzeczy zrobic a potem czas pokaze .... co ma byc to bedzie,
Dzięki.Kinia życzę żeby z twoimi nerkami było jak najlepiej i tzrymam za was kciuki kochana Trzymaj się to już niedługo
Super, że mały Wam tak ładnie rośnie :-)
:-):-)Pozdrawiam wszystkie dziewczyny u mnie ostatnio mało czasu bo rozpoczął się wrzesień a z nim rok szkolny więc mam znowu mnóstwo papierkowej roboty.
Byłam na tym kabacie i popłakałam się ze śmiechu ;-);-)kinguś - super, że z malutką wszystko dobrze!!!!!:-)
A my z moim K jutro idziemy na Kabaret Moralnego Niepokoju :-):-)Mam nadzieję, że trochę się pośmieje:-)
Będzie dobrzew sobote idziemy na urodziny do bratanka mojego Z., ma 5 lat.
I juz się tego boje....
Dzięki.Kinguś już tak nie wiele Ci zostało, oby z nerkami było ok.
Mnie też czasem przestawały boleć i do ginki od razu leciałamWitajcie kochane . Ja się trochę od wczoraj martwię bo boli mnie brzuszek biorę nospe ale dziwne to wszystko. Piersi przestały mnie boleć ale mam mdłości i brzuch mnie boli.
Wypij więcej i może niech gin na usg sprawdzi też nerki.kobietka nie umiem go określić bo nie wiem czy to taki skurczowy czy taki na rozwolnienie cały czas mnie nie boli ale często i kłuje mnie pod nerkami czasem ale to może dlatego ze pjie mało płynów.
Nie mają wyjścia bo ja się wcześniej do szpitala nie wybieram ;-);-)Kinguś mam nadzieje, ze twoje nerki jeszcze troszke wytrzymają
karolcia81
czekam na szczęście.....
A mnie to sie juz wyczerpał ten nadmiar entuzjazmu i optymizmu, pewnie przez tą wczorajszą wizytę.
I chyba dlatego tak wszystko mnie wkurza, i z tym kindrbalem tak wyjechałam
Najchętniej to bym się zaszyła w domku i troszkę sobie popłakała....
Zastanawiam sie czy nie poszukac sobie lekarza na konsultacje, który by mi powiedzial droga wolna, działajcie.....?
A nie tylko jest wszystko dobrze, pieknie....ale jeszcze troszkę poczekajcie!!!
Mam taaaaaaaaaakiego doła dzisiaj.....może cisnienie jest marne.....może będzie padało....
Nie mam siły się usmiechać...
Kurcze dziewczyny........siekło mnie jak cholera!
I chyba dlatego tak wszystko mnie wkurza, i z tym kindrbalem tak wyjechałam
Najchętniej to bym się zaszyła w domku i troszkę sobie popłakała....
Zastanawiam sie czy nie poszukac sobie lekarza na konsultacje, który by mi powiedzial droga wolna, działajcie.....?
A nie tylko jest wszystko dobrze, pieknie....ale jeszcze troszkę poczekajcie!!!
Mam taaaaaaaaaakiego doła dzisiaj.....może cisnienie jest marne.....może będzie padało....
Nie mam siły się usmiechać...
Kurcze dziewczyny........siekło mnie jak cholera!
reklama
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Popłacz jak Ci to ulrzy i sie nie krepuj.Czasami sa takie dni.