reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolka ja tez mowilam podobnie jak Twoj maz. Nie chcialam zeby ze mna poszedl. Ale jak lekarz zaczal mnie badac i zobaczylam ze dzidzius ma sie dobrze, poprosilam by zawolal mojego meza. :-);-) Final byl taki, ze dalej nic z badania nie widzialam bo moj m sie prawie przykleil do monitora ;-)

reklama
Ja też nie widziałam:-(, było za malutkie jak byłam na pierwszym usg i nie było widac, już niemoge się doczekać kiedy będe mogła utulić swojego maluszka, choć narazie musze wyleczyć ten mój żołądek.

Kochane wszystkie bedziemy sie najpierw wzruszac przy usg, potem tulic malenstwa.

Ja zmykam poczytac ksiazeczke. Wczoraj sobie kupilam... bo chcialam isc na film do kina. Ale w recenzjach poczytalam ze ksiazka jest lepsza, wiec zaczne od niej :-) Czytałyście albo widziałyście "Bez mojej zgody" Jodi Picoult ?

karolcia81 - mam nadzieję, że na urodzinach u bratanka nie będzie tak źle jak piszesz!

GosiaLew - współczuję @.I życzę szybkiej i udanej przeprowadzki:)

karola322 - ja bym na Twoim miejscu nie czekała do poniedziałku i poszła do lekarza!I trzymaj się!! na pewno wszystko jest dobrze! Musi być:)

Koti81 - niesamowite zdjęcie:)

Miłego dzionka życzę!

czesc Olcia,

ja czuje sie lepiej i psychicznie i fizycznie. Mdlosci mam tylko wtedy gdy sie zdenerwuje ... Czasami boli brzuch ale gin wczoraj powiedzial ze to nic groznego. Jutro jade na imprezke urodzinowa 3 latka :-) bedzie sie dzialo ... ;-)

Kinguś mam nadzieje, ze twoje nerki jeszcze troszke wytrzymają

Koti, faktycznie twój dzidziuś musi mieć sporo rzeczy na głowie :)

Karola trzymam kciuki żeby było dobrze, musi być po prostu

pozdrowienia dla wszystkich

Witam:-)
A ja byłam dziś na usg genetycznym. Wszystko dobrze. Maluch ma 6,5 cm, machał cały czas nózkami, rączkami, wyprężał się, az trudno było go zbadać :-).
Super wiadomość :-):-)
Witam serdecznie :-)
Mam nadzieje ze nie którzy mnie jeszcze kojarza .....
Daje znac tylko o sobie ze zyje :-).... Niezapomniałam o Was ale u mnie jak narazie nie slychac nic ciekawego ale jak tylko sie cos wydarzy to znow bedzie mnie pelno tutaj:-)
Ze starankami jeszcze czekam gdyz chcialabym jeszcze par rzeczy zrobic a potem czas pokaze .... co ma byc to bedzie,
Witaj:-)

Kinia życzę żeby z twoimi nerkami było jak najlepiej i tzrymam za was kciuki kochana Trzymaj się to już niedługo
Dzięki.
Super, że mały Wam tak ładnie rośnie :-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny u mnie ostatnio mało czasu bo rozpoczął się wrzesień a z nim rok szkolny więc mam znowu mnóstwo papierkowej roboty.
:-):-)

kinguś - super, że z malutką wszystko dobrze!!!!!:-)

A my z moim K jutro idziemy na Kabaret Moralnego Niepokoju :-):-)Mam nadzieję, że trochę się pośmieje:-)
Byłam na tym kabacie i popłakałam się ze śmiechu ;-);-)

w sobote idziemy na urodziny do bratanka mojego Z., ma 5 lat.
I juz się tego boje....
Będzie dobrze

Kinguś już tak nie wiele Ci zostało, oby z nerkami było ok.
Dzięki.

Witajcie kochane . Ja się trochę od wczoraj martwię bo boli mnie brzuszek biorę nospe ale dziwne to wszystko. Piersi przestały mnie boleć ale mam mdłości i brzuch mnie boli.
Mnie też czasem przestawały boleć i do ginki od razu leciałam

kobietka nie umiem go określić bo nie wiem czy to taki skurczowy czy taki na rozwolnienie cały czas mnie nie boli ale często i kłuje mnie pod nerkami czasem ale to może dlatego ze pjie mało płynów.
Wypij więcej i może niech gin na usg sprawdzi też nerki.

Kinguś mam nadzieje, ze twoje nerki jeszcze troszke wytrzymają
Nie mają wyjścia bo ja się wcześniej do szpitala nie wybieram ;-);-)

A mnie to sie juz wyczerpał ten nadmiar entuzjazmu i optymizmu, pewnie przez tą wczorajszą wizytę.
I chyba dlatego tak wszystko mnie wkurza, i z tym kindrbalem tak wyjechałam
Najchętniej to bym się zaszyła w domku i troszkę sobie popłakała....
Zastanawiam sie czy nie poszukac sobie lekarza na konsultacje, który by mi powiedzial droga wolna, działajcie.....?
A nie tylko jest wszystko dobrze, pieknie....ale jeszcze troszkę poczekajcie!!!

Mam taaaaaaaaaakiego doła dzisiaj.....może cisnienie jest marne.....może będzie padało....
Nie mam siły się usmiechać...
Kurcze dziewczyny........siekło mnie jak cholera!

reklama
Do góry