ile trzeba czekac poo zabiegu aby sie kochac z mezem??tzn ile to wiem bo lekarze mowia 6-8tygodni ale jak wy robilyscie?
Generalnie po 1 @ po zabiegu juz można, ale wszystko zalezy od tego czy jesteś już gotowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile trzeba czekac poo zabiegu aby sie kochac z mezem??tzn ile to wiem bo lekarze mowia 6-8tygodni ale jak wy robilyscie?
Wiolka cieszę się, ze macie zielone światełko, a nie mówiłam No w sumie pisałam
Karolka, ja bym też jeszcze dała sobie spokój z wymrażaniem tej nadżerki, jeśli jest mała to można z tym zaczekać. Dla pewności możesz ewentualnie zrobić cytologię, i jeśli wyjdzie pap II to spokojnie.
Carri ciesze się, ze zajrzałaś Pozdrowionka
Iwcia my przeżyliśmy bez przytulanek 6 tygodni, spodziewałam się że będzie boleśnie, ale nic z tych rzeczy, nie krwawiłam też i innych dolegliwości też nie miałam, ale myślę ze to zależy od organizmu
A tak na marginesie dziewczyny to wy przez dzien strasznie duzo tu piszecie i przepraszam was bardzo ale czytam wszyskie posty ale niestety nie mam czasu tez odp co o tym sadze wiec odpisuje na ostatnie.mam jeszcze male pytanko ile trzeba czekac poo zabiegu aby sie kochac z mezem??tzn ile to wiem bo lekarze mowia 6-8tygodni ale jak wy robilyscie?
no to ja trzymam mocno kciukasymiałam robioną cyto. rok przed ciążą i miałam grupę II , niewielka infekcja bakteryjna....
więc nadal jestem przekonana, że ją zostawie.....
dzięki dziewczyny....jesteście wspaniałe....uspokoiłam się....i za dwa, trzy tygodnie zabieram się za fasolkę!