Natalineczka555
kocham kochać :)
wg Om mialam termin na 23.04 wiec to byl tak gdzies 7 tydzno to faktycznie dziwnie a wg OM byl ktory tydzien ? moze ktos tam mial problem z matematyką ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wg Om mialam termin na 23.04 wiec to byl tak gdzies 7 tydzno to faktycznie dziwnie a wg OM byl ktory tydzien ? moze ktos tam mial problem z matematyką ?
i tak na chłopski rozum sobie tłumacze że to chyba to było przyczynąna wypisie wpisuja termin z OM, ja tez tak mialam. Moja kolezanka poronila w 11 tyg wedlug OM, wedlug usg byl 7, a wedlug HCG 3 tydzien .... po prostu dzidzius umarl i zaczal sie wchlaniac, a hcg spadalo.
U Ciebie wyglada na to, ze od poczatku Betka byla za niska
na usg gin nic nie widzial nawet pecherzyka dlatego bylo podejrzenie ze pozamaciczna albo wczesna, zreszta ja nic nie wiem na temat tej ciazy nic kompletnie nicz tej betki to tak wygląda jakby od samego początku było coś nie tak, bardzo powoli rosła. Mogło być tak, że była wyższa i spadła ... ale u Ciebie był mały wzrost, więc ona chyba po prostu od początku za wolno przyrastała. a w ogole byl zarodek, czy tylko pecherzyk ? przypuszczam, ze przy takiej becie nie bylo zarodka.