reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A u mnie wczoraj był brat z narzeczoną szukaliśmy prezentu dla rodziców na podziękowania i znalazłam coś bardzo oryginalnego z czym się jeszcze nie spotkałam i wydaje mi się że powinno się rodzicom podobać zobaczcie i powiedzcie czy dobry pomysł mamy z bratową[/FONT]
http://www.funphoto.pl/
chodzi o statuetki

Początkowo też myślałam o takiej statuetce. Ale koniec końców zamówiliśmy 3szt takich oto statuetek :-)

Statuetka OSCAR+TWÓJ NADRUK urodziny PREZENT (725993947) - Aukcje internetowe Allegro

Lekko z humorem i myślę, że oryginalnie. A 3szt dlatego, że 1 dla mojej Mamy, jedna dla Taty, a jedna dla Mamy M (jego Tata niestety już nie żyje).

A jeśli chodzi o takie statuetki, jakie Ty Kasiu pokazałaś. Pooglądajcie też na Allegro. Są równie ładne, a może wyjdzie nieco taniej?

ślub podziękowania na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
ASIA wyslalam linki bratowej jest zachwycona sa po prostu piekne te serca grawerowane ze zdjeciem cudo i chyba cos stad wybierzemy

kurcze jak mnie dół brzucha ciągnie jeszcze w dół chyba @ sie zbliza w sumie to moglaby już teraz bo w przyszły czwartek jade z Wercia w góry i wolałabym być na chodzie

ASIA wyslalam linki bratowej jest zachwycona sa po prostu piekne te serca grawerowane ze zdjeciem cudo i chyba cos stad wybierzemy

Cieszę się, że mogłam pomóc :-) Mam nadzieję, że jeśli zdecydujecie się na zamówienie czegoś z Allegro to będziecie tak samo zadowoleni jak my z naszych Oscarów :-)

kurcze jak mnie dół brzucha ciągnie jeszcze w dół chyba @ sie zbliza w sumie to moglaby już teraz bo w przyszły czwartek jade z Wercia w góry i wolałabym być na chodzie

No to życzę, by szybko @ przyszedł i poszedł :-)

Na długo nas opuszczasz?

u nas tez trzy sztuki ale inna kombinacja
bratowej rodzice
moja mama
moj tata z żona

My dodatkowo poza Oscarami dorzucimy jeszcze podziekowania "tekstowe". Któreś z poniższych:

Podziękowania dla Rodziców /Chrzestnych/ Deja Vu (721089331) - Aukcje internetowe Allegro

lub

Podziekowania dla rodziców,DYPLOM,Życzenia Ślub (722701737) - Aukcje internetowe Allegro

A dla każdego z gości przygotowujemy na początek wesela "Zasady weselne" :-)

Podziękowania, Weselne Zasady dla Gości +Zdjecie (715388708) - Aukcje internetowe Allegro

Zaproszenia mieliśmy w humorystycznym akcencie, tablice rejestracyjne też, więc i prezent dla gości chcemy z jajem. Mam plan, że zasady weselne zostaną położone na talerzu każdego z gości. Ot taka lektura na początek imprezy :-)

jedziemy w czwartek wracamy w niedziele takze krociutko ale ma byc intensywnie
dzieciaki beda mialy duzo frajdy bo i spływ Dunajcem i wjazd na Kasprowy no i w ogóle pierwszy raz w górach

jedziemy w czwartek wracamy w niedziele takze krociutko ale ma byc intensywnie
dzieciaki beda mialy duzo frajdy bo i spływ Dunajcem i wjazd na Kasprowy no i w ogóle pierwszy raz w górach

Mmmm... Byłam na spływie... Chętnie bym przeżyła go jeszcze raz. Trzymam ### za piękną pogodę :-)

A kiedy ślub?

10 października
fajnie bo ja miałam 7 października tyle że 9 lat wcześniej a czeka mnie jeszcze wyprawa z bratem po garnitur bedzie chyba gorzej niz z kobieta

Ja mam 24.10 :-)

Co do garnituru z moim M to myślałam, że szału dostanę. Ale koniec końców pomarudził, pomarudził, ale kupiliśmy.

A ja o dziwo - cyk myk i kupiłam 2 kiecki. Mierzenie - kupienie. Mierzenie - kupienie. Sama byłam w szoku, że tak sprawnie to poszło :-)

reklama
ja ze swoja kiecka tez nie mialam problemow poszłam do salonu przymierzyłam cztery w czwartej zrobiło mi sie gorąco i już wiedziałam ze to ta
zmykam do psychiatry po ostatnie zwolnienie i żeby mi wystawil papiery na świadczenie rehabilitacyjne
odezwe sie potem
buziaczki

Do góry