kaska0201
najważniejsza jest Wercia
OLA kochanie a Ty dzisiaj jakoś też zacichłaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agniesia ja nie mam budyniowego sluzu tylko bardziej wyglada jak ciemna czekolada leze juz prawie tydzien ibiore leki i nic nie przechodzi a na dodatek jest taki nie za miły zapach.podobno takie uplawy w ciąży zdarzają się bardzo często, taki budyniowy śluz, więc się nie denerwuj, ale oczywiście najlepiej i dla świętego spokoju to zapytać lekarza
Hej Dziewczyny. Dopiero wróciłam. Zaraz będę nadrabiała zaległości od piątku, ale póki co chciałam napisać, że:
Tak jak pisałam nie odstawiłam w piątek duphastonu. Chciałam go brać do niedzieli, a dziś zrobić test i wtedy albo brać dalej albo odstawić i czekać na @. I co się okazało? W sobotę, równo w 30dc (czyli jak co miesiąc od poronienia) zapukała do mnie @, więc:
Jestem żywym dowodem na to, że duphaston nie powstrzymuje @. Jeśli ma przyjść to przyjdzie nawet bez jego odstawienia.
@ normalny, pierwszy dzień lekko bolesny (ale dało się żyć). Szkoda, że akurat na wyjeździe, ale trudno. Najważniejsze dla mnie jest to, że teraz bez oporów mogę go przyjmować, bo wiem, że @ dostanę jeśli nie zafasolkuję.
Miłego dnia.
Lecę nadrabiać zaległości na BB :-)
Trzymaj sie kochana . Dzisiaj idziesz do nowego lekarza?agniesia ja nie mam budyniowego sluzu tylko bardziej wyglada jak ciemna czekolada leze juz prawie tydzien ibiore leki i nic nie przechodzi a na dodatek jest taki nie za miły zapach.
Witajcie dziewczynki moje kochane