reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no i ....

nie wiem bo R tej kreseczki nie widzi a ja WIDZĘ taka bladziutka że faktycznie prawie jej nie widać zależy pod jakim kątem się patrzy
a moze widzę bo chcę widzieć
sama nie wiem
co robić?
pomóżcie !!!

No tak jak piszą dziewczyny, we wczesnym stadium ciąży największe stężenie hcg jest w porannym moczu i lepiej rano zrobić,
ja u siebie tez kiedys miałam słabiutką kreseczkę, mój R nic nie widział i sie smiał więc nastepnego dnia poszłam zdo laboratorium zrobić hcg i potwierdziło się

Hek Kasiu bądź dobrej myśli bo i ja miałam słabszą kreskę a Zuzia ma już 4 miesiące:)))
Co do strachu, ups ja też tak miałam kiedy dookoła wszyscy brzuszkowali, bratowa Męża chwaliła się że będzie mamą ja ryczałam do poduszki. Kiedy pojawiły się 2 kreski na teście bałam się,że znów się nie uda, nie przyzwyczajałam się do świadomości o ciąży, bałam się przywiązać do tego szkraba, bałam sie porażki:(
Wiecie co przeszło mi chyba dopiero na USG genetycznym w Łodzi kiedy na zdjęciu 3D zobaczyłam swoje dziecko, które tuliło się do łożyska. Ta przytulona twarzyczka uświadomiła mi, że pod moim sercem rośnie skarb,że mam zaufac i czekać więc czekałam i nie powiem,że się nie bałam bo to niemożliwe.
Mój Aniołek ktory nie odnalazł drogi na ziemię odszedł 27 marca 2008 roku, ale gdyby żył nie było by Zuzi wiec nie gdybam i cieszę się z tego co mam , choć nigdy nie zapomnę o tym co straciłam bo choć dla lekarzy była to martwa ciąża dla mnie była to wielka strata:(

kasia idź zrób sobie betke najlepiej. U mnie ostatnio na dwóch testach wychodziła bardzo bladziutka II kreska. I niepotrzebnie się po cichu cieszyłam bo później bardzo mocno sie rozczarowałam. Życzę Ci z głębi serca tych II upragnionych, lecz idź sobie zrób betke wtedy będziesz miała napewno pewny wynik. Takie jest moje zdanie. Wiesz sama jak później boli rozczarowanie

Czesc dziewcyznki,moze mnie jesze ktoras z Was kochane dziewczynki pamieta.
Jesli nie tak wiec troszke sie przedstawie.
Mam na imie Ilona i przyzchodye do Was y najpiekniejsza wiadomosciazrobilam dzis test i ujrzalam 2 kreseczki....
Stracilam swoja coreczke w listopadzie ubieglego roku w 23 tyg ciazy...Tak wiec zaczyznamz od nowa, silniejsza jednak pelna strachu...
Pozdrowienia

reklama
Do góry