reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć
Ja w weekend odwiedziałam swoją Panią Doktor, wszystko wygląda dobrze, najważniejsze ze macica pusta nic lekarze nie zostawili. Za tydzień wracam do pracy i staram sie jakos ogarnąć. Czekam na sekcję i potem parę badań i mam nadzieje że nie długo będziemy mogli starać sie o mała kruszynkę. mam najwcześniej zachodzić na trzecią @.Wiec czekam narazie nie było ani jednej.
Wiem że kolejna ciąża na pewno nie będzie łatwa. Ale wiem że Nasz Aniołek i Moja Pani Doktor nam pomoże i jakoś razem dotrwamy. Wiem że nie można sie nakręcać na ciążę. Na poprzednią czekałam dwa lata. I tak naprawde udało sie gdy przestaliśmy się starać i o tym myśleć bo były inne problemy.
Całuski dla Was i Waszych Aniołów

reklama
kinguś odezwij się!!!! Jak po usg????
Przepraszam nie widziałam, że będziecie się tak martwić już tak więcej nie zrobię.
Na usg wszystko dobrze tylko dzidzia jest troszkę mniejsza i muszę co 3 tygodnie kontrolować wzrost. Troszkę się przestraszyłam ale poczytałam w internecie i chyba nie jest tak źle.
Teraz czeka mnie wizyta u urologa i w piątek u ginekologa i na pewno się odezwę.
Dziękuje, że tak się mną interesujecie, wielkie buziaki dla Was- jesteście kochane.

Witam wszystkie nowe Aniołkowe Mamy
[*]

Kasikz bardzo mi przykro. Brak mi słów...
[*]
Trzymaj się kochana

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki. Wiem ze Motylek z wami pisze czesto. Wiec pisze za nia bo pewnie by chciala zebyscie wiedzialy co z nia sie dzieje. Otoz wczoraj rano pocieklo jej troche wod i wieczorem pojechala do szpitala. Dzis dostalysmy info ze zostaje w nim juz do porodu. Narazie ma badania czy ilosc wod jest wystarczajaca zeby czekac jeszcze jesli nie to beda ja ciac, ze wzgledu na zle polozenie malutkiej i zagrozenie odklejeniem sie lozyska. To chyba tyle. Pozdrawiam was wszystkie

Hej dziewczynki. Wiem ze Motylek z wami pisze czesto. Wiec pisze za nia bo pewnie by chciala zebyscie wiedzialy co z nia sie dzieje. Otoz wczoraj rano pocieklo jej troche wod i wieczorem pojechala do szpitala. Dzis dostalysmy info ze zostaje w nim juz do porodu. Narazie ma badania czy ilosc wod jest wystarczajaca zeby czekac jeszcze jesli nie to beda ja ciac, ze wzgledu na zle polozenie malutkiej i zagrozenie odklejeniem sie lozyska. To chyba tyle. Pozdrawiam was wszystkie
Bardzo dziękujemy za wiadomość.
Trzymaj się Motylku

KINGUŚ żeby mi to było ostatni raz
myśmy naprawdę się martwiły ale cieszymy się że jest wszystko ok

MOTYLKU trzymajcie się obie razem z Wercią i czekamy tu na Was ale jeszcze nie teraz także proszę się nie spieszyć

Motylku kochany trzymaj się, jesteśmy z tobą całym serduchem!!!
Kaskax25 dzięki za wiadomość, jak będziesz coś wiedziała więcej to daj znam znać

Kinguś co u ciebie, jak się czuje??

Motylku, mocno trzymam za Ciebie kciuki!!

Olu81, udanego wypoczynku!!

kinguś, a o ile w stosunku do OM maluszek mniejszy?

kasikz, strasznie mi przykro...

Jestem!!!

Jestem po aerobiku, mój mąż robi naleśniki a ja czekam na nie i zaglądam co się tutaj dzieje...

No Motylku!!!! mam nadzieję ze nie zachciało Ci się wczoraj sprzątać i przemęczać i że uważałaś na siebie!!! trzymam kciuki żebyście jeszcze wytrzymały -maleńka chyba po mamusi niecierpliwa!!! Pozdrowienia dla Motylka

Kaśkax25 dziękujemy za wieści!!!!!

Kinguś!!!!!!!!!!! nie myślałaś???? gdybym nie wygrzebała Cię dzięki Kasi na innym wątku to byłabym wściekła!!!!!!!!!!!!! prawie padłam ze zmartwienia!!!

Nikki gdzie Ty byłaś???? brakowało mi Ciebie:tak::tak:

Ewelina28 masz rację -kiedy czuje się wsparcie i zrozumienie jest łatwiej...

Kasia1971
ja usłyszałam od lekarza "to się musiało wydarzyć wczoraj, najdalej przedwczoraj..." myślałam że umrę... że nie poczułam, że nie wiedziałam... przestało mi być niedobrze z dnia na dzień i myślałam że od tej pory będzie już tylko lepiej... kolejnym razem jak przestanie mi być niedobrze chyba zwariuję...

Iloinka26 -dziękuję za pozdrowienia w imieniu Oli:tak: w pracy w pracy -2 miesiące byłam w domu i nie służyło mi to. Dobrze ze jest ta praca i na urlop póki co się nie wybieram...

Lenka29 trzymam kciuki za wizytę u lekarza. Wierzę ze będzie dobrze!!!

Ruda85 nie martw się -sny są odzwierciedlaniem tego co siedzi nam w głowie -w naszym przypadku to strach. Myślę że z czasem to minie i poczujesz się lepiej. Masz rację z nastrojami -trzeba odreagować i niestety na osobach które są najbliżej nas odbija się to najbardziej... choć najbardziej je Kochamy...

Just79 poczytaj kochana opinię a i tak sama zdecydujesz kiedy już do lekarza się wybierzesz. Po prostu zobaczysz czy Ci się spodoba -3 sekundy są najważniejsze w ocenie człowieka... nic na siłę -bo temu człowiekowi oddajesz swoje życie i dobre samopoczucie a później jeszcze dzidzię...A czas ucieka jak szalony...

Kasikkz bidulko... mam nadzieję że praca podziała na Ciebie jak na mnie -kojąco... Zajęła mnie zupełnie i choć to niezdrowe... tak jest mi lepiej

Kasia0201 witaj!!!

Do jutra dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słodkich snów:tak::tak::tak:

KINGUŚ żeby mi to było ostatni raz
myśmy naprawdę się martwiły ale cieszymy się że jest wszystko ok

Kinguś!!!!!!!!!!! nie myślałaś???? gdybym nie wygrzebała Cię dzięki Kasi na innym wątku to byłabym wściekła!!!!!!!!!!!!! prawie padłam ze zmartwienia!!!
Możecie mnie zbić:zawstydzona/y:
Jeszcze raz przepraszam to już się więcej nie powtórzy
mediumkaqxcg55492845506618c74765.jpg

Kinguś co u ciebie, jak się czuje??
Dziękuje dobrze:tak:
kinguś, a o ile w stosunku do OM maluszek mniejszy?
Wg om 27ti 6d a z usg wyszło 26t i 6d- czyli o tydzień.
Ale wg wcześniejszych usg wychodzi 27t i1. Za 3 tygodnie kolejne usg i mam nadzieje, że mała podgoni.

Odebrałam wyniki wszystko w miarę ok tylko dziwny mocznik mi wyszedł
mam 12,70 a norma 17-43 :baffled::baffled: No nic jutro mam wizytę u urologa to może dowiem się czegoś więcej.

Ostatnia edycja:
reklama
Agatko 13x13, ja teraz bardziej na styczniówkach piszę, bo tutaj nie mam za bardzo co, tylko wspierać Dziewczyny po stracie i staraczki...
Zazdroszczę Ci tego aerobiku, bo strasznie lubię, a step najbardziej...

Kinguś, taka tygodniowa różnica to chyba tylko do kontrolowania i nie ma czym się martwić, bo dzieci w brzuchu rosną skokowo i pewnie nadrobi do następnego usg. Napisz jutro, co tam u urologa!

Ja dziś byłam na EKG, wszystko ok, a w piątek do ginki po L4.

Do góry