reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki Wam wszystkim za słowa otuchy...Na pewno zostanę z Wami!
To czekanie jest naprawdę straszne:( Tym bardziej że nic się nie dzieje (póki co). Żadnych bóli, plamień, tylko jest mi nie dobrze(tak jak przez ostatnie 9 tygodni). Dzis nawet rano wymiotowałam:(
Chciałabym mieć "to" już za sobą...
Tam mi smutno i źle..

Sciskam

reklama
cześć dziewczyny,

bardzo mi przykro, że tyle aniołkowych mamuś dołączyło :-( to jest takie niesprawiedliwe. Dla Waszych maleństw zapalam (*).

Jak miło jest poleniuchować troszkę:tak::tak: w końcu!!! po trzech tygodniach robienia kilometrów w końcu trochę zwolniłam tempa. Szkoda że od jutra znowu zaczyna się młyn...

Karola wiem, pamiętam że byłaś w szpitalu i trzymam kciuki żeby to nigdy więcej się nie powtórzyło.:no: Dobrze że masz dystans do tego co się dzieje i może to normalne że przed każdą @ masz taki mętlik. Ja schizmy mam przed badaniem progesteronu :szok:-bo to moje być albo nie być -więc mogę powiedzieć ze choć troszkę wiem co to znaczy.

Agnieszka0240 witaj. Jak minął dzień? tak tylko wpadłaś na chwilkę i uciekłaś...:confused:

Ilonka26
mdłości po śniadaniu? a z jakiego to powodu?

Elfa75 trzymam kciuki za wytrwałość. Sama będziesz wiedziała ile poczekać... Lekarz zapewne doradzi jak będzie najlepiej.

Gosia:) minie szybciej niż Ci się wydaje. Ja chciałam do pierwszej @ a już minęła połowa 3 cyklu...

Ruda85 masz racje!!! ale musi minąć trochę czasu żeby zrozumieć że nie staranka są najważniejsze bo kolejna ciąża nie zrekompensuje nam straty... jeśli nie zadbamy o swój spokój to będzie ona pasmem strachu...

Martuśka23
witaj!!!

Alicja1985 faktycznie są tu wspaniałe osoby:tak: ja nie moglam sobie długo poradzić, odkąd tutaj jestem nie jest już tak źle...

Wiolu czekanie dla nas zawsze jest bolesne... najpierw do pierwszej @ później do wizyty u gina, później na zielone światełko, później na staranka, później na testowanie i tak w kółko... ale będzie dobrze -z czasem bęzie lżej.

Koti też się pojawiła na chwilkę :-)

Spokojnego wieczorka dla Was wszystkich i każdej z osobna
Uciekam na chwilkę

witam wieczornie :)
13X13
ja tak czasami mam z tymi mdłościami, bardzo nieregularnie jem i niestety to dlatego
a ty kochana dobrze, ze przynajmniej przez chwilkę odpoczęłaś, zawsze nawet takie małe naładowanie baterii się przydaje :)

miłego wieczora

Wiola dla twojego aniolka
[*].Trzymaj sie cieplutko ja tez tak mialam ze lzy same mi lecialy oczy ciagle napuchniety ale juz minal dzis miesiac po zabiegu serce dalej boli.

ilonka26 Wiesz sama juz niewiem czy to byla @ krwawilam 2 dni teraz juz plamie dzwonilam do mojego lekarza i mowil ze jak nie przejdzie te plamienie to mam sie zglosic bo niepokoi sie sama tym bo na usg koontrolnym po zabiegu jest jakies zgrubienie i niewiem czy to cos zostalo czy nie.Mam nadzieje ze bedzie oki.

reklama
Witam WSZYSTKIE "stare" i nowe Dziewczyny - (*) dla Waszych Aniołkow.
Zajrzałam, poczytałam- nadrobiłam.
Żegnam się na jakiś czas.Muszę ogarnąć się i stanąć na nogi, bo chyba w jakiś dół niesamowity wpadłam.Wszyscy obrywają...Aż mój Leo wczoraj wieczorem powiedział -"ty mnie już nie lubisz..." No...trochę mi to dało do myślenia.:sorry: Więc sporo jest do naprawiania.
Pozdrawiam Was

Do góry