Witam Was serdecznie!!!!
Byliśmy dziś nad jeziorkiem:-) pogoda super, woda ciepła (choć się nie kąpałam bo brudna a ja mam fioła na punkcie infekcji) kajakiem popływaliśmy trochę i duuuzo piwka wypiłam
pełno dzieci i brzuszków wokoło ach... co zrobić...
Asiu kochana cieszę się że zdecydowaliście się zaczekać -nie dlatego ze opóźnisz zafasolkowanie (bo to nic nie wiadomo soro specjalnie nie uważacie) ale dlatego że nie będziesz czuła presji psychiki -choć na pewno nie będziesz czekała na każdą kolejną @ jak ja... jeśli mój progesteron nie wróci do normy do listopada też zacznę coś brać -choć bardzo się przed tym bronię
Gosia ja oglądam last minute na bieżąco i np. Tunezja czy Turcja są tanie -a wbrew pozorom all inclusive są najtańsze -pomimo że sama wycieczka jest 200zł droższa nie wydajesz nic na miejscu bo od jedzenia po picie i rozrywki wszystko jest gratis więc opłaca się bardziej!! myśl o starankach jest ważna ale nie może przesłaniać sensu życia... bo nie tedy droga choć teraz tak Ci się wydaje...
Nikki świetnie ze z dzidzią ok!!! dbaj o siebie kochana i idź do specjalistów jeśli to konieczne. Nic się nie martw oni zapewne wiedzą że w ciąży organizm kobiety jest bardziej obciążony i wiedzą jak temu zaradzić. Czekam na wieści od lekarza...
Gosiu Lew co z tą nogą??? jak nie urok to... trzymam kciuki żeby się poprawiło-może to przemęczenie i musisz się oszczędzać??? a jeśli chodzi o myślenie -mam tak samo!!! na początku chciałam dzidzię już, zaraz... a teraz -pomimo że dalej chcę -mogę czekać na swój czas...
Agnieszka0240 problemy z tarczycą? mam koleżankę która stara się już 7 lat i właśnie przez tarczycę nie była nigdy w ciązy... nie wiem co jej poradzić bo jej lekarz chyba czeka na cud... mozesz coś podpowiedzieć???
Kasia0201 trafiłaś na dobrego lekarza!!! jestem zdania że musimy szukaać póki nie znajdziemy bo lekarze często popadają w rutynę i wydaje im się ze wszystkie przypadki są jednakowe.
Angelika123 świetnie że się przeprowadziłaś!!! nowe gniazdko -nowy początek -każda zmiana przynosi nową nadzieję!! jak się czujesz??
Karola322 kochana proszę Cię nie myśl tyle o dzidzi -ja wiem że to trudne, czasem nawet niemożliwe ale postaraj się... może na przyszłą owulkę zaplanujcie sobie wyjazd ze wszystkimi bajerami -chodzeniem po górach, piciem do upadłego... może tak jak mówiła moja gin to taka blokada... tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki... łzy kręcą się w oczach... miałam nadzieję że Wam się udało...
Lenka29 lato nie doipisuje?!? ja miałam burzę a po niej duchota i 33 stopnie!!! udusić się można dziś było słonecznie, goraco i duszno -S kupił mi parasol na plaże bo nie wytrzymałabym długo
Ilonka26 a jak Tobie mija dzień??
Uciekam kochane do winka i kąpieli w chłodnej wodzie
pozdrawiam was wszystkie serdecznie i do jutra!!!