reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie wiem czy to normalne ale w moim przypadku im więcej czasu mija tym ciężej jest mi widzę wszędzie małe dzieci i serce mi się ściska z żalu to nie sprawiedliwe te kobiety które nie chcą dziecka i nie dbają o siebie to mają a te które chcą bardzo tracą je dlaczego tak jest nie rozumiem
ja mam to samo - co dzien wyjscie z domu to dla mnie koszmar - zreszta TV nie jest lepsza - wszedzie dzieci...

reklama
Witam dziewczynki! :-):-):-)

Życzę miłego dzionka i lecę sprzątać chałupkę :-):-)
aha i @ nadal nie ma :baffled: robiłam test i wyszedł negatywny, więc sama nie wiem co myśleć.

Kochane dopiero znalazlam chwilke.
Biegalam caly dzien od lekarza do lekarza...
Wiec mialam usg przez brzuch.Dzidzia 11 cm.Wszystko jest ok.Slyszalam nawet bicie serduszka:-)Co do plci to lekarz chcial zobaczyc,ale dzidzia wiercila sie i zaslaniala...
ide cos zjesc bo jeszcze nic dzis nie jadlam.
Milego dnia

Kochane dopiero znalazlam chwilke.
Biegalam caly dzien od lekarza do lekarza...
Wiec mialam usg przez brzuch.Dzidzia 11 cm.Wszystko jest ok.Slyszalam nawet bicie serduszka:-)Co do plci to lekarz chcial zobaczyc,ale dzidzia wiercila sie i zaslaniala...
ide cos zjesc bo jeszcze nic dzis nie jadlam.
Milego dnia
Super!! Gratuluję, na pewno się uspokoiłaś!

Ola81, jak samopoczucie?

Kasia 0201, witam po urlopie!!

Niby czas goi rany ale taka rana zostawia ogromną bliznę chciałabym być znów w ciąży mieć upragnione dziecko wszyscy mówią jesteś młoda masz czas ale ja wiem że mój czas jest właśnie teraz tak strasznie zazdroszczę tym mama które mają swoje maleństwa albo są w ciąży i wszystko jest ok . Najgorsze było to jak leżałam już po zabiegu i słucham jak kobiety opowiadają o tym jak się cieszą to bolało

i co z tego że wypoczęłam jak teraz nie moge się ogarnąć tyle prania sprzątania ale i tak jest nieźle najwazniejsze że sporo chyba zrozumiałam
jakoś inaczej teraz podchodzę do straty maluszka
cierpię ale już troche inaczej na pewno nie mniej ale wiem że jestem silniejsza

bardzo się cieszę że nie zapomniałyście o mnie

Tutusia Ja mam tak samo jak widze dzieci to odrazu mi serce peka i zawsze stawiam sobie pytanie czy tez tak kiedys bede spacerowala sobie z wozkiem.U mnie to juz prawie miesiac od zabiegu ale wydaje mi sie ze zmienilam sie zrobilam sie bardziej smutna osoba zamknieta w sobie sa takie dni ze czasem wogole najlepiej nie wychodzila bym z domu.Trzymaj sie cieplutko.

reklama
Do góry