reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pomysł by zrobić to ze względu na odeszłego aniołka bardzo mi się podoba . Może osobiście nie wybrała bym jednak tatuażu ale każdy ma swoje upodobanie. Ja straciłam swojego Aniołeczka 8dni temu ciągle o nim pamiętam i pamiętać będę ale swoją pamięć zachowam w swoim serduszku

reklama
Dziedobry kochane:-)Mam pytanko po jakim czasie od zabiegu dostałyście@ ????prosze o odpowiedz.Mi 12lipca milol miesiac od zabiegu.Pozdrawiam wszystkie aniolkowe mamusie!!!:-D
Moja pierwsza @ zaczela sie 36 dni po zabiegu. Pierwszy i drugi dzien bylo raczej
skapo, dzis trzeciego dnia obficiej. Dobrze, ze bez bolu brzucha, ktory zazwyczaj byl :tak:

caly czas czytam, ale nie wiem co pisac... w pt ide do gina na kontrole, pomódlcie sie prosze zeby obyło sie bez zabiegu bo sie okarze czy sie dobrze wyczyscilo... ja do dzisiaj plamie ale tylko troszeczke... trzymajcie sie ciepło i wybaczcie mi ze nie pisze
Trzymaj się Pati cieplutko, i trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok.

Coś mnie dzisiaj tknęło, ze jak miałam robione przeciwciała różyczki w czasie ciąży to oba wyniki były dodatnie, a to by świadczyło, że byłam chora pomimo tego, ze w podstawowce bylam szczepiona :baffled: Ale dopiero wieczorem bede mogla sprawdzic, czy takie faktycznie te wyniki byly, czy cos mi sie ubzduralo.

Miłego dnia

Ja straciłam swojego Aniołeczka 8dni temu ciągle o nim pamiętam i pamiętać będę ale swoją pamięć zachowam w swoim serduszku
ja tez codziennie mysle i szczegolnie dzis bo tydzien temu trafilam na oddzial do szpitala
Coś mnie dzisiaj tknęło, ze jak miałam robione przeciwciała różyczki w czasie ciąży to oba wyniki były dodatnie, a to by świadczyło, że byłam chora pomimo tego, ze w podstawowce bylam szczepiona :baffled: Ale dopiero wieczorem bede mogla sprawdzic, czy takie faktycznie te wyniki byly, czy cos mi sie ubzduralo.

Miłego dnia
no ale jak bylas szczepiona to wlasnoie dlatego masz dodatni wynik... po to sie jest szczepionym, zeby miec przeciwciala...

Witam dziewczynki.
kasia słońko w końcu jesteś. Mam nadzieję że wypoczęta :-)

Agnieszka wróciłas już???? Miałas robione USG??? Pisz jak wrócisz...

Agatko mało Ciebie tutaj i tak jakos smutno :-( Bez Ciebie i Asiuni

PatiB odezwij sie do nas od czasu do czasu. Dużo słoneczka Ci zyczę :-)

Pomysł by zrobić to ze względu na odeszłego aniołka bardzo mi się podoba . Może osobiście nie wybrała bym jednak tatuażu ale każdy ma swoje upodobanie. Ja straciłam swojego Aniołeczka 8dni temu ciągle o nim pamiętam i pamiętać będę ale swoją pamięć zachowam w swoim serduszku
bazdzo mi przykro że jest tu nas coraz więcej, wiem że pamiętać będziemy zawsze, ale nie wiem dlaczego tak z mężem w czoraj o tym rozmawialiśmy sami nigdy nie byliśmy za tatuażem niewiem dlaczego o tym pomyśleliśmy, dlatego chciałam sie dowiedzieć co wy o tym sądzicie

Nikki jak pogoda u Ciebie??? Mam nadzieję że nie męcząca.

Gloria gdzie to obiecane zdjęcie?? Czekamy

Edytko słodziutka tęsknimy za Tobą. Pozdrawiam

Niusia
Ty to dopiero dziewczyno jestes zapracowana. Pozdrawiam

Selenko jak Twój komputerek??? Działa już? Jak Madzia??

AgaAj pozdrawiam.

Koti81 kochana a Ty gdzie uciekłaś :-)

Motylku Pozdrawiam

Olcia PM a co U ciebie nowego słychac??

Pozdrawiam wszystkie kobietki

Dziedobry dziekuje wam za odpowiedzi ciesze sie,ze tu trafilam i was mam:-)
Pati.b Trzymak kciuki ,za dobre wiadomosci.Pozdrawiam i zycze miłej środy;-).

Nie wiem czy to normalne ale w moim przypadku im więcej czasu mija tym ciężej jest mi widzę wszędzie małe dzieci i serce mi się ściska z żalu to nie sprawiedliwe te kobiety które nie chcą dziecka i nie dbają o siebie to mają a te które chcą bardzo tracą je dlaczego tak jest nie rozumiem

reklama
Nie wiem czy to normalne ale w moim przypadku im więcej czasu mija tym ciężej jest mi widzę wszędzie małe dzieci i serce mi się ściska z żalu to nie sprawiedliwe te kobiety które nie chcą dziecka i nie dbają o siebie to mają a te które chcą bardzo tracą je dlaczego tak jest nie rozumiem
ja tego też nie rozumiem dlaczego tak jest, a propo ja miałam takie same odczucia ale mnie jeszcze prześladowały kobiety w ciąży i to tez mi ból sprawiało,teraz jest już lepiej ale od czasu straty naszej kruszynki to juz mineła ponad pół roku:-(, wiec nic sie nie martw czas troche goi rany ale niezapomina sie na szczęście naszych aniołków

Do góry