reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie,
dzisiaj zarejestrowałam się na forum, nasz Aniołek odszedł w 11 tc, wczoraj wróciłam ze szpitala :-((
Teraz żyję tylko jedną myślą - odczekać te długie 3 mies. i znów próbować. Boję się tylko, że @ nie będą regularne i jak rozpoznam owulację????
jestem skołowana i nie wiem jak wytrzymam te 3 mies. |Moim najwiekszym marzeniem jest ciąża (ZDROWA CIĄŻA

Witam Wszystkich, dziś zarejestrowałam się na forum. 28.06. miałam łyżeczkowanie, ciąża przestała się rozwijać - brak serduszka. Byłam w 8 tygodniu, ciążą wyglądała na 4 tydzień. Staraliśmy się ponad rok. Teraz mamy odczekać 2 miesiące i możemyy zacząć starania znowu. Mam nadzieję, że tym razem się uda.

Witam Dziewczyny, przykro mi, że Wasze maluszki odeszły...

Mam nazieję, że już niedługo będziecie się cieszyć z ciąży i szczęśliwego rozwiązania!!

Nikki moje samopoczucie juz jest dobre. Dzięki za troskę. Teraz czekam na @ ma przyjść w sobote. I akurat w sobote jedziemy na inscenizacje Bitwy Pod Grunwaldem.To lepiej niech przylezie w niedziele ;-)

Olu, a urlop jakiś z mężem się szykuje w najbliższym czasie?

reklama
Nie wiem jak będzie z m urlopem. Niby teraz ma urlop ale szef dzwonił że ma przyjśc w poniedziałek do pracy. I tak zyje w niepewności czy nie będzie musiał wracać do pracy, a urlop wykorzysta w innym terminie.

Dziewczynki wrocilam wlasnie do domku.
Tez sie bardzo ciesze z usg:-)nastepna wizyta 11 sierpnia i mam zrobiony termin teraz na 23 lipca jakbym chciala poznac plec(o ile dzidzia nie bedzie sie zakrywala tak jak dzis)

Witam nowe aniolkowe mamusie.
Zostancie z nami.

Kasiu jak miło Ci znowu widziec:-) , no i pewnie wypoczeta i Wiercia pewnie tez zadowolona.

Ola na te iscenizacje to mojego M moze zabierzesz :-D kiedys był w bractwie rycerskim i co roku na Grunwald jezdził.Niestety po wyjezdzie z Polski musiał z tego zrezygnowac:-(.

Agnieszka ciesze sie ze z fasoleczką ok ,chociarz to juz chyba taki duzy strączek:-D.

Witam nowa Mamusie ,dla wszych Aniołków
[*]
[*].Zostanicie z Nami jest razniej.

Bardzo Wam dziękuję za przyjęcie mnie do forum.

Mam pytanie: czy któraś z Was może podzielić się spostrzeżeniami na temat płodności po poronieniu? Boję się, że moje cykle będą nieregularne i że nie uda mi się zajść w ciążę po 3 miesiącach:-( Muszę myśleć o przyszłości i żyć nadzieją bo inaczej zwariuję:-(
Ściskam wszystkie mamy Aniołków

reklama
Do góry