reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

caly czas czytam, ale nie wiem co pisac... w pt ide do gina na kontrole, pomódlcie sie prosze zeby obyło sie bez zabiegu bo sie okarze czy sie dobrze wyczyscilo... ja do dzisiaj plamie ale tylko troszeczke... trzymajcie sie ciepło i wybaczcie mi ze nie pisze

reklama
Pati trzymam kciuki żeby było dobrze i przytulam cię mocno, a pisaniem się nie przejmuj, będziemy tu zawsze na ciebie czekały i nie przepraszaj bo nie masz na prawdę za co. Trzymaj się słoneczko

GosiaLew współczuję problemu z nóżką, miejmy nadzieje że to nie złamanie

caly czas czytam, ale nie wiem co pisac... w pt ide do gina na kontrole, pomódlcie sie prosze zeby obyło sie bez zabiegu bo sie okarze czy sie dobrze wyczyscilo... ja do dzisiaj plamie ale tylko troszeczke... trzymajcie sie ciepło i wybaczcie mi ze nie pisze
trzymam kciuki...to krwawienie masz jeszcze po zabiegu?? mnie juz dzis prawie ustalo - teraz mam takie wodniste niz krwiste...

Witaj Pati, jak krwawisz, to znaczy, że się macica oczyszcza, trzymaj się!!

Pati b trzymam kciuki aby obylo sie bez zabiegu.
Kochane ja jeszcze chwilke z Wami posiedze i zmykam do lozka.
Jutro na 8.20 pedze na pobranie krwi(odnosnie zwiekszenia dawki leku na tarczyce) a pozniej na 9 do tej kliniki o ktorej Wam pisalam.
Zobacze jak tam bedzie.

Pati b trzymam kciuki aby obylo sie bez zabiegu.
Kochane ja jeszcze chwilke z Wami posiedze i zmykam do lozka.
Jutro na 8.20 pedze na pobranie krwi(odnosnie zwiekszenia dawki leku na tarczyce) a pozniej na 9 do tej kliniki o ktorej Wam pisalam.
Zobacze jak tam bedzie.
Aga0240, to dalej trzymam kciuki, uważam, że usg to podstawa dobrego samopoczucia mamy!!

Kasia0201, czy Ty już wróciłaś????

Ostatnia edycja:
witam was kochane
dzis wrócilismy mieliśmy wrócić w sobote ale tydzien temu dojechal mąż i postanowiliśmy zostać jeszcze trzy dni
Aniołkowym mamusiom bardzo współczuje i dla Aniołków zapalam (*)
sporo dzieciaczków nam przybyło-witam je serdecznie na tym świecie a rodzicóm gratuluje

a ja
cóż trochę się wyciszyłam ale jednocześnie poszalałam z Wercią ze słońcem basenem i obie zrobiłyśmy sobie tatuaże ( henną)
miałam dwa ciężkie dni było mi smutno źle bo była koleżanka ze swoim rocznym synkiem i jakos tak mnie coś dopadło ale naszczęscie opuściło
jechaliśmy 10 godzin i trochę zmeczęni ale zadowoleni
zdążyłam wejść do domu dosłownie jeden krok za drzwi i dostałam @ i juz nie martwi mnie to tak jak w zeszłym miesiący choć trzy dni za wczesnie ale tak po prostu ma być przyjdzie i czas na mnie
a po drodze widzieliśmy cale mnóstwo bocianów najczęściej w gniazdach i za każdym takim obrazem mój R usmiechał się do mnie
próbowałam Was doczytać ale nie dam rady
moja dieta stanęła w miejscu na czas wyjazdu ale od jutro znowu koniec przyjemności

BARDZO BARDZO ZA WAMI TĘSKNIŁAM

Witam się dzisiaj z roboty!!!
netu dalej brak -trzymam kciuki zawsze za każdą z nas:tak::tak:
Trzymajcie się dziewczynki mocno i nie smucić mi się bo będziecie brzydkie!!!
Do jutra:-:)-(
Papa

reklama
witam wszystkie mamusie dla waszych aniołków
[*]
kaska 0201 pisze ze zrobiła sobie tatuaz z henny, a ja wczoraj z mążem rozmawiałam na temat tatuażu prawdziwego napamiątke naszej córci, tylko nie mamy pomysł co to powinno być bo ja niechciała bym coś dosłownego czyli postaci aniołka, jezeli macie jakieś pomysł albo jeżeli jesteście przeciwne chętnie posłucham waszych opini.:sorry2:

Do góry