reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie,
dzisiaj zarejestrowałam się na forum, nasz Aniołek odszedł w 11 tc, wczoraj wróciłam ze szpitala :-((
Teraz żyję tylko jedną myślą - odczekać te długie 3 mies. i znów próbować. Boję się tylko, że @ nie będą regularne i jak rozpoznam owulację????
jestem skołowana i nie wiem jak wytrzymam te 3 mies. |Moim najwiekszym marzeniem jest ciąża (ZDROWA CIĄŻA

reklama
Witaj Kasia1971 . Bardzo smutne że w takich okolicznościach tu piszesz. Dla Twojego Aniołka
[*]. kochana zobaczysz że te trzy miesiące CI zlecą bardzo szybko. A możliwe że ginek pozwoli Ci szybciej sie starać. Zostan z nami.

Nikki moje samopoczucie juz jest dobre. Dzięki za troskę. Teraz czekam na @ ma przyjść w sobote. I akurat w sobote jedziemy na inscenizacje Bitwy Pod Grunwaldem.To lepiej niech przylezie w niedziele ;-)

Witam Wszystkich, dziś zarejestrowałam się na forum. 28.06. miałam łyżeczkowanie, ciąża przestała się rozwijać - brak serduszka. Byłam w 8 tygodniu, ciążą wyglądała na 4 tydzień. Staraliśmy się ponad rok. Teraz mamy odczekać 2 miesiące i możemyy zacząć starania znowu. Mam nadzieję, że tym razem się uda.

ano wypoczęta za to moja pralka chyba zaraz sie zepsuje od rana dziala jak szalona
mialam sporo czasu dla siebie i Werci choc zdarzyly mi sie dwa trudne dni ale dalam rade
wczoraj przyszla trzecia @ ale jakas taka bez bólu bez ostrzerzenia i mniej obfita niz dwie poprzednie

reklama
Do góry