witam wszystkich
Dzien dobry wszystkim dawno mnie tu nie bylo ale jakos ostatnio malo czasu i przychodze padnieta i wogole nie siadam do komputera.Mam do was pytanko.Po zabiegu pierwsza @ wystepuje nieraz normalnie jak zawsze sie mialo cykl,to ja prawidlowo powinnam dostac pierwsza@ dzis,a wczoraj zaczelam krwawic ale jak dzis wstalam to juz nic tylko plamie i troszke sie tym zmartwilam czy wszystko oki.Wizyte kontrolna mam za tydzien a usg jeszcze raz po pierwszej@ ale nie wiem czy nie powinnam zglosic sie wczesniej jak tylko jeden dzien krwawilam.Czy ktoras tez tak miala?
Lenka u mnie było podobnie, pierwszego dnia było normalne krwawienie, drugiego do południa nic po południu znów niewielkie krwawienie i tak do piątego dnia kiedy @ mi się całkowicie skończył. Myślę, ze tak po zabiegu pierwsza @ może wyglądać. Przy drugiej się okaże co i jak
Wróbelku bardzo się ciesze, ze u was wszystko ok, a mamusią jesteś cudowną i tak masz myśleć!!!
13X13 bardzo się cieszę, ze twoje wyniki są ok, tak trzymać
A netem się nie przejmuj, złośliwość rzeczy martwych
Agnieszko bardzo dobrze zrobiłaś, ze zapisałaś się na jutro do tej kliniki, może a nóż widełki uda ci się zrobić usg
just79 mój lekarz tez cały czas powtarza, ze mam pół roku odczekać ze staraniami, na dzień dzisiejszy tego się trzymam, ale kto wie może za jakieś 3 miesiące zrobię znów badanka i jak będzie wszystko ok to bierzemy się do roboty
Nie biorę tych 6 miesięcy aż tak bardzo do serca, każda z nas myślę poczuje kiedy będzie gotowa przyjąć znów wyzwanie
A poza tym szukam nowego lekarza, więc zobaczę co on mi powie w tym temacie.
Gosiu główka do góry, zdążymy przed 40, wierzę w to i innej opcji nie ma!!
a u mnie dziś troszkę nerwowo, jakis dół mnie dopadł bo nasze państwo jest głupie i nie mogę zarejestrować mojego zmarłego dzieciątka, bo baran lekarz nie wierzy w uprawdopodobnienie płci. Ach nie chce już o tym ani pisać, ani gadać nasze prawo jest chore!! a ja spasowałam
pozdrawiam wszystkie kobietki