reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ehhh czekam na paczke dla sasiadki mam nadzieje ze nie bede musiala dlugo czekac bo jeszcze pozniej czeka mnie wyjscie z jej psem, potem zakupy i bank , pozniej królikowi wysprzatac i poodkurzac a jeszcze pozniej prasowanie i pakowanie:baffled:
Cale szczescie obiad mam juz przygotowany ;-)

reklama
Dziewczyny!!!
jak pech to pech -znowu nie mam neta i tym razem naprawdę nie wiem kiedy będę go miała!!! muszę coś wykombinować!!! S pracuje na popoludnie więc mogłabym z wami więcej posiedzieć a tu jak na złość lipa!!!

Ale mam wyniki -morfologia i tarczyca super!!! uff

Chciałabym z Wami spędzić więcej czasu ale to jakaś złośliwość losu!!!
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!!Ściskam i uciekam do roboty

Najważniejsze że wyniki ok. A net:-:)-:)-( Kochana jak najszybciej go napraw.

Dzien Dobry

Ola81 tak wyjezdzam wczesnym rankiem jutro!!!
Nie bedzie mnie dwa tygodnie, potem 2 dni odpoczynku i znów wyjazd....W koncu wymarzony wypad motocyklowy w Polske:tak:
Dobra duszyczko poradzicie sobie beze mnie;-)

Wspaniałego odpoczynku Ci życzę. Zrelaksuj się. A ja będę tęskniła:-:)tak::tak:

Witam dziewczyny Daję znać, że żyję i nawet chyba uda mi się zjeść śniadanko. Moj synuś jest przecudny, ale nerwusek troszke (jak mu smoczek wyleci to nie wiem czy coś go boli czy to tylko wina smoczka tak się wydziera), ale kocham go nad życie i wiem, że bede najgorszą mamą pod słońcem. Nie oddam go nikomu, żadnej dziewczynie (czy chłopakowi- w zależności od tego co będzie preferował) hehehe.

Witam oczywiście nowe dziewczyny i polecam częste pisanie to pomaga (mi pomogło).

Pozdrawiam was WSZYSTKIE bez wyjątku całuję i kończę bo muszę skończyć jeść skoro mały już śpi Buziole
Wróbelku będziesz najwspanialszą mamą na Swiecie:tak::tak::tak::tak: Gorzej z rolą teściowej;-);-);-);-)

Ucałuj syneczka od e-cioci
Jestem dziewczynki...i jestem troche zozczarowana...
Nie wiem ile dzidzia ma cm,nie wiem czy bije serce...
Pani doktor wlozyla palec do pochwy,pogniotla brzuch i stwierdzila,ze wszystko jest dobrze...
No i to koniec...

Nie wiem co dalej robic...Czy udac sie tam czy zostawic to tak jak jest...
Dzieki kochane za trzymanie kciukow:-)

Agnieszka ja bym poszukała gdzieś USG gdzie robią za darmo. Nie przeżyłabym. Może i Ty poszukaj. Żebys sie sama lepiej i pewniej czuła

Asiu skarbie a gdzie Ty sie podziewasz??

Kochane zmykam sie ubrac i do przedszkola...
A co do wizyty to zapisalam sie na jutro na 8.40 do tej kliniki ginekologicznej i zobacze jak mnie tam przyjma i czy bedzie usg...

Do wieczorka Kochane.
Milego i slonecznego po poludnia.

Carri na tak dlugo nas opuszczasz...
Jakos damy rade,ale po powrocie prosze zdac dokladna relacje jak bylo:-)
Mi sie od dawna marzy jeszcze raz zobaczyc przepiekny Krakow i pochodzic po gorach...
Dla mnie to raj na Ziemi...

just 79 Mi moja dr.mowila ze jak bedzie wszystko oki to moge zaraz sie starac o nastepna ciaze ale cos mnie te usg martwi bo jakies zgrubienie jest jak pojde po @ na kontrolne usg to sie wszystko wyjasni czy jest oki.My to sie mamy same problemy zmartwienia czy wszystko dobrze.Trzymam kciuki za wszystkie:)ktore juz maja brzuszki te ktore bede mogly zaczac staranka i nas ktore czakaja na zielone swiatelko:blink:

Asiu skarbie a gdzie Ty sie podziewasz??

Oleńko jestem, żyję (choć już ledwie co) i podczytuję. Ale nie za bardzo mam czas cokolwiek napisać :-(

Wszystkim jeszcze raz dziękuję za gratulacje. Obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania kogoś kto nam na weselu zagra. Mój M wykonał póki co jeden telefon do pana poleconego przez właściciela knajpki, w której będzie wesele. I wiecie co? USC krok od knajpki; a wodzirej ma teściów blok obok naszego... :-) Mamy się umówić na spotkanie pod koniec tygodnia. Ten pan to wokal i dj w jednym. Trochę sam śpiewa, trochę gra jak dj, jest też satyrykiem, więc potrafi rozbawić ludzi... No zobaczymy... :-)

witam wszystkich
Dzien dobry wszystkim dawno mnie tu nie bylo ale jakos ostatnio malo czasu i przychodze padnieta i wogole nie siadam do komputera.Mam do was pytanko.Po zabiegu pierwsza @ wystepuje nieraz normalnie jak zawsze sie mialo cykl,to ja prawidlowo powinnam dostac pierwsza@ dzis,a wczoraj zaczelam krwawic ale jak dzis wstalam to juz nic tylko plamie i troszke sie tym zmartwilam czy wszystko oki.Wizyte kontrolna mam za tydzien a usg jeszcze raz po pierwszej@ ale nie wiem czy nie powinnam zglosic sie wczesniej jak tylko jeden dzien krwawilam.Czy ktoras tez tak miala?
Lenka u mnie było podobnie, pierwszego dnia było normalne krwawienie, drugiego do południa nic po południu znów niewielkie krwawienie i tak do piątego dnia kiedy @ mi się całkowicie skończył. Myślę, ze tak po zabiegu pierwsza @ może wyglądać. Przy drugiej się okaże co i jak :)

Wróbelku
bardzo się ciesze, ze u was wszystko ok, a mamusią jesteś cudowną i tak masz myśleć!!!

13X13 bardzo się cieszę, ze twoje wyniki są ok, tak trzymać :) A netem się nie przejmuj, złośliwość rzeczy martwych

Agnieszko bardzo dobrze zrobiłaś, ze zapisałaś się na jutro do tej kliniki, może a nóż widełki uda ci się zrobić usg

just79 mój lekarz tez cały czas powtarza, ze mam pół roku odczekać ze staraniami, na dzień dzisiejszy tego się trzymam, ale kto wie może za jakieś 3 miesiące zrobię znów badanka i jak będzie wszystko ok to bierzemy się do roboty :) Nie biorę tych 6 miesięcy aż tak bardzo do serca, każda z nas myślę poczuje kiedy będzie gotowa przyjąć znów wyzwanie :) A poza tym szukam nowego lekarza, więc zobaczę co on mi powie w tym temacie.

Gosiu
główka do góry, zdążymy przed 40, wierzę w to i innej opcji nie ma!!

a u mnie dziś troszkę nerwowo, jakis dół mnie dopadł bo nasze państwo jest głupie i nie mogę zarejestrować mojego zmarłego dzieciątka, bo baran lekarz nie wierzy w uprawdopodobnienie płci. Ach nie chce już o tym ani pisać, ani gadać nasze prawo jest chore!! a ja spasowałam

pozdrawiam wszystkie kobietki

Dziedobry kochane:-)Mam pytanko po jakim czasie od zabiegu dostałyście@ ????prosze o odpowiedz.Mi 12lipca milol miesiac od zabiegu.Pozdrawiam wszystkie aniolkowe mamusie!!!:-D

reklama
Witam dziewczyny
Martuśka23 ja @ dostałam po 31 dniach i trochę bolało i była dość obfita a teraz drugą mam (kończy się) i dostałam po 25 dniach i w ogóle nie bolała.

A tak w ogóle to chyba nogę złamałam w śródstopiu, jutro idę na prześwietlenie, boli mnie od kilku dni i zaczęła puchnąć troszkę. Więc jak mnie wsadzą w gips, to przynajmniej z Wami więcej popiszę. Chociaż wolałabym jednak nie mieć nogi w gipsie. :no:

Do góry