Dzien Dobry
Myslalam ze dzis bede pierwsza a tu widze same ranne ptaszki ;-)
Dzis bede tak na chwilke.... Mam mnóstwo rzeczy do zrobienia zwiazane z wyjazdem ... i boje sie ze nie wyrobie...czas pokaze
Narazie mam lenia i nie chce mi sie nic
Agnieszka no to bedziesz miała wprawe juz z dwulatkiem hehe Jeszcze troche i ty staniesz sie "opiekunka" swojej Kruszyny;-)
Nie ma sie czego bac,zapewne wszystko jest z dzidzia dobrze ale i tak trzymam kciuki !!!!
GosiaLew obowiazki-obowiazkami, praca-praca ale odrobinke czasu dla siebie tez trzeba znalezc!!!....
Ola81 tak wyjezdzam wczesnym rankiem jutro!!!
Nie bedzie mnie dwa tygodnie, potem 2 dni odpoczynku i znów wyjazd....W koncu wymarzony wypad motocyklowy w Polske
Dobra duszyczko poradzicie sobie beze mnie;-)
13x13 ciesze sie ze wyniki wyszły SUPER !!!!:-)
Szkoda z netem znów masz problemy . najwyzej pozostanie Ci kafejka internetowa
AgaAj .....halo????
Pati odezwij sie ...... ?????????????
AgaIrl.....????????
Wszystkie dziewczyny Pozdrawiam i zycze miłego dnia i wiele radosci i usmiechu :-)
Myslalam ze dzis bede pierwsza a tu widze same ranne ptaszki ;-)
Dzis bede tak na chwilke.... Mam mnóstwo rzeczy do zrobienia zwiazane z wyjazdem ... i boje sie ze nie wyrobie...czas pokaze
Narazie mam lenia i nie chce mi sie nic
Agnieszka no to bedziesz miała wprawe juz z dwulatkiem hehe Jeszcze troche i ty staniesz sie "opiekunka" swojej Kruszyny;-)
Nie ma sie czego bac,zapewne wszystko jest z dzidzia dobrze ale i tak trzymam kciuki !!!!
GosiaLew obowiazki-obowiazkami, praca-praca ale odrobinke czasu dla siebie tez trzeba znalezc!!!....
Ola81 tak wyjezdzam wczesnym rankiem jutro!!!
Nie bedzie mnie dwa tygodnie, potem 2 dni odpoczynku i znów wyjazd....W koncu wymarzony wypad motocyklowy w Polske
Dobra duszyczko poradzicie sobie beze mnie;-)
13x13 ciesze sie ze wyniki wyszły SUPER !!!!:-)
Szkoda z netem znów masz problemy . najwyzej pozostanie Ci kafejka internetowa
AgaAj .....halo????
Pati odezwij sie ...... ?????????????
AgaIrl.....????????
Wszystkie dziewczyny Pozdrawiam i zycze miłego dnia i wiele radosci i usmiechu :-)