reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzien Dobry
Myslalam ze dzis bede pierwsza a tu widze same ranne ptaszki ;-)
Dzis bede tak na chwilke.... Mam mnóstwo rzeczy do zrobienia zwiazane z wyjazdem ... i boje sie ze nie wyrobie...czas pokaze
Narazie mam lenia i nie chce mi sie nic:sorry2:

Agnieszka no to bedziesz miała wprawe juz z dwulatkiem hehe Jeszcze troche i ty staniesz sie "opiekunka" swojej Kruszyny;-)
Nie ma sie czego bac,zapewne wszystko jest z dzidzia dobrze ale i tak trzymam kciuki !!!!

GosiaLew obowiazki-obowiazkami, praca-praca ale odrobinke czasu dla siebie tez trzeba znalezc!!!....

Ola81 tak wyjezdzam wczesnym rankiem jutro!!!
Nie bedzie mnie dwa tygodnie, potem 2 dni odpoczynku i znów wyjazd....W koncu wymarzony wypad motocyklowy w Polske:tak:
Dobra duszyczko poradzicie sobie beze mnie;-)

13x13 ciesze sie ze wyniki wyszły SUPER !!!!:-)
Szkoda z netem znów masz problemy . najwyzej pozostanie Ci kafejka internetowa :)

AgaAj .....halo????
Pati odezwij sie ...... ?????????????
AgaIrl.....????????

Wszystkie dziewczyny Pozdrawiam i zycze miłego dnia i wiele radosci i usmiechu :-)

reklama
Dzien dobry wszystkim dawno mnie tu nie bylo ale jakos ostatnio malo czasu i przychodze padnieta i wogole nie siadam do komputera.Mam do was pytanko.Po zabiegu pierwsza @ wystepuje nieraz normalnie jak zawsze sie mialo cykl,to ja prawidlowo powinnam dostac pierwsza@ dzis,a wczoraj zaczelam krwawic ale jak dzis wstalam to juz nic tylko plamie i troszke sie tym zmartwilam czy wszystko oki.Wizyte kontrolna mam za tydzien a usg jeszcze raz po pierwszej@ ale nie wiem czy nie powinnam zglosic sie wczesniej jak tylko jeden dzien krwawilam.Czy ktoras tez tak miala?

Witam dziewczyny Daję znać, że żyję i nawet chyba uda mi się zjeść śniadanko. Moj synuś jest przecudny, ale nerwusek troszke (jak mu smoczek wyleci to nie wiem czy coś go boli czy to tylko wina smoczka tak się wydziera), ale kocham go nad życie i wiem, że bede najgorszą mamą pod słońcem. Nie oddam go nikomu, żadnej dziewczynie (czy chłopakowi- w zależności od tego co będzie preferował) hehehe.

Witam oczywiście nowe dziewczyny i polecam częste pisanie to pomaga (mi pomogło).

Pozdrawiam was WSZYSTKIE bez wyjątku całuję i kończę bo muszę skończyć jeść skoro mały już śpi Buziole

Dzien dobry wszystkim dawno mnie tu nie bylo ale jakos ostatnio malo czasu i przychodze padnieta i wogole nie siadam do komputera.Mam do was pytanko.Po zabiegu pierwsza @ wystepuje nieraz normalnie jak zawsze sie mialo cykl,to ja prawidlowo powinnam dostac pierwsza@ dzis,a wczoraj zaczelam krwawic ale jak dzis wstalam to juz nic tylko plamie i troszke sie tym zmartwilam czy wszystko oki.Wizyte kontrolna mam za tydzien a usg jeszcze raz po pierwszej@ ale nie wiem czy nie powinnam zglosic sie wczesniej jak tylko jeden dzien krwawilam.Czy ktoras tez tak miala?

Lenka, a czy na to usg kontrlone po @ to konkretnie w ktoryms dniu cyklu trzeba isc, czy wszystko jedno?

Lenka29 nie wiem co Ci powiedziec , wydaje mi sie jednak ze nie powinnas sie tym za bardzo martwic.Trzeba liczyc sie z tym ze organizm nasz troche sie zmienił, rozregulował sie a to wszytsko przez hormony....Dlatego nie powinnas sie martwic ale jezeli Ci to nie daje spokój to zadzown do lekarza albo sie do niego przejdz

Wróbelku miło ze o Nas pamietasz!!!! Ciesze sie ze u Was wszystko znakomicie !!! A co do najgorszej mamy wydaje mi sie ze BEDZIESZ NAJWSPANIALSZA MAMCIA NA SWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj przyszłego jego dziewczyny beda musiala Cie niezle przekupic :-D
Pozdrawiam Cie serdecznie a dla nerwuska posyłam całuski!!!!

Witajcie kobietki ja już w parcy a jak pomyślę że mam tu siedzieć do 21,00 to masakra:-:)-(
te 12h mnie wykończą:-(.
a ci ludzie doprowadzają mnie do szału :-)
no ale cóż taki nasz żywot że czasami się trzeba troszkę pomęczyć:-):-)
buziaczki skarbeczki do usłyszonka później:-):-)

just 79 moj lekarz kazal mi jeszcze po pierwszej @ przyjsc na kontrole bo ma jakies zgrubienie i to moze byc przed @.wiec czekam na@.

Jestem dziewczynki...i jestem troche zozczarowana...
Nie wiem ile dzidzia ma cm,nie wiem czy bije serce...
Pani doktor wlozyla palec do pochwy,pogniotla brzuch i stwierdzila,ze wszystko jest dobrze...
No i to koniec...

Artur sie troche zezloscil...Mial numer od znajomej,ktora ma 2-letnie dziecko do kliniki ginekologicznej;do ktorej ona jezdzila bedac w ciazy.
Artur zadzwonil tam i okazalo sie,ze to niektorzy lekarze wymyslaja sobie aby brac pieniadze za usg a tam to jest bezplatne,daja zdjecia,mozna sobie nagrac na plyte itd...

Nie wiem co dalej robic...Czy udac sie tam czy zostawic to tak jak jest...
Dzieki kochane za trzymanie kciukow:-)

Witam dziewczyny Daję znać, że żyję i nawet chyba uda mi się zjeść śniadanko. Moj synuś jest przecudny, ale nerwusek troszke (jak mu smoczek wyleci to nie wiem czy coś go boli czy to tylko wina smoczka tak się wydziera), ale kocham go nad życie i wiem, że bede najgorszą mamą pod słońcem. Nie oddam go nikomu, żadnej dziewczynie (czy chłopakowi- w zależności od tego co będzie preferował) hehehe.

Witam oczywiście nowe dziewczyny i polecam częste pisanie to pomaga (mi pomogło).

Pozdrawiam was WSZYSTKIE bez wyjątku całuję i kończę bo muszę skończyć jeść skoro mały już śpi Buziole
gratuluje i na pewno bedziesz najlepsza mama pod sloncem:-):-)
just 79 moj lekarz kazal mi jeszcze po pierwszej @ przyjsc na kontrole bo ma jakies zgrubienie i to moze byc przed @.wiec czekam na@.
ja mam byc u gina dwa tyg po zabiegu a potem to jeszcze nie wiem... Kiedy mialas zabieg??

reklama
Jestem dziewczynki...i jestem troche zozczarowana...
Nie wiem ile dzidzia ma cm,nie wiem czy bije serce...
Pani doktor wlozyla palec do pochwy,pogniotla brzuch i stwierdzila,ze wszystko jest dobrze...
No i to koniec...
Artur sie troche zezloscil...Mial numer od znajomej,ktora ma 2-letnie dziecko do kliniki ginekologicznej;do ktorej ona jezdzila bedac w ciazy.
Artur zadzwonil tam i okazalo sie,ze to niektorzy lekarze wymyslaja sobie aby brac pieniadze za usg a tam to jest bezplatne,daja zdjecia,mozna sobie nagrac na plyte itd...
oj ja bym tak bez usg nie wyszla chyba... a miala usg w gabinecie??

Do góry