reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

oj karola wierze ci ze jest ci ciezko.....ale nie mozesz sie poddawac. Ciesze sie ze to nie było poronienie tylko ze to torbiel....
cale szczescie ze pani doktor zezwoliła na staranka!!!
karola moze na poczatku ci sie wydaje ze wszystko sie wali...ale tak nie jest.w marcu poroniłas wiec nie dziwie ci ze tak sie czujesz....masz swieze rany....
gdzie ci sie nadzieja podziała????? Bez niej ani rusz!!!
nadzieje trzeba miec chocby malenka iskierke, bedzie dobrze bedzie dobrze bedzie dobrze!!!! Nie mozesz sie poddawac
z czasem zobaczysz bedzie ci lzej....tak naprawde wydaje mi sie ze musisz odpoczac od tego calego myslenia.......
co do dni płodnych to ja sama nie wiem tez ja je odróznic ale tym sie najmniej przejmuje co ma byc to bedzie
głowa do gory .....!!!!!!

tak na marginesie powiem ci ze dobrze robisz ze idziesz sie skontrolowac z tym torbielem.... Dbasz o to by nie było pózniej jakis kłopotów jak zajdziesz w ciaze...to dobry kierunek !!! Chyba nie jest z toba az tak zle....
niunia nie jest dobrze bo naprawdę wszystko się wali :-(
ale jeśli chodzi o staranka to włączyliśmy z mężem na luz bo jak się czegoś bardzo chce to nigdy nie wychodzi.
Carii psuje się psuje w marcu poroniłam dowiedziałam się że chodziłam 5tygodni z martwą ciążą:-( mój mąż miał wypadek i musieliśmy dużo zapłacić za naprawę ale na szczęście nic mu się nie stało a to najważniejsze:-) później moja mama jest chora i z dnia na dzień okazuję się że poważnie a teraz ten szpital naprawdę mam dość tak bardzo że to masakra ale czytam was codziennie i wy dodajecie mi skrzydeł że n ie można się poddawać wię próbuję się nie poddać.

reklama
Dziękuję wam kochane życie każdej z nas niestety nie jest usłane różami a najgorsze jest to że moja mama jest chora a ja nie potrafię jej pomóc:-:)-(
dziękuję wam za wsparcie w końcu odważyłam się do was napisać :-)
kobietki te dni płodne można zbadać przez szyjkę macicy tak dobrze myślę jak jest miękka to jest prawdopodobne że są dni płodne tak a jak jest twarda to wtedy nie są.
Dobrze myślę :-):-) uświadomcie mnie:-)

Witam :-D:-D

Napisałam do Was mega posta, ale mi go wcięło.

Ja chciałam się tylko przywitać i jednocześnie znowu pożegnać.:sorry2:
Wczoraj wróciliśmy, ale jutro znowu jedziemy z M. na wieś.
Tam mam dużo roboty, to zapominam o wszystkich problemach.:blink:
Może tam uda mi się w końcu porządnie dojść do siebie.:sorry2:

Nie nadrobiłam zaległości.
Widziałam tylko zdjątka naszych najpiękniejszych na świecie bb-bobasków :-D:-D:-D Cudne!!

Ja byłam dzisiaj u ginka z nfz. Dał mi skierowania na TSH, FT3, FT4 i FSH :szok::szok: Szok :szok::szok: Wcześniej prosiłam i nic :szok::szok: Czasami trzeba chyba prosić do skutku :sorry2::sorry2:

Spadam dziewczynki. Tęsknie i myślę o Was codziennie :sorry2::sorry2:

Do napisania :-):-)

Ojej zapomniałabym :sorry2: Od niedzieli mamy na wsi maluniego szczeniaczka. Jest przesłodki. Spróbuję wrzucić fotkę, ale nie wiem, czy umiem.

witam się wieczorkiem
Witam nowe Aniołkowe Mamusie, dla waszych Aniołków zapalam światełko (*)

u mnie bez zmian więc poczytuję was i trzymam kciuki za wszystkie... aby każdy następny dzień przynosił tylko radość

buziaki na dobranoc

Witajcie wieczorem laseczki!!!
Jestem po robocie, po aerobiku i rowerku Obiadek na jutro ugotowany i jestem na chwilkę. Żałuję że dopiero teraz i tylko na chwilkę ale będę na bieżąco.

Nikki wrzuciłam na luz a badanie pęcherzyka to pomysł lekarza:baffled: uparł się żebym do niego przyszła i zobaczymy... powiedziałam więc że to nie ma sensu bo obydwoje widzieliśmy że jest na pierwszym USG a problem jest w hormonach. On na to nic. Lekarze mnie zadziwiają:szok:

Motylku marudź ile chcesz i uważaj na siebie -jeśli niunia nie lubi jak mama siedzi to mama ma nie siedzieć:tak: a tatuś zrozumie mamusię i nie będzie mówił więcej że jest marudna:tak: Odpoczywajcie dużo!!!

Sonitko widać tak musi być z tymi starankami ale może to nic takiego? teraz jest tyle owoców i warzyw może któreś były pryskane i taka mała wysypka się pojawiła? nie ma się co martwić jeśli zniknie jutro albo pojutrze. Trzymam kciuki żeby już nie było cytomegalii:tak:

Asiu na badania pójdę 24 czyli w 21 dc tak jak ostatnio. To jest piątek, w niedzielę rocznica ślubu... zobaczymy może będę miała mily prezent i wyniki jeśli nawet nie będą dobre to będą lepsze:-p a zmiany w naszym życiu i natłok zdarzeń sprzyjają główce:tak:

Agnieszko0240 szybkiej pracy życzę!!! że tepraca sama się nie może robic kiedy my śpimy???

Ilonka26 masz rację z tymi planami... każda z nas miała wielkie plany a zostało nam doświadczenie i tęsknota. Doskonale rozumiem pierwszą @ -to początek czegoś nowego a przed nami długa droga do szczęścia

Olu81 jak to nie wiesz co pisać? to co myślisz i czujesz:tak: wylecz mężusia i nie bądź smutna -smutaski są brzydkie a my musimy być czadowe tego lata!!!

Mamo sówki a to już 7 tydzień!!!!:-D:-D pamiętam jeszcze 4ty:-) ależ ten czas mknie!!! oby książkowo do końca!!! kciuki za Was trzymam nieustannie. Ja na samą myśl o nudnościach mam ciarki -nawet jak śniły mi się pączki budziłam się tak mi było niedobrze:tak::tak:

Nikki a co u Ciebie? bo ani słowa o Tobie nie mogę się doszukać:angry:

Carri drugie wesele było super -na pierwszym miałam bombę i tak naprawdę nie mogłam patrzeć na pannę młodą... Tak to już chyba jest... 25 sierpnia -moje urodziny!!!!!!!!!! musi zdać to prawko!!!!!!!!!!

Just79 cierpliwości @ zjawi się napewno!!

Haniu witaj!!! nie przemęczaj się z takim niskim ciśnieniem!!! mi kręciło się w głowie jak na karuzeli przy szybkim wstawaniu -zaczęłam więc się oszczędzać... takia dobroć dla siebie została mi chyba do dzisiaj

Mazia24 dla Twojego Aniołka (*) -oczywiście ze boli... boli i ból w sercu będzie zawsze, tak jak pamieć o naszych kruszynkach. Tutaj dzielimy się bólem i dajemy sobie nadzieję... zostań z nami. Oczywiście że z maluszkiem będzie wszystko dobrze:tak:

Tatusia
płacz ile potrzebujesz -płacz jest jedyną ulgą w naszym bólu choć tylko na chwilkę. Dla Twojego Aniołka (*). Bądź dzielna

Karola322 witaj!!! dobrze że jesteś:tak: dobrze że trafiłaś na takiego lekarza -dobrze że wiesz dlaczego tak się stało. Wierzę Ci ze psychika jednak cierpi ale nie trać nadziei. Niestety dzieci nie są wtedy gdy my chcemy... ale wtedy dy los tak chce...

daaa miłego odpoczynku życzę i dużo zdrowych owoców i warzyw. Wieś jest piękna -sama wybieram się w weekend:-D i już się cieszę na samą myśl

Altka Tobie również uśmiechu od rana!!!

Dobranoc moje kochane
Kolorowych snów wam życzę
do jutra:tak:

Dobranoc dziewuszki, taki smutasek ze mnie jak R pojechał, że aż sama siebie nie poznaję :zawstydzona/y:

Jeszcze moja mama bidulka od trzech dni męczy się z bólami brzucha nigdzie nie było miejsc (w prywatnych też) aby ją zbadać, zrobić USG jamy brzusznej, dopiero jutro idzie do lekarza po znajomości... Taki kraj...

Witam z ranka dziewczynki!!!
śpioszkom zazdroszczę bo ja już w robocie:szok:

Sonitko nie smuć się. Trzymam kciuki za mamę -wierzę że to nic takiego i szybciutko się polepszy.

Miłego dnia:tak::tak::tak:

Dzien Dobry Kochane:-)
Witam tez nowe aniolkowe mamusie(*).
Milego dnia zycze wszystkim:-)

13x13 ja mam dobrze bo nie raz moge sobie pospac,ale to juz niedlugo sie skonczy bo 23 lipca zaczyna sie kurs niemieckiego i bedzie codziennie ranne wstawanko-hihi.

Buziaki.Do pozniej:-)

reklama
Do góry