reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja wczoraj byłam na pierwszym usg w 10tyg ciąży byłam . Niestety nie było widać bijącego serduszka i tętna maleństwa zaczęło się krwawienie lekarz powiedział że mam przyjść za 2dni na kontrolne usg i kazał się przygotować na zostanie w szpitalu nie wiem czego się spodziewać tam to taki straszny ból gdy słyszysz że ciąża jest martwa nie umiem przestać płakać co dalej będzie

Mazia .... ciesze sie ze z NAMI zostaniesz
Niestety kazda z Nas ktora straciła swoje malenstwa przy nastepnej ciazy bedzie czula Strach... To bedzie nie odlaczny element 9 miesiecy ale wierze ze sa rzeczy ktore te strach odsuna na bok.....
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoja kruszynke w brzuszku i wierze ze bedzie dobrze!!!! BO TRZEBA BYC OPTYMISTA !!!!

Tutusia dla Twojego Aniolka (*)......
Ja juz Ci pisałam na innym watku tazke nie bede sie powtarzac, chyba ze skopiuje to .....

Witam was kobietki dawno mnie tu nie było ale czytam was na bieżąco.
Nowe mamusie witam serdecznie i wszystkie was kobietki mocno ściskam:-)

karola witam cie, milo ze sie odezwalas.....pozdrawiam cie serdecznie!!!
co tam u ciebie???
carri okazało się że nie byłam w ciąży tylko mam dużego torbiela i dlatego testy wykazały dwie kreseczki a na wypisie musieli napisać że to była ciąża wczesna samoistne poronienie a że wypisałam się na własne rządanie to nie mogli mi nic powiedzieć dobrze że poszłam prywatnie do mojej doktorowej i ona mi powiedziała dopiero wtedy odetchnęłam. Z jednej strony się cieszę że to nie było poronienie ale psychicznie jestem wykończona:-:)-:)-(
a cio u ciebie słychać??

reklama
Pani doktor kazała nam się dalej starać i nie patrzeć na nic za miesiąc mam iść na wizytę i zobaczymy co z tym torbielem bo nie chce mnie faszerować lekami nie potrzebnie.
Powiem ci niunia szczerze że już nie mam siły do tego wszystkiego odkąd poroniłam w marcu wszystko nam się sypie na głowę a ja już tracę nadzieję że będzie dobrze i jeśli chodzi o dzidziusia też tracę nadzieję bo tak naprawdę w miesiącu jest strasznie mało dni płodnych i ciąża jest mało prawdopodobna bo ja nie umiem odróżnić kiedy mam dni płodne a kiedy nie. I ja już naprawdę nie mam siły

Do góry