reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kochane przepraszam, że się nie odzywam, ale strasznie źle się czuję i nie jestem w stanie nadrobić zaległości:baffled:

Witam wszystkie Aniołkowe mamy i
[*] dla Waszych Maleństw...

Dziewczyny śliczne te Wasze szkraby, bo fotki dałam radę dojrzeć:-)

Jak się poczuję lepiej to więcej będę zaglądać:-)

Widze,ze mala Sowka daje sie mamusi we znaki:-)
Mam nadzieje,ze zle samopoczucie szybko minie...
Ja to moge sie poczuc jak szczesciara przy tym co czytam.Ani razu nie wymiotowalam i juz coraz lepiej u mnie z jedzeniem:-)

Mama Sówka bidulko, mam nadzieje że już niedługo poczujesz się lepiej, ja w tym okresie ciaży na którym ty jesteś, miałam okropne mdłości i pomimo niewielu spotkań z wc fatalnie się czułam
trzymam kciuki, żebyś szybko wróciło dobre samopoczucie i zebyś mogła z nami jak najczęściej pisać :)

Agnieszko pracujesz w przedszkolu?? Dajesz jeszcze radę okiełznać grono dzieciaczków :)

A ja właśnie dostałam @ więc widzę, ze zabieg nie pokiełbasił mi cyklu sprzed ciąży
cieszę się jak głupia, nie myślałam, ze kiedyś będę cieszyć się z przyjścia @

Mamo Sówko, to dobrze, że Sóweczka daje znać mamusi, że ma się dobrze, odpoczywaj i dbaj o Was!!

Ilonka26, super, że @ przyszła o czasie!

Dzień dobry
Ja byłam dziś u gina...eh szkoda gadać, znowu jakieś zapalenie nowe, pozostałości po zapaleniu w ciąży (starym), szyjka jak to nazwał "cała popękana ", ropa i ogólnie niewesoło.:angry: :baffled:
Mam nadzieje, że wszystko wróci szybko do normy.

Ja kiepsko się czuję przez upały, niestety tylko siedzieć w cieniu mogę, o chodzeniu w słońcu mowy nie ma.... Miłego wieczoru!!
Ja już wolę jak pada;-)

A ja teraz stoję przed wielkim dylematem czy starać się jeszcze w tym roku.
Zrób tak jak Ci podpowiada serduszko
Kinguś!!! 25 tydzień?? już?? jak miło oglądać ten mknący suwaczek znowu:-D jak się czujesz mamusiu? ogoda faktycznie męcząca...
Dziś już 26 ;-)czas naprawdę szybko leci.

Upał na mnie nie działa, dokucza jedynie ciśnienie 100/50 :szok: jestem jakaś otępiała, kręci mi się w głowie i bardzo mi słabo, ale za to nie dręczą mnie nudności, które w poprzednich ciążach były koszmarne. Staram się szukać pozytywów :tak:.
Haniu już niedługo będzie lepiej ;-);-)

Wrzucam na luz trochę bo to niezdrowo dla mojej głowy:tak::tak::tak::tak:
Powodzenia ;-)

Wybacie ze nie mało pisze ale brzuch duzy sie zrobił i niziutko jest,jak mała ma czkawke to czuje ja dosłownie miedzy nogami:sorry2:.Pozatym nie lubi jak za długo siedze bo sie srasznie zaczyna prezyc:wściekła/y:,ból jak diabli i nic przyjemnego.Pozatym od paru dni mam delikatne skórcze(podobno normalne)ale czasami to boli..
Trzymaj się Motylku ;-)
Ach zawsze coś... ale jestem cierpliwa.
Zyczę miłego dnia :-D

Ta cierpliwość będzie wynagrodzona ;-);-)

Kochane przepraszam, że się nie odzywam, ale strasznie źle się czuję i nie jestem w stanie nadrobić zaległości:baffled:
Buziaki:-)

A ja właśnie dostałam @ więc widzę, ze zabieg nie pokiełbasił mi cyklu sprzed ciąży
cieszę się jak głupia, nie myślałam, ze kiedyś będę cieszyć się z przyjścia @
Dokładnie.

Pozdrawiam serdecznie:-D

Kinguś, Nikki ciesze się z tej @ jak wariat, pierwszy raz mi się chce beczeć ze szczęścia od zabiegu
zawsze to jeden krok do przodu i do staranek :)

Witam
Maz poszedl do pracy takze do wieczorka teraz bede sama.Moze na chwilke do sasiadki pojde na kawke a tak raczej w domku bede moze cos posprzatam a potem zanurze sie w jakiejs ksiazce.

GosiaLew no tak masz ciezka decyzje do podjecia Ja tez miałam trudna decyzje bo na poczatku chciałam starac sie o dzidzie jak tylko bym mogla jednak potem przyszly inne rzeczy ktore lepiej zrobic przed ciaza miedzy innymi remont niz potem jak juz bede w ciazy czy urodze dzidzie.

13x13 ciesze sie ze masz juz internet!!!! Tak sie zamartwialas tym wesele a widzisz bylas na luzie :-) Widze po suwaczku ze zaniedługo bedziesz miała pierwsza rocznice slub
No i czekamy na jakies fotki z wesela!!!!

Nikki cisnienie,tachykardia,wysoka glukoza i kiepska morfolofia ...ehhh to ty chorowita jestes....Wspołczuje choc i ja tez ze zdrówkiem mam srednio :blink:

Motylku nie tłumacz sie hehe bo masz wybaczone te nieobecnosici Jeszcze tylko kilka tygodni i bedziesz szczesliwa mamusia tulaca swoja dzidzie;-)

Sonitko ale nas przywitalas slodkosciami mnia mniam :-) Mam nadzieje ze wysypak szybko minie....No i wierze ze maz szybciutko wróci...wiec nie smutaj sie z tego powodu

MamoSowko zycze wiec szybkiego powrotu do pelni sił.Wypoczywaj duzo ...Soweczka chyba daje Ci sie we znaki i do tego pogoda ale jeszcze troszke musisz wytrzymac:happy:

Ilonka26 ciesze sie ze @sie zjawiła !!!!:-)

Kingus ty wszystkim odpiszesz ale moze cos o sobie napiszesz...Jak sie czujesz?Jak pogoda ?:confused:

AgaIrl.........odezwij sie !!!!!!!

Syla28 trzymam cały czas kciuki!!!!

Ola81 czy cos sie stało ze tak nie wiele dzis piszesz??? Martwie sie...

Edytko,AgaAj,Agnieszka0240, Dilajla,Alicja,Pati, Gabrysiaa Pixelko,Mircia,Wróbelek,Also,Alla,Gabi,KasiekKm, Anetko,Haniu,Scarlet,PrzyszłaMamusia, Selenko, Pyzuniagaj,Cyniczna,Alutka,Niusia i wszystkie niewymienione dziewczyny pozdrawiam i zycze miłego popołudnia i duzo usmiechu

reklama

Witam wszystkie Aniołkowe mamy i
[*] dla Waszych Maleństw...

Dziewczyny śliczne te Wasze szkraby, bo fotki dałam radę dojrzeć:-)

Jak się poczuję lepiej to więcej będę zaglądać:-)

Mamo Sówko trzymaj się dzielnie. Życzę poprawy samopoczucia! :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry