agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Kochane zmykam sie szykowac i do przedszkola.
Do wieczorka.Buziaki
Do wieczorka.Buziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje, że wszystko wróci szybko do normy.Ja byłam dziś u gina...eh szkoda gadać, znowu jakieś zapalenie nowe, pozostałości po zapaleniu w ciąży (starym), szyjka jak to nazwał "cała popękana ", ropa i ogólnie niewesoło.
Ja już wolę jak pada;-)Ja kiepsko się czuję przez upały, niestety tylko siedzieć w cieniu mogę, o chodzeniu w słońcu mowy nie ma.... Miłego wieczoru!!
Zrób tak jak Ci podpowiada serduszkoA ja teraz stoję przed wielkim dylematem czy starać się jeszcze w tym roku.
Dziś już 26 ;-)czas naprawdę szybko leci.Kinguś!!! 25 tydzień?? już?? jak miło oglądać ten mknący suwaczek znowu jak się czujesz mamusiu? ogoda faktycznie męcząca...
Haniu już niedługo będzie lepiej ;-);-)Upał na mnie nie działa, dokucza jedynie ciśnienie 100/50 jestem jakaś otępiała, kręci mi się w głowie i bardzo mi słabo, ale za to nie dręczą mnie nudności, które w poprzednich ciążach były koszmarne. Staram się szukać pozytywów .
Powodzenia ;-)Wrzucam na luz trochę bo to niezdrowo dla mojej głowy
Trzymaj się Motylku ;-)Wybacie ze nie mało pisze ale brzuch duzy sie zrobił i niziutko jest,jak mała ma czkawke to czuje ja dosłownie miedzy nogami.Pozatym nie lubi jak za długo siedze bo sie srasznie zaczyna prezyc,ból jak diabli i nic przyjemnego.Pozatym od paru dni mam delikatne skórcze(podobno normalne)ale czasami to boli..
Ach zawsze coś... ale jestem cierpliwa.
Zyczę miłego dnia
Buziaki:-)Kochane przepraszam, że się nie odzywam, ale strasznie źle się czuję i nie jestem w stanie nadrobić zaległości
Dokładnie.A ja właśnie dostałam @ więc widzę, ze zabieg nie pokiełbasił mi cyklu sprzed ciąży
cieszę się jak głupia, nie myślałam, ze kiedyś będę cieszyć się z przyjścia @
A ja nie myślałam, że będę kiedyś @ zazdrościć ;-)A ja właśnie dostałam @ więc widzę, ze zabieg nie pokiełbasił mi cyklu sprzed ciąży
cieszę się jak głupia, nie myślałam, ze kiedyś będę cieszyć się z przyjścia @
Kochane przepraszam, że się nie odzywam, ale strasznie źle się czuję i nie jestem w stanie nadrobić zaległości
Witam wszystkie Aniołkowe mamy i
[*] dla Waszych Maleństw...
Dziewczyny śliczne te Wasze szkraby, bo fotki dałam radę dojrzeć:-)
Jak się poczuję lepiej to więcej będę zaglądać:-)