reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oto mój syn Igorek
Chciałam się tylko pochwalić i uciekam bo musze nakarmić głodomorka!!!!!!
a i mała korekta bo pisałam do dziewczyn na śpiąco Mały urodził się o godz 0:28 i ważył 3940g i po chwili dostał juz 10 pkt w skali Apgar bo już zaczoł miec rozowa skore

Wróbelku Igorek ma przepiękny uśmiech :-) Gratuluje Ale czegoś nie rozumieiem przecież miała być Hania ;-)
Pozdrawiam Wszystkie Dziewczynki

reklama
Ilonka a skąd wiesz, że to końcówka?
Ja robiłam badanie i wyszła mi cytomelagia, też prawdopodobnie przez nią dzidzia umarła... Jezu straszne jak sobie pomyślę, że akurat wtedy...eh, a lekarz tylko powiedział, że powinna tak po miesiącu przejść :confused: i to wszystko.

Probuje wstawic zdjecie brzuszka robione pare dni temu...
No,ale nie wiem czy mi sie uda.
Śliczny brzuszek i zdecydowanie większy niż mój.

Wiem co czujesz ja też miałam dziś tulić moje maleństwo :-(
Przytula. Dla Waszych Aniołków
[*]
[*]

Oto mój syn Igorek
Chciałam się tylko pochwalić i uciekam bo musze nakarmić głodomorka!!!!!!
a i mała korekta bo pisałam do dziewczyn na śpiąco Mały urodził się o godz 0:28 i ważył 3940g i po chwili dostał juz 10 pkt w skali Apgar bo już zaczoł miec rozowa skore
Śliczny Synuś.

witam................. Mały Marcel od 29.06.2009r godz 7.25......jest z nami;):-D:-D:-D:-D waga 3300, 51 cm. termin mieliśmy na 22 lipca... mały bardzo się pospieszył:tak::tak::tak::tak:zrobił mi niespodziankę.... błyskawicznie wszystko sie rozegrało;))):tak::tak::tak:

kasiek (4-07-2009 20:13)
w niedziele połozyłam sie spać;) a tu nagle cos o 11.30 popłyneło z e mnie,,wystraszyłam się strasznie;) myślałam,ze to wody,,, o 0 1.00 zbadał mnie madanowski... mówił że to nie wody, ze rozwarcie na 1,5 cm,, że na dwoje bab wróżyła, że nic się nie dzieje i mąż ma jechac do domu a mnie poobserwuje;)..... więc poszłam spać;)

spać;)
o 5 rano wzięły mniejakieś bóle, najpierw lekkie nieregularne,ale że mialam ostatnio takich dużo więc nic nie zgłaszałam.. o 6 były mocne,, położna zauważyła;;;;;;;;;;;;;wzieła mnie dobadania;0 okazało się że zaczełam rodzić ,, rozwrci ena 8cm,,,,powiedzila ze lecimy na porodówke;) i szybko po męża bo nie zdaży,, nawt nie zdążyli lewatywy zrobić;) o 6.30 byłam na porodówce... odrazu na łóżko..... 7.25 mały się urodził . 2 faza samego porodu zaledwie 25 min,,,,, Madanowski sam sie zdziwił ze tak szybko ;)......nie doczekałam reszki;))))))pewnie się zdziwi....;))))

dziś wyszlismy , mały miał poczatek żółtaczki i do wczorajspadał strasznie na wadze,,,, dostał zalecenie dokarmienia butla..... odrazu nabrał na wdze i wyszliśmy;;)........ z cycem walczyliśmy 2 dni al enauczyl się ciagnąć,, coprawda śpioch i nie najadał sie i dlatego mam karmic cyc a potem butla;) no ale ważne że mu nie koliduje i cyca ciagnie;)

wczoraj wykryto mu szmery na serduszku, czeka nas wizyta u kardiologa;((((( al ekazali si enie martwic że tak się zdaża;)))))
ji.jpgtyle u naslo.jpg
m.jpg
m.jpgmarec.jpg
mk.jpg
w załaczeniu pare fotek;)

mam tu 6 dni;):-D:-D:-D:-D

hk.jpg

Witam (nie)dzielnie
Dla wszystkich aniołkowwych nowych mamuś zapalam światełko (*)

daaa, ilonka -macie rację długie oczekiwanie na staranka potęguje ból....
A w moim przypadku trochę zniechęca do planowania kolejnej ciąży.

reklama
Do góry