reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Dziewczęta.
Ja wczoraj wyszłam ze szpitala, o 6 rano poroniłam o 12 miałam łyżeczkowanie.
To moja 1-sza ciąża. 6 tydzień. Podejrzewali ciążę ektopową, bo w macicy nic nie było widać.. Zabrali Mnie do szpitala na obserwcję i kazali odstawić duphatson
i następnego dnia -miało być bhcg ok 1500, ciąża zaczęła obumierać- bthcg spadało.
Okazało się, że ciąża była normalna, tylko za wcześnie było na usg.
Czekam na wyniki.
Dziś już jestem w domku, fizycznie jest całkiem dobrze, psychicznie masakra.
Becze i palę papierosa za papierosem.
Choż przyznam, że lżej jak człowiek ma się do kogo wygadać.
Myslę tylko o jednm... Kiedy znowu Mogę zacząć się starać? Bo lekarze nic mi na ten temat nie powiedzieli..
Witaj. Dla twojego Aniołka
[*]
. A co do starań, to z tego co dziewczyny piszą to po zabiegu 3miesiące, ale najlepiej poradzi ci Twój lekarz, bo musi zobaczyć czy wszystko się wygoiło.

Witaj ksiezniczko.
Swiatelko dla Twojego aniolka(*)

Haniu to niezle jak u Ciebie nie widac brzuszka a niedlugo konczysz 17 tc.
U mnie juz widac i nie mieszcze sie w `´stare´´ spodnice.

Aniolek-20.03.2009
Jak się rozbiorę to widać, ale w ubraniu nie, a bez ubranka to mnie tylko Darus ogląda :-D

reklama
To trzymam kciuki, żeby ta wiadomość nic nie zmieniła w Waszych relacjach, żebyś mogła opiekować się Małą jak długo dasz radę.
A co do mnie to ja nie powiem o ciąży - jak ktoś zapyta, to nie zaprzeczę, ale nie będę się wychylać, a myślę, że po tym jak zakończyła się moja poprzednia ciąża to raczej się nie będą z pytaniami rzucać. No chyba, że naiwna jestem, a ludzka ciekawość silniejsza niż poszanowanie prywatności.

Probuje wstawic zdjecie brzuszka robione pare dni temu...
No,ale nie wiem czy mi sie uda.

Załączniki

• IMG_1156.jpg
    IMG_1156.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 44
Oto mój syn Igorek
Chciałam się tylko pochwalić i uciekam bo musze nakarmić głodomorka!!!!!!
a i mała korekta bo pisałam do dziewczyn na śpiąco Mały urodził się o godz 0:28 i ważył 3940g i po chwili dostał juz 10 pkt w skali Apgar bo już zaczoł miec rozowa skore

Załączniki

• Igorek!!!!!!!!!!!!!.jpg
    Igorek!!!!!!!!!!!!!.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 54
Jaki rozkoszny Igorek! Już się uśmiecha :-)
Gratulacje jeszcze raz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry