reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam :-D
Jednak znalazłam chwilkę, żeby wpaść :-)
Właśnie wróciłam z cytologii. Pani położna powiedziała mi, że mam straszną suchość pochwy :frown::frown::frown: Jak stara baba :dry::dry::dry: No nic kupiłam wiesiołek w kapsułkach i zobaczymy, czy coś to da. Chyba jeszcze w siemię zainwestuję. Ehhh :dry::dry::dry:
A teraz naprawdę się żegnam ;-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki :tak::tak:

reklama
Mama sówko ciesze sie ze zaczynasz dzionek tak optymistycznie oby byl taki calyyyyyy dzien ;-) Heheh wczorajszym smiechem chyba dzieciatko wygimnastykowałas;-)

No tak Przyszła mamusio ...... KCIUKI ZACISNIETE ZE AZ CIEZKO MI SIE PISZE :tak:

Wróbelku ....co tam u Ciebie?????? Jeszcze w dwupaku????

AgIrl ...co tam u Ciebie odezwij sie.........PROSZE

Ehhh ja znikam ide poroasowac , potem zakupki, lekarz i obiadek wiec mam co dzis robic

Dzień dobry :-)
Czesc dziewczynki.
Mam dylemat.Wlasnie zrobilam badania i dowiedzialam sie,ze mam zbiornik wodny w zatoce Douglasa...Wiecie moze co to jest...lekarz stwierdzil,ze pekla mi torbiel albo ciaza pozamaciczna.Ale ciaze wykluczam bo dostalam planowo okres...
Chyba powinno się wchłonąć.

Trzecia w nocy, a ja nadal nie śpię... :dry::dry:
Nie wiem, czy jutro będę mieć czas, więc żegnam się z Wami na 2-3 dni.
Jejku ja o tej porze to się przewracam z boku na bok ;-)

A to my dziś-25tc

Wrocilam od lekarza...
W ogole w nocy to tak mnie bolal brzuch ze spalam tylko godzinke...
Z dzidzia wszystko dobrze:)Lekarz powiedzial,ze stanowczo za malo pije i zalecil brac magnez...
Nastepna wizyta tak jak byla planowana 14 lipca...
Nawet nie wiecie jak sie ciesze,ze wszystko jest dobrze...Niezle sie najadlam strachu.

Wrocilam od lekarza...
Z dzidzia wszystko dobrze:)Lekarz powiedzial,ze stanowczo za malo pije i zalecil brac magnez...
Nawet nie wiecie jak sie ciesze,ze wszystko jest dobrze...Niezle sie najadlam strachu.

Kochana to super, że wszystko w porządku:-) a następną wizytę mamy razem:-D

Trzecia w nocy, a ja nadal nie śpię... :dry::dry:
Nie wiem, czy jutro będę mieć czas, więc żegnam się z Wami na 2-3 dni. Jutro rano idę na cytologię, a potem śmigam zapewne śmierdzącym i rozgrzanym pksem :dry: do mojego kochanego. :blink::blink:
Do napisania ;-):tak::blink:

Ja też nie poytrafię spać bez mojego T. Kurde jakie to przyzwyczajenie do faceta.

Dzień dobry :-)

A to my dziś-25tc

Śliczny brzunio, bo ślicznia Kinia w nim mieszka :tak::tak::-):-)

Wrocilam od lekarza...

Bardzo się cieszę że uspokoiłas sie i z dzidzią wszystko ok.

Olcia
Odezwij się jak po obronie.

Asia mam nadzieje że niedlugo wrócisz i cos napiszesz.

Agatka jak tam pierwszy dzionek w pracy??? Pewnie ciężki. Odezwij się

Carri nie dziwne że wczoraj padłaś spac, jak pól nocy pewnie sie przejmowałaś mężem:-(

Nikkusia kochana a Ty kiedy masz USG?? 1 czy 3???

Agniesia82 znowu gdzieś znikłaś???? Co u Ciebie??? Jak staranka??

Sonitka skarbie Ciebie też mało:-:)-:)-( Odezwij się:tak::tak::tak:

Gloria urlop był udany z tego co piszesz fajnie:-):-)
PatiB kochana myslami jestem z Tobą :-:)-(

AgaAj Jak się czujesz jako młoda mężatka;-);-);-) Mam nadzieję że wszystko dobrze.:tak::tak:

Wszystkie dziewczynki bardzo gorąco pozdrawiam.

reklama
Cześć dziewczyny

Ilona1985
przykro mi, ze jeszcze będziesz musiała poczekać chwilkę ze staraniami
Czy masz wdrożone już jakieś leczenie?

Agnieszka0240 cieszę się, ze z tobą i bobaskiem wszystko w porządku!!

A ja nie mogę się doczekać piątku, bo mam wizytę u gina, matko ciekawe co mi powie

Nikki na kiedy masz termin porodu?

Do góry