reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam sie z wszystkimi po długiej przerwie.
Staram się nadrobić zaleglości...

Patib (*)(*)(*) - dla Twojego Aniolka

Pozdrawiam Wszystkie Dziewczynki

reklama
Jak uda mi sie dostac do lekarza to pojde...
No i w razie co mam nadzieje,ze sie nie rozczaruje...
Kurcze czy to zawsze musi tak byc,ze cos sie dzieje i potem musze sie tak bac... Jesli mam byc szczera to umieram ze strachu..
Aga, oj na ten strach chyba nie ma lekarstwa i po tym, co przeszłyśmy całą ciążę będziemy się martwić... Po prostu za dużo wiemy o tym, co może się stać...

Spalam i teraz mi sie wcale nie chce.Juz nastawilam budzik na 7.30 i rano polece do lekarza.Troche mi zejdzie bo ostatnio jak bylam bez rejstracji to czekalam trzy godziny...
Mam nadzieje,ze w ogole mnie przyjma...W razie co zapobiegawczo trzymajcie jutro kciuki.

Czesc dziewczynki.
Mam dylemat.Wlasnie zrobilam badania i dowiedzialam sie,ze mam zbiornik wodny w zatoce Douglasa...Wiecie moze co to jest...lekarz stwierdzil,ze pekla mi torbiel albo ciaza pozamaciczna.Ale ciaze wykluczam bo dostalam planowo okres...
Do tego doszly mi drozdzaki i grzybica po porodzie sie uczepila...Ahhhh
Lekarz odradzil zachodzenie w ciazy ale moze po 2 cyklu lekarstrw choroba ustapi....

Daaa mam nadzieje ze dokonasz wyboru, tego słusznego Trzymam kciuki by decyzja nie byla zbyt trudna.

Po rozmowie z mężem podjęłam decyzję, że rezygnuje i szukam dalej :tak:

Czesc dziewczynki.
Mam dylemat.Wlasnie zrobilam badania i dowiedzialam sie,ze mam zbiornik wodny w zatoce Douglasa...Wiecie moze co to jest...lekarz stwierdzil,ze pekla mi torbiel albo ciaza pozamaciczna.Ale ciaze wykluczam bo dostalam planowo okres...
Do tego doszly mi drozdzaki i grzybica po porodzie sie uczepila...Ahhhh
Lekarz odradzil zachodzenie w ciazy ale moze po 2 cyklu lekarstrw choroba ustapi....

Niestety nie mam zielonego pojęcia o co chodzi :-( Mam nadzieję, że jak najszybciej uporasz się z tym i będziesz mogła zacząć staranka.

Wiecie co... Ja jestem nienormalna... Od dnia ślubu nie spałam z mężem tylko parę dni jak leżałam w szpitalu po drugim poronieniu. Wczoraj wieczorem wyjechał na kilka dni, a ja spać nie mogę :dry::dry: Wczoraj zasnęłam dopiero o 4.30 :dry::dry: Dzisiaj nawet nie chce mi się kłaść do łóżka, bo takie puste się wydaje. Wczoraj to się kręciłam i wierciłam, bo się ułożyć nie mogę jak go nie ma. Chyba jestem jednak nienormalna i tyle :dry::dry::confused2::confused2: Jutro mam zamiar do niego jechać, bo jak go nie zobaczę to chyba zwariuję :dry::dry: Niedługo pierwsza w nocy, a ja przed kompem... ehhh... Chyba obejrze jakiś film, bo zasnąć, to pewnie i tak mi się nie uda :dry::dry::confused2::confused2:

Trzecia w nocy, a ja nadal nie śpię... :dry::dry:
Nie wiem, czy jutro będę mieć czas, więc żegnam się z Wami na 2-3 dni. Jutro rano idę na cytologię, a potem śmigam zapewne śmierdzącym i rozgrzanym pksem :dry: do mojego kochanego. :blink::blink:
Do napisania ;-):tak::blink:

Dzien dobry

No ładni nietylko ja nie umiałam zasnac Tzn zasnełam ale i tka co chwila sie budzilam...Poza tym te glupie sny ehhh szkoda gadac

Daaa ciesze sie ze juz dokonałas wyboru ;-) Mam nadzieje ze dzis juz zasniesz ze spokojem :-) A tak poza tym to nie jestes nienormalna ja tez jak maz ma na noc do pracy , to dla mnie koszmar, nie potrafie spokojnie zasnac , a do tego ze mieszkam na parterze to juz inna sprawa

Agnieszka patrze sie na godzine o której napisałas ostatniego posta i jestem pod wrazeniem ..Ehh jestem ciekawa jak ty u tego lekarza bedziesz wygladac :confused:

reklama
Mamo sówko .... ciesze sie ze dzidzia daje o sobie znac A tak poza tym faktycznie jest co swietowac, nie przesadz tylko z soczkiem ;-)
GRATUKUJE SIOSTRZYCZKA!!!!

Dziękujemy:-)

Przyszła Mamusiu trzymam kciuki za obronę:-)

Dziewczyny ja dziś mam dobry dzionek:biggrin2: wczoraj z siostrami uśmiałyśmy się na maxa:-D aż mnie brzuch bolał:-p dziś rano fajna słoneczna pobudka, więc jest git:-D

Do góry