reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A potem w kolejnym cyklu mam brać duphaston od 18dc do... skutku. Czyli tak jakby mam pozwolenie na starania od sierpnia.
No to super ;-)

Przeglądałam właśnie nekrologi na wirtualnym parku pamięci. Jestem w szoku po obejrzeniu jednego z nagrobków Aniołka. Jak administrator strony może doczegoś takiego dopuścić.
Jestem wstrząśnięta

Ostatnia edycja:
Pospalam tyci i jest mi lepiej.Jutro mam wolne i jak mi sie uda to zajrze dla mojego spokoju do lekarza...
Mam nadzieje,ze to moje pobolewanie bylo zwaiazane z tym,ze wszystko w ''srodku'' sie rozciaga itp.No i ze z dzidzia wszystko dobrze.
Milego wieczorku:)

Jak uda mi sie dostac do lekarza to pojde...
No i w razie co mam nadzieje,ze sie nie rozczaruje...
Kurcze czy to zawsze musi tak byc,ze cos sie dzieje i potem musze sie tak bac... Jesli mam byc szczera to umieram ze strachu..

Witam
Przede wszystki dziekuje wszytskim za cieple słowa, ciesze sie ze moglam sie wyzalic Wam w czasie smutku
Dziekuje wszystkim za troske

Przyszła mamusia jutro mocno mocno bede trzymac kciuki
Uda Ci sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale i tak zycze Ci POWODZENIA!!!!!:-)

She ciesze sie ze u lekarza wszystko dobrze ...O to ładnie ze juz w sierpniu staranka :happy2:

Aga34 masakra , jak tak mozna pisac chocby do żartu .... Brak słów :angry:

Mamo sówko .... ciesze sie ze dzidzia daje o sobie znac A tak poza tym faktycznie jest co swietowac, nie przesadz tylko z soczkiem ;-)
GRATUKUJE SIOSTRZYCZKA!!!!

Daaa mam nadzieje ze dokonasz wyboru, tego słusznego Trzymam kciuki by decyzja nie byla zbyt trudna.

Iza30 widze ze jestes znakomita nauczycielka :tak: Powodzenia jutro na USG - zapewne bedziesz pod ogromnym wrazeniem :-)

Edytko,Agus Aj ..... pozdrawiam cieplutko:-)

Tak wogóle to równiez to pozdrawiam Koti,Hanie,Anetka83,Ola81, Sylwia, Mirke,Gabi,Pixelke,Also,Alle
Niusie,Ilawianke,Ilone,Scarlet,Dilajle,Mordoklejke, KasiekKm, Cyniczna i wszystkie nie wymienione dziewczyny

reklama
Oj dzis z Wami nie popisze duzo , jestem zmeczona po wczorajszym i chyba dzis predko zasne, bo wczoraj zasnełam tak naprawde 0 3rano , mialam taki przerywany sen ...
Kazdej z Was osobna mówie Dobranoc i znikam

Do góry