reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jestem Magistrem :) Jutro na spokojnie napisze jak było bo teraz jestem pełna wrażeń i emocji :))))))))))))))))))))))))))))

Witam się z wami jeszcze dziś.
Gratuluje Magistra!!! Super.
Co do Mnie, jutro mam byc na 7 rano, jeśli nie przyjdzie pacjentka , która ma byc pierwsza to będę o 8.30 na sali, jesli przyjdzie to 9.00-9.30 . Tyle się dowiedziałam. Bardzo sie denerwuję.
Jeszcze dziś wraca z obozu moja córka o 1 lub 2 w nocy więc snu będzie niewiele. Idę pod prysznic. Przepraszam,że nie odpisuję wszystkim ,ale głowę mam zaprzątniętą strasznie. Do napisania.

Witam się z wami jeszcze dziś.
Gratuluje Magistra!!! Super.
Co do Mnie, jutro mam byc na 7 rano, jeśli nie przyjdzie pacjentka , która ma byc pierwsza to będę o 8.30 na sali, jesli przyjdzie to 9.00-9.30 . Tyle się dowiedziałam. Bardzo sie denerwuję.
Jeszcze dziś wraca z obozu moja córka o 1 lub 2 w nocy więc snu będzie niewiele. Idę pod prysznic. Przepraszam,że nie odpisuję wszystkim ,ale głowę mam zaprzątniętą strasznie. Do napisania.
Selena, trzymam jutro kciuki!! Dasz sobie radę!!

reklama
Do góry