reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczynki, wracam do Was po kilkumiesiecznej nieobecnosci.
Wracam z nowa nadzieja, z olbrzymia checia maluszka...!
Witam wszystkie dziewczynki!
Zaczynam staranka!

Witamy serdecznie:-)

dzieczynki pomódlmy sie za Sylę i Wikusie aby jak najdłużej siedziała w brzuszku u mamusi . . . . Syluś kochanie cały czas jestem z Toba moje słoneczko

Oczywiście, że się modlę za Sylę, żeby jej Malutka za szybko nie chciała przyjść na świat:tak:

A ponieważ za godz wyjeżdżam na 1 dzień, to tak szybko:

Udanego wyjazdu:-)

Pati b. dla Twojego Aniołka
[*], bo brak mi słów...i mocno przytulam...

Hania gratuluję synka:-)

Dziewczyny ja dziś czuję się zdecydowanie lepiej niż wczoraj, ale i tak Maleństwo mi dokucza:-) Mężuś się śmiał, że to pewnie dziewczynka, bo tylko dziewczyny potrafią tak dokuczać:-p a poza tym masakra przed chwilą mega ulewa i burza była:szok: dziś na noc jadę do sióstr, bo rodzice mają na noc, a jedna siostra dostała się do liceum, a druga obroniła dziś licencjat, więc oblewamy (ja oczywiście soczkiem:-D):biggrin2:

I ja się dziś witam:-)

Agnieszka Aj śliczna z was para,bardzo podoba mi się twoja suknia:tak:Niech spełnia się Wasze wspólne marzenia:tak:

Pati b strasznie mi przykro,że znowu przeżywasz ten sam ból,nie poddawaj się,walcz.Przytulam.:-(

Daaa no to trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę,rano meliska a potem spokojnie i z wiarą na rozmowę:tak:

Ilona1985 witam po nieobecności i życzę jak najszybciej II kreseczek:tak:

Syla przytulam i życzę siły,wytrzymaj kochana,my tu myslami z tobą.

Carri nie obwiniaj się z powodu męża,oni też czasem potrzebują to z siebie wyrzucić,zobaczysz że i on lepiej się poczuje wywalając cały ból z siebie.Ja chyba też nie wiedziałabym co w takiej chwili powiedzieć:tak:

She1978 już po wizycie,dobrze że okey,pozdrawiam:tak:

Przyszła-mamusia bez nerwów,my trzymamy kciuki a ty idziesz i robisz swoje:tak::-)

Selenko,Edytko witajcie:happy2::happy2:

dzień doberek

SHE1978 cieszę się, ze macie zielone światełko

Ja dziś odebrałam wyniki z toxo (ujemne oba) i cytomegalii (igM ujemny, igG dodatni i to dosyć wysoko bo norma 15, a ja mam 108) może więc choinka to było przyczynom obumarcia mojego bąbelka :( Ciekawe co ginek powie w piątek
Dziś brzuch nie daje o sobie znać, więc jest dobrze

Duchota na dworze, u was pewnie też ledwo wysiedzieć idzie

Hey ;-)

Jestem już po rozmowie. Nie wiem jak mi poszło, mają dać znać. Chociaż tak szczerze nie wiem, czy mi to odpowiada, bo nie chcą studentek, a ja chyba jednak chciałabym kontynuować studia i tego mgr zrobić. Studia chyba ważniejsze niż praca w sklepie.:dry::dry::dry:

Kurde nie wiem co robić. Z jednej strony potrzebujemy kasy, a z drugiej chciałabym dokończyć studia :dry::dry: Mój M nie może nic znaleźć :-:)-(
Jak zaczynałam studia, to bez problemu znajdywałam pracę, co jakiś czas robiłam coś nowego, a teraz od roku wszędzie powtarzają, że chcą dyspozycyjności 7 dni w tyg :baffled::baffled::baffled:

Idę dziewczynki, bo muszę to wszystko przemyśleć... :dry:
Do napisania :*

Zgodnie z życzeniem podpisuje liste obecności na bb,
byłam dziś w pracy na chwilkę, dziś moje "dzieci" otrzymały świadectwa dojrzałości, jestem z nich dumna, bo wszyscy zdali, a angielski wypadł całkiem ładnie. Zresztą wszyscy moi maturzyści maturę zdali, więc jestem zadowolona:tak::-D
A jutro czeka mnie to USG 3D, trzymajcie kciuki, jak wrócęto dam znać co i jak.

Słodziutka;-)
Syla 28 trzymajcie się w dwupaku jeszcze troszkę, chociaż z 6 tygodni:tak:, ja tutaj Wam mocno kibicuję, jesteś dokładnie 10 tygodni przede mną
Pozdrowionka

Dziewczynki jestem juz w domku...
Pobolewa mnie dzis troche brzuszek...Nic mocnego,ale to czuje i juz panikuje...Jak jutro sytuacja bedzie taka sama udam sie do lekarza...Mam nadzieje,ze to nic takiego...
Zaraz sie na troszke poloze.Co chwilke biegam do ubikacji i sprawdzam czy wszystko ok.

Do uslyszenia pozniej.
Buziaki

She, czyli wszystko ok i niedługo możecie staranka zaczynać, super!!

Mama sowka, miłej imprezki!!

Ilonka 26, ja też tak miałam, ok 3 tyg po poronieniu i mogę podejrzewać cytomegalię, ale to nic pewnego...

reklama
Dziewczynki jestem juz w domku...
Pobolewa mnie dzis troche brzuszek...Nic mocnego,ale to czuje i juz panikuje...Jak jutro sytuacja bedzie taka sama udam sie do lekarza...Mam nadzieje,ze to nic takiego...
Zaraz sie na troszke poloze.Co chwilke biegam do ubikacji i sprawdzam czy wszystko ok.

Do uslyszenia pozniej.
Buziaki
Aga, leż i odpoczywaj, może za bardzo się forsujesz tą opieką nad dzieckiem?

Do góry