Pati.b dla Twojego Aniołka (*). Przykro mi że musisz przechodzić przez to piekło po raz drugi. Brak słów ... wściekłość wszystko się ze sobą miesza. Wiem że nic i żadne słowa nie poskładają Twego serduszka w całość ale wiedz że zawsze jesteś tu mile widziana i jest TO miejsce również dla Ciebie. Odłóż żal na bok i wróc do nas.
Agula AJ wyglądałaś bajecznie i Gosiaczek pięknie królowała - taka mała księżniczka. Gratuluję jeszcze raz z całego serca. Oby życie było równie piękne z wymarzonym haapppppy endem.
Iza Carri wiesz ze rozmowy o stracie nigdy nie są łatwe dla dwoja osób. Kiedyś wierzę że będzie lżej ale kiedy sama nie wiem. Ja na szczęście z Wiesiem umiem o nich rozmawiać. Ale do niedawna było inaczej.
Sylwia jestem z Wami cały czas.
Haniu gratuluję Adasia. Jak widać warsztat otwarty na chłopców a u Aguli Irl na dziewczynki
;-)
Kasiu Szafriku cieszę się że jesteś.
Asiu Cyniczna jak spojrzałam na Twój suwaczek oczom nie mogłam uwierzyć. Już 25tc Wam leci. Super każdy dzień przybliża Waszego Ktośka do bycia razem z Wami. Wstydniś że jeszcze nie pokazał co ma miedzy nóżkami.
A co do chorób w czasie ciązy. Szczęśliwe te które takich problemów nie mają. A te co mają.....niech dzielnie idą ku końcowi...40tc ..w jak najlepszym zdrowiu.
gloria - Ci księża zamiast pomagać to naprawdę wiele utrudniają. Ale doskonale to rouzmiem bo mam siostrę co żyje teraz w konkubinacie (okropna nazwa) i jak ksiądz po kolendzie przychodzi to również "jakby JEJ i JEJ "konkubenta" nie było. Wszystko jest bez sensu. A życie nie jest proste i nie zawsze układa się po naszej myśli. Czy to znaczy że jesteśmy skreśleni już u Boga?
Trudne to wszystko.
Przytulam i wierzę że uda sie Wam znaleźć jakieś sensowne wyjście z tej sytuacji.
kainkas ciąza do samego końca nie może być spokojna. Zawsze jest coś o co się boimy. A ten strach o maleństwo pozostaje z nami nawet po narodzinach dziecka... już do końca.
ilonka26 jeśli nie boli Cię ciągle i nie masz gorączki to raczej nie masz powodów jednak do obaw.
Maja cieszę sie... Ty wiesz z czego.
She czekam na wiesci z wizyty!