reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Haniu , gratuluję synka Adasia. Cieszę się.
Witaj kasiu-szafirku.
Asia-she:-)
agnieszka, będzie dobrze po wizycie, zobaczysz.
Miłego dnia wszystkim.

Witam Dziewczynki.

Nie było mnie zaledwie 3 dni a tak wiele się pozmieniało tu na BB.

Przede wszystkim Pati łączę sięz Tobą w bólu a dla Twojego aniołka zapalam (*).
Ilonka26 ,She1978 - bardzo Was przepraszam ale jakoś wcześniej nie zauważyłam że Wy również niedawno wstąpiłyście do grona Aniołkowych Mam , dla Waszych Aniołków(*).

Kainkas - miło że odwiedziłaś nasze forum.Twoje słowa dodają otuchy wszystkim Aniołkowym Mamom które starają się o fasolkę.

Kasiekkm, Pixelka - serdeczne gratulacje , pozostaje mi tylko życzyć samych radosnych i szczęśliwych chwil spędzanych z Waszymi pociechami. Pixelko córeczka śliczna. Kasiekkm - szybciutko wstawiaj fotki.

Carri, Ola81, She1978 - dołączam do Was w kwestii trudnych rozmów . Moje rozmowy z P o poronieniu i kolejnych staraniach również kończą się kłótnią i łzami.

Gloria - musisz troszkę ucywilizować księdza. Przecież teraz nawet konkubinaty ( ale mi się to określenie nie podoba) mają zalegalizować żeby można było wpełni korzystać zwszystkich praw. Ja sama jestem w takim związku i podoba mi się to.

Pozostałe nie wymienione dziewczynki serdecznie pozdrawiam, cały czas jestem z Wami wszystkimi myślami

Ostatnia edycja:
Coś mi się wydaje że to Mikołaj nad tym czuwał aby był chłopak:))) Kiedy się dowiedziałaś?? Myślałaś o zdjęciach 3D???

Też mi się wydaje, że Mikołajek maczał w tym swoje maleńkie aniołkowe paluszki... Mój lekarz nie ma sprzętu 3D, a nie mogę znaleźć w necie, gdzie w okolicy coś takiego robią. Przekonania też do końca nie mam, chyba wolę poczekać aż zobaczę Go po tej stronie brzucha,po którym wcale nie widać, że mieszka w nim mój wyczekiwany lokator ( choć za tydzień zaczyna się 5 miesiąc)

Haniu gratuluję synka. Niech dalej rośnie zdrowo!

Mam dziś wizytę u gina. Za godz wychodzę. Boję się jak diabli. Od tego wszystkiego strasznie mi niedobrze i co chwilę latam siusiu. Chciałabym być już po...

Trzymam kciuki ze wszystkich sił i dziękuję za pamięć.

Dzien Dobry dziewczynki:)
Wpadlam sie przywitac.
Haniu super,ze z dzidzia wszystko ok.Bardzo sie ciesze:-)
A ja licze i licze te pozostale dni do wizyty i sie juz boje...

Milego dnia:-)
Dziękuję, ja też umieram przed każdą wizytą, ale próbuję sobie tłumaczyć, że każda z nich przybliża mnie do spotkania z moim synkiem.

Haniu , gratuluję synka Adasia. Cieszę się.
Już w 13tc byłam przekonana, że na usg widziałam, że to chłopczyk... lekarz nie chciał potwierdzić, bo to było bardzo wcześnie, ale widocznie mam czujne oko ;-)
A imię wybrał Michaś, wyskoczył z tym Adasiem, jak tylko dowiedział się, że jestem w ciąży i tak już zostało.

Bardzo dziękuję za pamięć. Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny.
Dla naszych Aniołków
[*]
[*]
[*]

Pati.b dla Twojego Aniołka (*). Przykro mi że musisz przechodzić przez to piekło po raz drugi. Brak słów ... wściekłość wszystko się ze sobą miesza. Wiem że nic i żadne słowa nie poskładają Twego serduszka w całość ale wiedz że zawsze jesteś tu mile widziana i jest TO miejsce również dla Ciebie. Odłóż żal na bok i wróc do nas.

Agula AJ wyglądałaś bajecznie i Gosiaczek pięknie królowała - taka mała księżniczka. Gratuluję jeszcze raz z całego serca. Oby życie było równie piękne z wymarzonym haapppppy endem.

Iza Carri wiesz ze rozmowy o stracie nigdy nie są łatwe dla dwoja osób. Kiedyś wierzę że będzie lżej ale kiedy sama nie wiem. Ja na szczęście z Wiesiem umiem o nich rozmawiać. Ale do niedawna było inaczej.

Sylwia jestem z Wami cały czas.

Haniu gratuluję Adasia. Jak widać warsztat otwarty na chłopców a u Aguli Irl na dziewczynki :-D;-)

Kasiu Szafriku cieszę się że jesteś.

Asiu Cyniczna jak spojrzałam na Twój suwaczek oczom nie mogłam uwierzyć. Już 25tc Wam leci. Super każdy dzień przybliża Waszego Ktośka do bycia razem z Wami. Wstydniś że jeszcze nie pokazał co ma miedzy nóżkami.
A co do chorób w czasie ciązy. Szczęśliwe te które takich problemów nie mają. A te co mają.....niech dzielnie idą ku końcowi...40tc ..w jak najlepszym zdrowiu.

gloria - Ci księża zamiast pomagać to naprawdę wiele utrudniają. Ale doskonale to rouzmiem bo mam siostrę co żyje teraz w konkubinacie (okropna nazwa) i jak ksiądz po kolendzie przychodzi to również "jakby JEJ i JEJ "konkubenta" nie było. Wszystko jest bez sensu. A życie nie jest proste i nie zawsze układa się po naszej myśli. Czy to znaczy że jesteśmy skreśleni już u Boga?:baffled::no: Trudne to wszystko.
Przytulam i wierzę że uda sie Wam znaleźć jakieś sensowne wyjście z tej sytuacji.

kainkas ciąza do samego końca nie może być spokojna. Zawsze jest coś o co się boimy. A ten strach o maleństwo pozostaje z nami nawet po narodzinach dziecka... już do końca.

ilonka26 jeśli nie boli Cię ciągle i nie masz gorączki to raczej nie masz powodów jednak do obaw.

Maja cieszę sie... Ty wiesz z czego.

She czekam na wiesci z wizyty!

Witaj Aguś0240. Kiedy Ty masz następną wizytę? Moze już będziesz wiedzieć kto buszuje Ci w brzuszku!!!

Iza30 a Ty czemu nie podpisujesz listy na BB;-) Gdzie nam się chowasz?

Agatko 13x13 niooooo chyba kacur Cię już nie męczy więc gdzie jestes??

Olcia PM.. obrona już tuż tuż..... trzymam ogromnie moco kciuki.

Marti81 za Was również trzymam bardzoooooooooo mocnooooo kciuki!!!!!

Któras właśnie pisała o mgr! Gratuluję z całego serca tylko nicku nie pamietam!

reklama
Dzień dobry
Witam, my juz w domciu
a to moja laura
Piękna dziewczynka :-D:-D

Witajcie kobietki....
Ślicznie wyglądałaś :tak::tak:

PatiB. brak mi słów....
[*]

Dziewczynki, wracam do Was po kilkumiesiecznej nieobecnosci.
Wracam z nowa nadzieja, z olbrzymia checia maluszka...!
Zaczynam staranka!
Trzymam kciuki za staranka

dziewczynka Syla nie wyjdzie juz ze szpitala zostanie do rozwiazania lezy cały czas ma podłozone klocki pod łózko nie ma mowy o jakimkolwiek wstawaniu liczy sie każdyc dzien . . .
Dziewczyny dacie radę już tak nie wiele zostało.

:-):-):-) ADAŚ :tak::tak::tak:
Normalnie fabryka chłopaków :szok:. Michał wniebowzięty:-D
Gratuluję synka

Mam dziś wizytę u gina. Za godz wychodzę. Boję się jak diabli. Od tego wszystkiego strasznie mi niedobrze i co chwilę latam siusiu. Chciałabym być już po...
Trzymam kciuki

Do góry