reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam,
Na początku gratulacje:
Pixellko super że Laura jest już z nami... pozazdrościć tylko porodu :)
Aguś AJ wszystkiego najlepszego z okazji ślubu....

A ja kolejny tydzień w pracy czekam na urlop czasami jestem już tak zmęczona że szok...
pozdrawiam

reklama
Witam.
Kasiekkm urodziła , Marcelek ma 3300 gram i 51 cm, dostał 10 punktów. Gratuluję Kasiu.
Ja idę do szpitala w czwartek rano na cięcie. Trzymajcie kciuki za Mnie i Magdusię. Pozdrawiam.

Witam
Kasiu i tutaj złożę życznia! Serdeczne gratulacje dla Ciebie i Marcelka!

Ty Andzi kciuki i modlitwę masz jak w BANKU SZWAJCARSKIM! Wszystko napewno będzie dobrze. Będziesz w czwartek najszczęśliwszą mamusią...
a my razem z Wami.

Szafirku Kasiu czemu nie czytasz PM? Teskno za Tobą..
Buziaczki..

Pozdrwiam Was wszystkie bez wyjątku życzac miłego dnia.

Edi czytam, tylko troszkę mniej tu zaglądam, poprostu opoczywam od komputera w domku, przepraszam ale jestem czasem bardzo zmęczona.... postaram sie poprawić :)
Andzi jestem z tobą i czekam na wieści :)
Kasiekk gratulacje :)
pozdrawiam

Dziewczyny mam takie mały problem mam już 4 @ ale przed każdą zanim się rozkręci mam 3 dni plamienia :-( Nigdy tak nie miałam czy to może o czyś świadczyć? Bo @ to mam już swoje sprzed poronienia ale te plamienie...

U mnie też zawsze przed poronieniami @ zaczynał się normalnie krwawieniem. A teraz po każdym następnym poronieniu jest dwa trzy dni plamien a potem krawianie. Wiec to chyba normalne. Nie martw się tym.

Gloria 250km wow dziewczynko... Ale super że wpoczełaś ze pogoda udana i życze Ci z całego serca by wszystko poszło po Twojej myśli z ginkiem i endometrium.

Haniu nocna trzymam kciuki. Dzwoniłam ale jesteś poza zasięgiem sieci. Modlę się byś wyszła szczęśliwa z gabinetu. A płacz jest normalny. Nigdy już nie bedzie tak jak przed utratą dziecka. Lecz pamiętaj o tym zawsze. Tutaj - to miejsce jest magiczne. Tutaj zawsze i o kazdej porze możesz pisać o swoim bólu i cierpieniu. Do mnie również o każdej porze dnia i nocy możesz zadzwonić czy napisać. Już jest wszystko ok. Nie bój się pisac...Całuje i przytulam.

Andzi zawsze i wszędzie kochana!

Mama_sówko witaj. Jak się czujesz? Czujecie?

kainkas witaj na forum. Dla Twojego Aniołka w niebie (*) światełko pamięci. Cieszę się że jesteś. Własnie takie posty i postawy jak Ty dają nam wszystkim nadzieję. Że moze być dobrze!

Iławianka Aguś... cieszę sie że Julcia rośnie i jest małym głodomorem.:-D:tak:;-):-) a do 1 lipca już całkiem niedużo Ci zostało. Przeczytaj PM prosze.

reklama
kasiu, szafirku odbierz wiadomości PM koniecznie.
dziękuję dziewczynki. A może nie dziękuję, aby nie zapeszyć?
Eee, co tam!!
Może wreszcie się spakuję, bo Edytka na Mnie nakrzyczała,że jeszcze tego nie zrobiłam, hi hi

Do góry