reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry :-)
Pixellko gratuluję :-D:-D:-D:-D

Teraz ma już ponad 3 miesiace i wazy 5 kg. Trezxba wierzyc, choc to trudne.. sami z mezem tez nie za bardzo wierzylismy w szczesliwe zakonczenie...ale wszystkoi jest mozliwe. Nasze Aniołki czuwają nad nami:))
Cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło. Gratuluję córci :-)

A ja idę dzisiaj na 13,00 do gina. Nie muszę wam pisać jak się boję...
Trzymajcie kciuki.
Oczywiście kciuki zaciśnięte :tak::tak:

Witam.
Kasiekkm urodziła , Marcelek ma 3300 gram i 51 cm, dostał 10 punktów. Gratuluję Kasiu.
Ja idę do szpitala w czwartek rano na cięcie. Trzymajcie kciuki za Mnie i Magdusię. Pozdrawiam.
Kasiu ogromne gratulację, witaj Marcelku.:-):-)

Selenko oczywiście trzymam kciuki za Was moje kochane :-D:-D:-D:-D

Ja mam wizytę i usg genetyczne w piątek.
Też będę trzymać kciuki ;-)

Super :-)

reklama
Kochany Marcelku!!!
witamy w naszym babskim gronie! Napisz czasem do nas i jak będziesz miał chwilkę to wklej swoje zdjęcie. Dbaj o mamusie.. Pamiętaj o podusi gdy siada :)
Pozdrawiam Cię gorąco

Selenka odliczanie trwa :) jesteśmy z Tobą i czekamy na Magdusie!

...na różowo chłopcy a niebiesko dziewczynki czy odwrotnie??

Kochany Marcelku!!!
witamy w naszym babskim gronie! Napisz czasem do nas i jak będziesz miał chwilkę to wklej swoje zdjęcie. Dbaj o mamusie.. Pamiętaj o podusi gdy siada :)
Pozdrawiam Cię gorąco

Selenka odliczanie trwa :) jesteśmy z Tobą i czekamy na Magdusie!

...na różowo chłopcy a niebiesko dziewczynki czy odwrotnie??
chyba różowe dziewczynki i niebiescy chłopcy!

Hej, cóż za dobre wieści dzisiaj;
kasiekm witam Twojego bobasa na tym świecie
Edytko jak miło czytać Twoje posty
Selena trzymam kciuki:-)
pozdrawiam Was dziewczynki
u mnie parno dusno i leje, a ja zaraz lece do kościoła po papierek bo będę mamą chrzestną u siostrzeńca mojego R, mam troch wątpliwości czy się nie rozkleję przy takim bobasie, niby juz się pogodziłam ze stratą ale czasem mi przykro jak widzę takie skarby małe...

Witaj Marcelku po tej stronie, czekamy na Twoje zdjęcie, KASIEK moje ogromne gratulacje!
Selenko - teraz Twoja kolej - trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
Kasiu gratuluję, Marcelku witaj na świecie :)

byłam dziś u wampira zrobić badania na toxo i CMV, wyniki odbieram w piątek bo wtedy idę też do gina, boje się tych wyników ale z drugiej strony przynajmniej będę wiedziała na czym stoimy.

mam do was dziewczyny pytanko, czy długo was bolał brzuch po zabiegu?? Bo ja choinka nie mogę podnieść po dwóch tygodniach nawet niewielkich zakupów bo od razu mnie boli cały dół brzucha, a mąż krzyczy ze podnoszę. Jak to u was było?
Ciekawa w ogóle jestem jak teraz u mnie będzie z @ bo zazwyczaj miałam co 28 dc, czy zmienia się to mocno po poronieniu?

Witam.
Kasiekkm urodziła , Marcelek ma 3300 gram i 51 cm, dostał 10 punktów. Gratuluję Kasiu.
. .
Gratulacje

Kasiu gratuluję, Marcelku witaj na świecie :)

mam do was dziewczyny pytanko, czy długo was bolał brzuch po zabiegu?? Bo ja choinka nie mogę podnieść po dwóch tygodniach nawet niewielkich zakupów bo od razu mnie boli cały dół brzucha, a mąż krzyczy ze podnoszę. Jak to u was było?
Ciekawa w ogóle jestem jak teraz u mnie będzie z @ bo zazwyczaj miałam co 28 dc, czy zmienia się to mocno po poronieniu?
Mnie po zabiegu wogóle brzuch nie bolał. A pierwszą @ dostałam 20 dni później.

Agatko kochanie napisz co u Ciebie??? Ja Ci minęła imprezka. Pozdrawiam Cie mocniutko.

Asiu kochanie witaj.

Carri gdzie Ty mi sie znowu podziewasz????
Miłego popołudnia dla wszystkich dziewczynek.

Mnie bolał brzuch, ale ja miałam stan zapalny dzień po zabiegu i nawet wyprostować się nie mogłam,więc to inna historia a nie masz gorączki, nie boli np przy siusianiu? Może lepiej idz do lekarza jak cie boli, bo mogą być różne przyczyny. Może macica się obkurcza. Każda z nas to inaczej przechodzi ale lepiej dmuchać na zimne.
Co do @ to ja miałam co 28 dni, po zabiegu 2 były co 29 dni, trzecia po 26dniach i czekam na czwartą także to chyba też jest niewaidoma jak to będzie z Tobą, pozdrawiam

Witajcie dziewczyny!!!
chciałam napisać wczoraj ale jak na złość internet padł -piszę z kafejki -mam nadzieję ze jutro już będę miała w domu!!!

Witam nowe Aniołkowe mamusie... przykro mi że jeszcze ktoś musi się smucić...

Gratuluję wszystkim mamusiom trzymającym swoje kruszynki:-D:-D:-D

Edytko!!! widzę że jest Ciebie więcej na forum -to super!!

Aga AJ gratuluję kochana!!!

Wszystkie zaległości nadrobię -mam nadzieję jutro -dziś tylko pobieżnie spojrzałam co się dzieje -nie mam czasu siedzieć w kafejce.

Wczoraj mój S został magistrem!!!!:-D:-D:-D:-D

Od środy się bawiłam i do wczoraj byłam pijana, ale dzięki temu nie wpadłam w paniczny ryk na widok brzuszka panny młodej. Oczywiście pytania typu -kiedy wy? to już czas albo -to dobrze ze nie macie dzieci, a poczekajcie jeszcze z planowaniem -były a po każdym takim pytaniu wypijałam kieliszeczek... było ciężko dziewczyny... brzuchatka sama mnie unikała co może i było lepszym rozwiązaniem.

Na szczęście dziś dostałam @ po 30 dniach, ostatnio po 29 więc chyba nie jest źle. Nie sprawdziły się prognozy lekarza że przez ten progesteron dużo się spóźni.
1 lipca wracam do pracy -to już w środę buuuu

Dziewczyny brakuje mi was nieziemsko!!!
Całuję wszystkie
Do jutra mam nadzieję

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry