reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiu ale przeczytaj prywtaną wiadomość i to już!

Andzi miałaś to zrobić zaraz po telefonie od ginka! Marsz do pakowania (no może najpierw popisz na BB);-):tak::-D

Haniu nocna dzwoniłam do Ciebie! Miło CIę widzieć wreszcie!

reklama
Nikki Będziemy koniecznie trzymać kciuki również w piątek.. i czekać na wieści co u maluszka.

Pati.b odezwij się proszę po wizycie i napisz co u Was.

Iza30 a Wy jak się czujecie?

witam:)0
dopiero teraz znalazłam to forum, a widze, że mam z Wami dużo wspoólnego- niestety. Jestem mamą aniołka. Teraz buszuję na forum mam kwietniowych- jak widzicie po wielu przykrych chwilach nadeszla i ta najszczesliwsza na swiecie, choc nic tego nie zapowiadalo. Moja 2 ciąża, planowana, upragniona. Po pierwszym poronieniu bylam zestresowana, przewrażliwiona... no i udalo sie. do 8 tc bylo supr, nagle krwawienie...bylam pewna ze to koniec. kolejny raz. Na szcescie w szpitalu mialam dobra opiekae i fasolka nadal żyła. Pozniej tez mialam mnostwo problemow, cukrzyca ciazowa, hipotrofia plodu ale na szczescie urodzialm w 37 tc Hanię, malutką ale zdrową ,wazyla 2490gram. Teraz ma już ponad 3 miesiace i wazy 5 kg. Trezxba wierzyc, choc to trudne.. sami z mezem tez nie za bardzo wierzylismy w szczesliwe zakonczenie...ale wszystkoi jest mozliwe. Nasze Aniołki czuwają nad nami:))

pozdrawiam wszystkie Mamusie Aniołków:biggrin2:

Kochana witaj, a takie wiadomości na 100% dodają skrzydeł:-)

Mama_sówko witaj. Jak się czujesz? Czujecie?

Witaj Edytka:-) w sumie to nie jest tragicznie, ale od dwóch dni nie czujemy się najlepiej, ale jakoś to dla Sówka (bo tak fasolkę nazywamy) przeżyję:-)

Witaj Edytko, dziękuję zapamięć, ja czuję się dobrze, niunia też raczej, bo szaleje w brzuszku i kopniaki mi przesyła co chwilę, za co jej serdecznie dziękuję, bo przynajmniej nie wariuję z niepokoju:tak:
Ja mam jednak USG 1 lipca, bo 2 nie mogą zrobić i przesuwają wszystkich na inne terminy, więc dzień wcześniej będę wiedziała co i jak:-).
A jak u Ciebie kochana?

Kasiekkm wielkie gratulki:-D
Selena kciuki zaciśnięte i czekamy do czwartku;-)
Pozdrowionka

p.s. kupiłam wózekZobacz załącznik 144765

"Sówka mała" napewo miewa się dobrze. Bo im gorzej czuje się mama tym lepiej Sówka mała.

Iza30 piękny zakup... no no "fura" jak nic. To już w srodę będziemy mieli kolejną wizytę i wspaniałe wieści. Koniecznie prosze o relacje z wizyty i moze jakies zdjęcie??
Aaaaaa jeszcze pytałaś co u mnie. Dzisiaj jestem po histeroskopi. Wyszłam na własną jak zawsze prośbę ze szpitala.

Sówko, objawy ciążowe miną po 12 tyg, te pierwsze tygodnie są trudne, ale trzeba jakoś przetrwać, odpoczywaj dużo!
"Sówka mała" napewo miewa się dobrze. Bo im gorzej czuje się mama tym lepiej Sówka mała.

Kochane ja bym mogła nawet wymiotować parę miesięcy, byle tylko z Sówkiem było wszystko w porządeczku i już nie mogę się doczekac kolejnej wizyty by usłyszeć serduszko, bo o to najbardziej się boję:confused:

daa, no ale już wszystko ok z internetem?

Mam nadzieję, że tak, ale to się jeszcze okaże :dry::dry:

A ja idę dzisiaj na 13,00 do gina. Nie muszę wam pisać jak się boję...
Trzymajcie kciuki. Z tego co pamiętam to Pati.b też ma dziś wizytę i mam nadzieję, że obydwie usłyszymy jutro tylko dobre wiadomości.

Haniu, Pati trzymam kciuki za Wasze kruszynki :tak::tak::-D:-D

Witam.
Kasiekkm urodziła , Marcelek ma 3300 gram i 51 cm, dostał 10 punktów. Gratuluję Kasiu.
Ja idę do szpitala w czwartek rano na cięcie. Trzymajcie kciuki za Mnie i Magdusię. Pozdrawiam.

Kasiu przeogromne gratulacje. Wycałuj Marcelka od bb-ciotek :-D:-D

Selenko trzymanie kciuków za Ciebie i Magdalenkę jest dla nas tak oczywiste, że nawet nie musisz o to prosić ;-);-)

U mnie też zawsze przed poronieniami @ zaczynał się normalnie krwawieniem. A teraz po każdym następnym poronieniu jest dwa trzy dni plamien a potem krawianie. Wiec to chyba normalne. Nie martw się tym.

Ja też tak mam :dry::dry: Chociaż ostatnia @ była w miarę normalna.

reklama
Kasiekkm gratuluje!!!
Haniu,Pati dalej trzymam za Was kciuki:)
Selenko za Ciebie bede rowniez trzymala w czwartek.
Moja wizyta nie liczac dzisiejszego dnia za 14 dni...(ale dlugo jeszcze:()
Edytko pozdrowienia:)

Ja mam jeszcze chwilke czasu wiec pisze...
Artur pojechal na lotnisko po mojego brata a ja za pare chwil bede sie szykowala do wyjscia...
Milego i slonecznego po poludnia zycze.Tu znowu goraco...

Do góry