Wydaje mi się, że nie masz powodu do zmartwień, bo wiele dziewczyn myli ruchy dziecka z gazami w jelitach, które odczuwają inaczej niż przed ciążą.Weszlam aby zapytac o to co mnie od wczoraj meczy...
Mianowicie czytalam na grudniowkach,ze dziewczyny czuja juz przemieszczanie dzidzi w 13 tyg!!!(troche mnie to zdziwilo)Ja zaraz zaczynam 15-tydz i nie czuje zupelnie nic...
Powinnam sie martwic?
reklama
kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry
Ja byłam ostrożna z początkowymi ruchami dziecka, czułam łaskotania ale prawdziwe kopniaki i ruchy poczułam dopiero w 18 tcWeszlam aby zapytac o to co mnie od wczoraj meczy...
Mianowicie czytalam na grudniowkach,ze dziewczyny czuja juz przemieszczanie dzidzi w 13 tyg!!!(troche mnie to zdziwilo)Ja zaraz zaczynam 15-tydz i nie czuje zupelnie nic...
Powinnam sie martwic?
Witam wszystkie dziewczyny, dla nowych aniołkowym mam [*][*][*][*]
Aga dzisiaj Twój szczęśliwy dzień więc pozwól, że złoże Wam życzenia :-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny :-)
Aga dzisiaj Twój szczęśliwy dzień więc pozwól, że złoże Wam życzenia :-)
Na drodze życia są światła i mroki, raz szczęście jasne, raz smutek głęboki, ale gdy razem się idzie we dwoje, łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje. Wiec w dniu zaślubin życzę Młodej Parze, by życie im dało wszystko, co w darze dać może szczęścia, pogody, radości, razem z uśmiechem wieczystej miłości.Idźcie przez życie z dobrocią w sercu, Otoczeni ludźmi, których kochacie, Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu i szczyptą soli. Tym co cieszy i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni skieruje Was życie.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny :-)
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
AGA AJ milosci,miłosci i jeszcze raz miłosci reszta sama sie ułozy.Oby dla Was to był najpiękniejszy dzien .
AGNIESZKA nie masz sie czym martwic 13 tydz.to na pewno nie ruchy dziecka tylko tak jak pisze KINIA raczej gazy.Wszystko w srodku sie zmienia i dlatego cos dziwnego sie czuje.Ja piersze ruchy poczułam miedzy 18 a 19 tyg.Są kobiety które czuja pierwsze ruch nawet dopiero po 20 tyg.Jak po 24 tyg.nie poczujesz chociby kopniaczka to mozesz zacząc sie martwic.A teraz to nawet zabranim jakichkolwiek zmartwien.
AGNIESZKA nie masz sie czym martwic 13 tydz.to na pewno nie ruchy dziecka tylko tak jak pisze KINIA raczej gazy.Wszystko w srodku sie zmienia i dlatego cos dziwnego sie czuje.Ja piersze ruchy poczułam miedzy 18 a 19 tyg.Są kobiety które czuja pierwsze ruch nawet dopiero po 20 tyg.Jak po 24 tyg.nie poczujesz chociby kopniaczka to mozesz zacząc sie martwic.A teraz to nawet zabranim jakichkolwiek zmartwien.
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dzieki Dziewczynki.Czlowiek sie naczyta a pozniej mu to siedzi w glowie.
No,ale juz mnie uspokoilyscie
Milego wieczorku:-)
No,ale juz mnie uspokoilyscie
Milego wieczorku:-)
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
W moim przypadku - zakaz jakichkolwiek przytulanek. Niektóre twierdzą, ze nie wytrzymują, ze to tak długo etc... GUZIK TAM! Dziecko się liczy a nie orgazm (Twój czy tam Lubego Twego). Jeśli od tego zależy zdrowie Twojego dziecka, to poświęcenie jest raczej niewielkie, przyznasz. Nie mówię, ze mi seksu nie brakuje, brakuje, ale oboje z Lubym chcemy mieć zdrowe dziecko i nie zaryzykujemy Jego utratą.
Zgadzam się w 100%. Zdrowie Malucha przede wszystkim. Na przytulanki będzie cała reszta życia :-)
AJ tyle pięknych życzeń już tu padło, że ja po prostu tylko prosto z serca powiem: NAJLEPSZEGO :-)
Jak się czujesz jako ŻONA? :-)
reklama