reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Weszlam aby zapytac o to co mnie od wczoraj meczy...
Mianowicie czytalam na grudniowkach,ze dziewczyny czuja juz przemieszczanie dzidzi w 13 tyg!!!(troche mnie to zdziwilo)Ja zaraz zaczynam 15-tydz i nie czuje zupelnie nic...
Powinnam sie martwic?
Wydaje mi się, że nie masz powodu do zmartwień, bo wiele dziewczyn myli ruchy dziecka z gazami w jelitach, które odczuwają inaczej niż przed ciążą.

reklama
Dzień dobry
Weszlam aby zapytac o to co mnie od wczoraj meczy...
Mianowicie czytalam na grudniowkach,ze dziewczyny czuja juz przemieszczanie dzidzi w 13 tyg!!!(troche mnie to zdziwilo)Ja zaraz zaczynam 15-tydz i nie czuje zupelnie nic...
Powinnam sie martwic?
Ja byłam ostrożna z początkowymi ruchami dziecka, czułam łaskotania ale prawdziwe kopniaki i ruchy poczułam dopiero w 18 tc

Witam wszystkie dziewczyny, dla nowych aniołkowym mam [*][*][*][*]

Aga dzisiaj Twój szczęśliwy dzień więc pozwól, że złoże Wam życzenia :-)

Na drodze życia są światła i mroki, raz szczęście jasne, raz smutek głęboki, ale gdy razem się idzie we dwoje, łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje. Wiec w dniu zaślubin życzę Młodej Parze, by życie im dało wszystko, co w darze dać może szczęścia, pogody, radości, razem z uśmiechem wieczystej miłości.Idźcie przez życie z dobrocią w sercu, Otoczeni ludźmi, których kochacie, Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu i szczyptą soli. Tym co cieszy i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni skieruje Was życie.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny :-)

AGA AJ milosci,miłosci i jeszcze raz miłosci reszta sama sie ułozy.Oby dla Was to był najpiękniejszy dzien .

AGNIESZKA nie masz sie czym martwic 13 tydz.to na pewno nie ruchy dziecka tylko tak jak pisze KINIA raczej gazy.Wszystko w srodku sie zmienia i dlatego cos dziwnego sie czuje.Ja piersze ruchy poczułam miedzy 18 a 19 tyg.Są kobiety które czuja pierwsze ruch nawet dopiero po 20 tyg.Jak po 24 tyg.nie poczujesz chociby kopniaczka to mozesz zacząc sie martwic.A teraz to nawet zabranim jakichkolwiek zmartwien:angry::-D.

W moim przypadku - zakaz jakichkolwiek przytulanek. Niektóre twierdzą, ze nie wytrzymują, ze to tak długo etc... GUZIK TAM! Dziecko się liczy a nie orgazm (Twój czy tam Lubego Twego). Jeśli od tego zależy zdrowie Twojego dziecka, to poświęcenie jest raczej niewielkie, przyznasz. Nie mówię, ze mi seksu nie brakuje, brakuje, ale oboje z Lubym chcemy mieć zdrowe dziecko i nie zaryzykujemy Jego utratą.

Zgadzam się w 100%. Zdrowie Malucha przede wszystkim. Na przytulanki będzie cała reszta życia :-)

AJ tyle pięknych życzeń już tu padło, że ja po prostu tylko prosto z serca powiem: NAJLEPSZEGO :-)

Jak się czujesz jako ŻONA? :-)

Aga Aj Z okazji ślubu, dużo miłości, pięknie spędzonych chwil w gronie najbliższych i dużo zdrówka bo to w sumie najważniejsze!!

reklama
Do góry