reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie

AJ spóźnione ale najszczersze życzenia samego szczęścia na nowej drodze życia, dla tak wyjątkowej osoby musi świecić piękne cieplutkie słoneczko.....

Aga ja też myślę że 13tc to za wcześnie na ruchy maleństwa... 18-19tc to czas w którym zaczyna się wyrażnie czuć kopniaczki.... więc cierpliwości i spokojnie czekaj na te piękne chwile:-)

Gloria najważniejsze że urlop się udał, wypoczęta i szczęśliwa:-D

Kaska tobie kochana życzę sazmego słonka i odpocznij sobie od tych trosk... naładuj akumulatory za mnie też

u mnie nic nowego bo prawie całe dnie w pracy.... ale cóż taki los...

miłej soboty życzę wszystkim

ja cały dzień w pracy ale pewnie uda mi się zajrzeć do was....

reklama
Dziewczyny miłego wypoczynku wam życzę, my chyba znów w tym roku nigdzie nie pojedziemy, bo teraz mam L4, więc w sierpniu nie dostanę pewnie urlopu :( Z resztą moja oddziałowa i tak jest zla, ze mam tyle wolnego po tym co się stało, zołza jedna. Szkoda gadać i pisać

Miłego dzionka

AgaAJ
Najserdeczniejsze i najszczersze życzenia na nowej drodze życia.

Witam dziewczynki.

Czytam sobie zaległe posty o tym że pierwsze ruchy dziecka można odczuwać nawet dopiero w 20 tygodniu.
Jak pisałam kilkanaście postów wcześniej o mojej bratowejktóra jest w ciąży ,już w 3 miesiącu ciąży przybiegała do mnie z wiadomością że dzidziuś ją kopie.
Czy to możliwe ?
Czy może jest to kolejne sprawianie mi przykrości po tym jak moja fasolka umarła??

Wg mnie to niemożliwe,bo żeby poczuć kopniaczek, to dziecko musi być odpowiednio duże i silnie kopnąć, a 5-6 cm maluch nie jest w stanie tego dokonać. Poza tym worek owodniowy jest duży w stosunku do dziecka i maluch jeszcze się nie rozpycha, tylko pływa swobodnie.

Cholera a miał byc udany dzień, udało mi się dogadac z promotorem, termin egzaminu 14.09. A tu kumpela pisze, że jest w szpitalu... Jest chyba w ok 30 tc, termin ma jakoś połowa/koniec sierpnia. Napisała, że bardzo ją boli, ma dużo stresów. Nie wiecie co się może dziac? Martwię się o nią bardzo....
Dobra wiem głupie pytanie, bo jak boli to może sie dziac wszystko w sumie, ale tylko tyle wiem, będą jej robic badania do poniedziałku.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, próbowałam nadrobić zaległości ale tyle naprodukowałyście że nie dam rady. W każdym razie Nowe koleżanki witam serdecznie na forum i szkoda że w takich okolicznościach.
Zafasolkowanym gratuluję, tym co mają zielone życzę owocnych staranek.
Czy któraś laska się rozpakowała przez ostatni tydzień?

Pixella gratuluję serdecznie!!!
Aga Aj wszystkiego najlepszego w Tym Dniu i nie tylko, baw się dobrze na weselisku:-)
Edytko pozdrawiam serdecznie.

Do góry