reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
:-)Cześć
Ja tylko dziś sie przywitam, własnie wróciłam z urlopu, było super, poza jednym faktem że auto nam padło i 3 tyś poszło ( jakieś trefne paliwo wlaliśmy na stacji), teraz czeka mnie pranie, pranie i... pranie więc pewnie na spokojnie w poniedziałek zasiądę i spróbuję nadrobić. Życzę miłej nocki i pozdrawiam serdecznie

Witaj, no juz dawno nie miałam takiego urlopu fajnego, skóra mi złazi bo sie spaliłam, mieliśmy tyle szczęścia że wszedzie padało a nad morzem slońce. Po drodze przejeżdżałam przez Chełmno i tak sobie myślałam co u Ciebie dobrego;-)

Sama wiesz jak to jest w trasie, do domu kawał drogi, a jeszcze zajechalismy do malborka i późno się zrobiło, a tak w ogole to jak ja bym Cie tam znalazła? Zbieram się do łóżka, pogadamy jutro bo zmeczeni jesteśmy, miłej nocki pa

kochane żegnam się z Wami
jutro wyjeżdżam ale już tęsknie
pewnie jak wrócę będzie sporo do nadrobienia

brzuchatki te co blisko termin - szybkiego i bezbolesnego porodu
brzuchatki z dłuższym terminem - nie spieszyć się i odpoczywać
zafasolkowane - spokoju przede wszystkim
staraczkom - hmm upojnych i owocnych staranek

buziaczki dziewczynki
będę o Was mysleć i za Wami tęsknić ale te dwa tygodnie szybko miną i znowu tu wrócę

pa pa pa pa pa pa pa

reklama
Do góry