reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

W uroczystym dniu zaślubi,
Życzymy Młodej Parze,
By im życie dało wszystko,
Co może dac w darze,
Szczęście,pogodę, w miłości
I uśmiech wiecznej radości!
AJ niech ten dzien bedzie najpiekniejszym dniem w twoim zyciu.Wszystkiego najlepszego w dniu ślubu.

reklama
hej
własnie zrobiłam test i chyba jestem w ciazy
nastawiam sie jak zwykle na najgorsze ale najgorsze jest to,ze moj lekarz ponad 100km stad
a moja pracownica na urlopieto nawet na L4 nie moge isc,kurde wszystko nie w pore
:-(

ja chyba jestem jakas nie normalna ale mi sie tylko chce ryczec i to wcale nie ze szcescia

II kreski sa wyrazne,szkoda,ze nie umiem wgrac zdecia to bym telefonem zrobiła ale chyba i kabla nie mam
Kobieto, Ty to potrafisz w napięciu trzymać....
Dziewczyny a jak to właściwie jest w naszym przypadku? Czy kolejna ciąża po poronieniu wiąże się z abstynencją w przytulankach? Czy to zależy? A jak tak to od czego?
W moim przypadku - zakaz jakichkolwiek przytulanek. Niektóre twierdzą, ze nie wytrzymują, ze to tak długo etc... GUZIK TAM! Dziecko się liczy a nie orgazm (Twój czy tam Lubego Twego). Jeśli od tego zależy zdrowie Twojego dziecka, to poświęcenie jest raczej niewielkie, przyznasz. Nie mówię, ze mi seksu nie brakuje, brakuje, ale oboje z Lubym chcemy mieć zdrowe dziecko i nie zaryzykujemy Jego utratą.
hej
własnie wróciłam od lekarza,jest mały pęcherzyk 3,5mm .ciałko zólte tez jest widoczne
beta 155 ,zastanawiam sie aby troche nie za niska,mam przyjechac za tydz
dostałam mnostwo leków:zastrzyki w brzuch,acard,duphaston ,wit E 200 i jeszcze cos co zapomniałam
lekarz był bardzo optymistycznie nastawiony,czas pokaze
acha i jestem na ,ciekawe jak ja im w pracy to powiem
AAAAAAAAAAAAAAAAA, uffffffff :-D:-D:-D:-D Trzymam kciuki! TAK MOCNO< MOCNO< MOCNO!!!!!

AGA AJ - NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Przepraszam, że tak wybiórczo, ale już taaak późno, a obiad w zamyśle dopiero. :-D:-D

P.S. Ale odstawiłyście wczoraj spektakl... Warto było?

Agusia Aj z okazji slubu :-)

Życzę wszystkiego czego Wam trzeba:
autostrady wiodącej do nieba
bez żadnych ograniczeń prędkości,
do tego jeszcze ogromu radości
z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,
który spełnia Wasze marzenia.
Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu
talerza klusek i makaronu
słońca bez końca, kwiatów pachnących,
a tuz za oknem ptaków śpiewających.
Każde z tych życzeń na pewno się spełni,
ponieważ płynie prosto z serca głębi.

Weszlam aby zapytac o to co mnie od wczoraj meczy...
Mianowicie czytalam na grudniowkach,ze dziewczyny czuja juz przemieszczanie dzidzi w 13 tyg!!!(troche mnie to zdziwilo)Ja zaraz zaczynam 15-tydz i nie czuje zupelnie nic...
Powinnam sie martwic?

Ola81 przepraszam ale wczoraj jak tylko zakupki zrobiłam i obiadek szlismy z mezem do brata zobaczyc bratanka i tak nam to zleciało ze po 22 byłam w domku .... Przepraszam Cie Olu jeszcze raz

Dzis oiecuje odezwe sie ale pozniej gdyz mam teraz gosci ;-)

reklama
Do góry