reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja zaraz wychodzę do lekarza, stres jest spory... miłego dnia!!

Nikki trzymam kciuki za wizytę:-)

Aga AJ wszystkiego naj naj naj z okazji ślubu:-) niech to będzie jeden z najpiękniejszych i najszczęśliwszych dni w Twoim życiu:-D

Dziś mam zdecydowanie lepszy dzień niż wczoraj, ale może dlatego, że delikatnie i nieśmiało słoneczko się pokazuje:biggrin2: bo wczoraj to czułam się fatalnie:angry:

Aga Aj
życzę Ci aby dni razem przeżyte były najpiękniejsze mimo wszystkich przyziemnych kłopotów i spra
w jakie mamy:-)

Aga Aj najlepszego na Nowej Drodze:
Na drodze życia są światła i mroki, raz szczęście jasne, raz smutek głęboki, ale gdy razem się idzie we dwoje, łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje. Wiec w dniu zaślubin życzę Młodej Parze, by życie im dało wszystko, co w darze dać może szczęścia, pogody, radości, razem z uśmiechem wieczystej miłości.

reklama
Witajcie .....
wpadam na chwilkę.......własnie wróciłam od fryzjera,,,,,,,
serdecznie i cieplusio dziękuje za wszystkie zyczenia i pamięc.....jestescie wspaniałe....
u nas niestety pochmurno i wieje.......
trzymajcie się ciepło........Pozdrawiam

Do góry