reklama
Ja byłam na L4 po poronieniu 6 tygodni, ale to wg mnie za mało, ja po prostu nie wyobrażałam sobie normalnego przebywania z ludźmi, uśmieszków, pytań o samopoczucie itp, w ogóle ludzie strasznie mi działali na nerwy...
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
hej dziewczynki
widzę że tak niewiele nas tutaj zapewne z powodu wczorajszej wymiany poglądów
no cóż nie zmusimy nikogo na siłe by tu był aczkolwiek gdyby dziewczynki powracały byłoby miło
ja dziś już padam ale półtorej godziny stałam prasując no i walizka spakowana jutro o 7 rano mam śliczną sąsiadeczkę do popilnowania ale uwielbiam tego dzieciaka
u lekarza nie byłam bo sobie pani doktor na urlop poszła jutro chyba skocze po południu do przychodni chociaż wyniki obejrzę
widzę że tak niewiele nas tutaj zapewne z powodu wczorajszej wymiany poglądów
no cóż nie zmusimy nikogo na siłe by tu był aczkolwiek gdyby dziewczynki powracały byłoby miło
ja dziś już padam ale półtorej godziny stałam prasując no i walizka spakowana jutro o 7 rano mam śliczną sąsiadeczkę do popilnowania ale uwielbiam tego dzieciaka
u lekarza nie byłam bo sobie pani doktor na urlop poszła jutro chyba skocze po południu do przychodni chociaż wyniki obejrzę
kaska0201
chyba już na dzisiaj sie pozegnam jutro wpadnę na pewno wyściskać wszystkie na pożegnanie
mam nadzieje że jak wróce bede miała co nadrabiać
spokojnej nocki
mam nadzieje że jak wróce bede miała co nadrabiać
spokojnej nocki
kaska0201
PIXELA jakby co to masz jeszcze trzy dni
miłej nocki i brzusio proszę pogłaskać
dobranoc
miłej nocki i brzusio proszę pogłaskać
dobranoc
kaska0201
AGA AJ kochana najlepsze życzenia
Dziś w Dniu Ślubu moi mili Życzę ciesząc się do łez Byscie w swej miłości tkwili Aż po swego życia kres.
Byście w zdrowiu, szczęściu byli Razem dzieląc życia trudy Aby Wasze wspólne życie Nie zaznało nigdy nudy.
Dziś w Dniu Ślubu moi mili Życzę ciesząc się do łez Byscie w swej miłości tkwili Aż po swego życia kres.
Byście w zdrowiu, szczęściu byli Razem dzieląc życia trudy Aby Wasze wspólne życie Nie zaznało nigdy nudy.
"W opinii tego świata zawarcie małżeństwa jest uwieńczeniem wszystkiego, jak w komedii. Prawda jednak jest dokładnie odwrotna: małżeństwo to początek wszystkiego." A. S. Swetchine
AgaAj życzę Wam samych szczęśliwych chwil, uśmiechu na codzien, zdrowia, spełnienia marzeń i tego aby Wasza Miłoś z każdym dniem była większa i silniejsza :-)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!:-):-):-)
AgaAj życzę Wam samych szczęśliwych chwil, uśmiechu na codzien, zdrowia, spełnienia marzeń i tego aby Wasza Miłoś z każdym dniem była większa i silniejsza :-)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!:-):-):-)
reklama
Aga AJ wszystkiego naj naj naj na nowej drodze zycia )))))))))))))))))
Ty i ja
spośród tysięcy
Mocno trzymamy się
za ręce.
Niezwykły dzień,
doniosła chwila.
I szept nieśmiały:
miły…, miła…
Tak miało być
i tak niech będzie…
spośród tysięcy
Mocno trzymamy się