reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lenka29 ja też mam zamiar przedłużać L4, pracuję na oddziale noworodkowym i też jeszcze nie jestem w stanie psychicznie iść do pracy. Mam nadzieje, ze gin to zrozumie

reklama
Ja byłam na L4 po poronieniu 6 tygodni, ale to wg mnie za mało, ja po prostu nie wyobrażałam sobie normalnego przebywania z ludźmi, uśmieszków, pytań o samopoczucie itp, w ogóle ludzie strasznie mi działali na nerwy...

hej dziewczynki
widzę że tak niewiele nas tutaj zapewne z powodu wczorajszej wymiany poglądów
no cóż nie zmusimy nikogo na siłe by tu był aczkolwiek gdyby dziewczynki powracały byłoby miło
ja dziś już padam ale półtorej godziny stałam prasując no i walizka spakowana jutro o 7 rano mam śliczną sąsiadeczkę do popilnowania ale uwielbiam tego dzieciaka
u lekarza nie byłam bo sobie pani doktor na urlop poszła jutro chyba skocze po południu do przychodni chociaż wyniki obejrzę

AGA AJ kochana najlepsze życzenia

Dziś w Dniu Ślubu moi mili Życzę ciesząc się do łez Byscie w swej miłości tkwili Aż po swego życia kres.
Byście w zdrowiu, szczęściu byli Razem dzieląc życia trudy Aby Wasze wspólne życie Nie zaznało nigdy nudy.

"W opinii tego świata zawarcie małżeństwa jest uwieńczeniem wszystkiego, jak w komedii. Prawda jednak jest dokładnie odwrotna: małżeństwo to początek wszystkiego." A. S. Swetchine

AgaAj życzę Wam samych szczęśliwych chwil, uśmiechu na codzien, zdrowia, spełnienia marzeń i tego aby Wasza Miłoś z każdym dniem była większa i silniejsza :-)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!:-):-):-)

322.jpg

reklama
Aga AJ wszystkiego naj naj naj na nowej drodze zycia :))))))))))))))))))

Ty i ja
spośród tysięcy
Mocno trzymamy się
za ręce.
Niezwykły dzień,
doniosła chwila.
I szept nieśmiały:
miły…, miła…
Odtąd już razem
zawsze i wszędzie.

Tak miało być
i tak niech będzie…