reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Asia później będę na odskoczni, możesz wpaść.

Agnieszka u mnie też gorąco a raczej parno,deszcz ma padac i jakoś nie może zacząć. U to dni rodzinne Ci się szykują:-) Fajnie :-)

elfa 75 Ja jestem 6 dni po zabiegu ide za tydzien do lekarza na kontrol i tak wlasnie sie zastanawiam czy dalej dostane zwolnienie?I ile sie nalezy po takim zabiegu wogole zwolnienia czy ktos wie?

A czujesz się już na siłach do pracy wracać, bo ja już też miałam przerąbane w pracy i musiałam iść na wychowawczy... A badania sobie przed starankami kolejnymi zrobisz, czy w ogóle nie chcesz?

morlfologie zrobilam juz teraz jest oki, o innych badaniach lekarz mi nie mowił ze mam robic..wiec chyba sobie opuszcze, wiekszosc istotnych badan mam juz porobionych np. na tokso itp
co do pracy, nie czuje sie na silach psychicznie !!! ale dam rade juz nie jestem słaba, dochodze do siebie
elfa 75 Ja jestem 6 dni po zabiegu ide za tydzien do lekarza na kontrol i tak wlasnie sie zastanawiam czy dalej dostane zwolnienie?I ile sie nalezy po takim zabiegu wogole zwolnienia czy ktos wie?

ja po 2 tygodniach gdy poszłam do kontroli dostałam kolejny antybiotyk bo nadal krwawie i lekarz chcial mi dac jeszcze 2 tygodnie zwolnienia, ale zgodilam sie tylko na tydzien

Ostatnia edycja:
Ja tez dostalam 2 tygodnie zwolnienia po zabiegu ale nie czuje sie jeszcze na silach isc wogole do pracy mam nadzieje ze dostane jeszcze dluzej zwolnienie.Zeby calkowicie dojsc do siebie to trzeba troszke wiecej czasu niz 2 tygodnie.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.

szkoda ze moj pracodawca tego nie rozumie ....

ja mysle ze jak powiesz lekarzowi ze chcesz jeszcze l-4 napewno ci da

w ogole to przykro mi ze tez musiałas przechodzic przez to wszystko

elfa 75 No pracodawcy sa nieraz wogole nie zyciowi,ja mam szefowa oki sama mowila zebym szla na zwolnienie ile sie da.Planuje wogole isc na dluzsze zwolnienie ze wzgledu na moja prace ja pracuje jako radiolog wiec jest to praca narazona na zdrowie i chcialabym jak najdluzej byc na zwolnieniu zeby zaplanowac nastepna ciaze i nie byc w tym czasie w pracy ze wzgledu na warunki pracy.Zobaczymy czy tak sie uda i czy lekarz tez wyrazi zgode.

reklama
Lenka, Elfa witajcie....

długość zwolnienia rzeczywiście zależy od tego jak się czujemy i oczywiście od charakteru pracy.... ja po ostatnim poronieniu byłam na zwolnieniu 3 tygodnie po szpitalu plus trzy tygodnie dostałam od gina
Zyczę wam aby tak sie wszystko poukładało w pracy abyście za parę miesięcy mogły rozpocząć staranka...

Ola to ja juz oficjalnoe gratuluję fasolki.... a na heparynie rzeczywiście była Mireczka do ok 24 tygodnia bo później nasilały się krwawienia... ale mamy na świecie wspaniałego Adrianka:-)

She do Gdyni wybieram sie w sierpniu... poproszę o załatwienie ładnej pogody:tak:

Ja też chyba muszę zaglądać na BB:zawstydzona/y:.... i przykro mi że wczoraj chyba tak naprawdę się nie zrozumiałyśmy... napewno się nie zrozumiałyśmy.....

życzę wszystkim spokojnego wieczoru

Do góry