reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja mam wizyty co miesiac bo jak na razie wszystko z ciaza ok.
A juz nie musze mowic,ze czas od wizyty do wizyty wlecze mi sie jak nie wiem...
Z drugiej strony czasem mysle,ze ten strach nic mi nie da bo i tak bedzie co ma byc...
Trzymam za Ciebie kciuki:-)
Do wieczorka

reklama
Ja mam wizyty co miesiac bo jak na razie wszystko z ciaza ok.
A juz nie musze mowic,ze czas od wizyty do wizyty wlecze mi sie jak nie wiem...
Z drugiej strony czasem mysle,ze ten strach nic mi nie da bo i tak bedzie co ma byc...
Trzymam za Ciebie kciuki:-)
Do wieczorka
Właśnie ja też po pierwszym trymestrze będę co miesiąc po L4 chodzić. Nie wiem, jak wytrzymam to czekanie... Miłej pracy i popołudnia!

Ola, bardzo się cieszę z dobrych wieści!

Dziewczyny, panika będzie do końca ciąży, my już tak mamy. Ja byłam spokojna jakieś 2-3 dni po wizycie a potem znowu schiza.

czesc dziewczyny ja juz 2 tygodnie po zabiegu, juz prawie doszłam do siebie, ale łykam jeszcze kolejny antybiotyk bo długo sie goi..
dolek jeszcze mnie trzyma, a zwłaszcza przez prace, nie podoba mi sie zachowanie mojego prezesa, bo jestem prawie 2 m-iac za l-4, insynuowal ze jestem jak to powiedział "chorowita" i ze radzi mi zrobic badania lekarskie czy jestem zdolna do pracy, i ze mam juz chodzic do pracy non stop do konca roku, bo on niewie czy nie bedzie musial szukac do pracy kogos na moije miejsce...
zdołował mnie i tak jest mi juz przykro ze nie udało mi sie utrzymac ciązy... chce wrocic jak najszybciej do staranek, ale jak mnie zwolnia z pracy to bede musiala stranka odłozyc az nie znajde nowej pracy, mam wrazenie ze los sie na mnie uwziol :(

czesc dziewczyny ja juz 2 tygodnie po zabiegu, juz prawie doszłam do siebie, ale łykam jeszcze kolejny antybiotyk bo długo sie goi..
dolek jeszcze mnie trzyma, a zwłaszcza przez prace, nie podoba mi sie zachowanie mojego prezesa, bo jestem prawie 2 m-iac za l-4, insynuowal ze jestem jak to powiedział "chorowita" i ze radzi mi zrobic badania lekarskie czy jestem zdolna do pracy, i ze mam juz chodzic do pracy non stop do konca roku, bo on niewie czy nie bedzie musial szukac do pracy kogos na moije miejsce...
zdołował mnie i tak jest mi juz przykro ze nie udało mi sie utrzymac ciązy... chce wrocic jak najszybciej do staranek, ale jak mnie zwolnia z pracy to bede musiala stranka odłozyc az nie znajde nowej pracy, mam wrazenie ze los sie na mnie uwziol :(
Elfa, a czy szef wie, że poroniłaś? Badania już jakieś robisz? Kiedy lekarz pozwolił się strać, bo z tego, co piszesz to nie goi się macica? Miałaś już okres?

tak szef wie ze bylam w ciazy i poronilam, pewnie dlatego mam teraz przerabane bo sie dowiedzial ze staram sie o dziecko
badan zadnych nie robie narazie, okresu jeszsze niemam jest za wczesnie, jestem 2 tygodnie po zabiegu, moj lekarz pozwolil mi wznowic staranka za 2 m-ce

tak szef wie ze bylam w ciazy i poronilam, pewnie dlatego mam teraz przerabane bo sie dowiedzial ze staram sie o dziecko
badan zadnych nie robie narazie, okresu jeszsze niemam jest za wczesnie, jestem 2 tygodnie po zabiegu, moj lekarz pozwolil mi wznowic staranka za 2 m-ce
A czujesz się już na siłach do pracy wracać, bo ja już też miałam przerąbane w pracy i musiałam iść na wychowawczy... A badania sobie przed starankami kolejnymi zrobisz, czy w ogóle nie chcesz?

reklama
Juz jestem dzieczynki.Mozna umrzec w taki upal jadac autobusem...

To zapraszam do Gdyni. Tu zero słońca, 18st, wiaterek i mokradła... Co rusz deszcz. I tak od rana.

Jutro mam ''wolne''.Za te 3 dni co chodzilam dostalam 50€:-)Na zakupki bedzie-bardzo sie ciesze:)

Nooo... Bardzo ładnie :-) A kiedy teraz znów do pracy? ;-)

Do góry