reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
Mam nadzieje, że każdy znajdzie swoje miejsce na forum i będziemy dla siebie wsparciem jak do tej pory.

Dziewczynki a ja mam może głupie pytanie. Ale zadam. Czy jest możliwe żeby owulka wystąpiła do dwóch dni po @???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Słyszałam, że jest możliwe.

Hej,
a ja dzisiaj byłam u lekarza, z niunią wszystko w porządku, chyba jest dziewczynka, ale na pewno to zobaczymy na USG 3D 2 lipca.
No to super:-)

wszystkie Was kochane pozdrawiam:*********
Buziaczki:-)

Beatko... jak "mała" Kinia dzisiaj się czuje?
Witaj Edytko:-D Kinia szaleje, jak w dzień jest spokojna to wiem, że na noc szykuje atak. Ostatnio ćwiczyła boks i balet jednocześnie ;-);-)
Pozdrawiamy:-)

U mnie kiepsko, nic do przodu. Nie wpadam do Was, bo jakoś nie mam weny. Nie zdałam po raz czwarty dzisiaj prawa jazdy, mam w cholerę egzaminów w przyszły weekend i nie wiem kiedy się nauczę i do tego zaatakował mnie i R prawdopodobmnie świerzbowiec.......
Prawem jazdy to się nie przejmuj do 5 razy ;-) Mam nadzieje, że Wam szybko przejdzie. Ja jak miałam uczulenie to pomagała mi taka pianka z pantenolem trochę ulgi dawało.

Kubuś rośnie nam w oczach,przesypia już prawie całą noc, za to w dzień jest bardzo wymagający i domaga się ciągłej uwagi i noszenia. Bardzo lubi kąpiele, a wczoraj obdarzył mnie pierwszym bezzębnym uśmiechem:-)
Jak ja Ci zazdroszczę ;-)

Dziewczynki, moja córeczka bedzie miała na imię LAURA :-)
Śliczne imię.

Hej dziewczynki. Dawno mnie tu nie było. 2 tygodnie temu dostałam zielone światełko od ginekologa :-) niestety z moimi stawami dalej jest źle, to chyba jednak jest rzs ale postanowiłam się nie poddawać. w pn byłam u reumatologa i uzgodniłam że odstawiam leki bo skoro i tak wszystko boli to co za różnica. biorę tylko steryd w dawce którą można przyjmować w czasie ciąży. jutro wyjeżdzam na 2 tygodnie do Bułgarii i zaczniemy staranka.
No to bardzo dobrze. Udanego wypoczynku.

Witam dziewczyny jestem tu po raz pierwszy.Mnie tez to spotkalo ciaza obumarla mi w 9 tc mialam zabieg jestem 6 dni po zabiegu ciagle krwawie niewiem kiedy to sie skonczy?Moj ginekolog powiedzial ze moge starac sie o nastepnego dzidziusia nie czekajac?
Witaj. Bardzo mi przykro
[*]
Warto by zrobić usg i zobaczyć jak się wszystko goi. Ja na odbudowę endometrium polecam orzechy laskowe, ryby i jogurty.

Ja byłam u lekarza z moimi wynikami progesteron 0,76 dużo za mało -powiedział ze faktycznie przy takim nie da się zajść w ciążę ale... UWAGA... HISTERYZUJĘ.
Dosyć dziwne słowa w ustach lekarza:szok: J

U mnie bez zniam . Jestem 3 miesiące po zabiegu a mój P nadal nie da się przekonać do staranek o maleństwo.
Przytulam.

hej
własnie wróciłam od lekarza,jest mały pęcherzyk 3,5mm .ciałko zólte tez jest widoczne
beta 155 ,zastanawiam sie aby troche nie za niska,mam przyjechac za tydz
dostałam mnostwo leków:zastrzyki w brzuch,acard,duphaston ,wit E 200 i jeszcze cos co zapomniałam
lekarz był bardzo optymistycznie nastawiony,czas pokaze
acha i jestem na ,ciekawe jak ja im w pracy to powiem
Mocno trzymam za Was kciuki :tak::tak::tak::tak:

reklama
Ola15 trzymam za ciebie kciuki badz dobrej mysli wiem ze to trudne sama nie wiem jak sie zachowam jak zajde w druga ciaze napewno bedzie jakis strach czy wszystko oki napewno wizyty usg beda w jakis sposob stresem.Pozdrawiam cie cieplutko.

Ola15, super wieści, trzymam kciuki za szczęśliwą, donoszoną ciążę! A co do strachu, to ja już dzień po usg znowu się boję i zamartwiam i tak mijają tygodnie..

lenka strach niestety bedzie...
Ja mam ostatnio glupie sny...Np.dzis snily mi sie zakrwawione podpaski...
Totalne glupoty,ale juz mialam drugi taki sen...
Ja mam takie sny co noc, np stoję gdzieś poza domem i krew mi po nogach spływa, albo widzę na majtkach taki zarodek, jak jest czasem w jajku... makabra... czasem to aż boję się zasnąć...

reklama
Nikki mam to samo po usg jestem szczesliwa,ze jest ok a juz dzien po sie boje...
A ja do wizyty kucze mam jeszcze prawie 3 tyg...kawal czasu...
Ja mam usg co 2 tygodnie, ze względu na te dwa poronienia, ale to takie szybkie usg, tylko, żeby sprawdzić, czy serduszko bije i maluch szaleje. Jutro idę na takie szybkie a 3 lipca na genetyczne, sprawdzać przezierność.

Do góry