kinguś
Nie poddam się
Witam
Mam nadzieje, że każdy znajdzie swoje miejsce na forum i będziemy dla siebie wsparciem jak do tej pory.
Pozdrawiamy:-)
[*]
Warto by zrobić usg i zobaczyć jak się wszystko goi. Ja na odbudowę endometrium polecam orzechy laskowe, ryby i jogurty.
Mam nadzieje, że każdy znajdzie swoje miejsce na forum i będziemy dla siebie wsparciem jak do tej pory.
Słyszałam, że jest możliwe.Dziewczynki a ja mam może głupie pytanie. Ale zadam. Czy jest możliwe żeby owulka wystąpiła do dwóch dni po @???
No to super:-)Hej,
a ja dzisiaj byłam u lekarza, z niunią wszystko w porządku, chyba jest dziewczynka, ale na pewno to zobaczymy na USG 3D 2 lipca.
Buziaczki:-)wszystkie Was kochane pozdrawiam:*********
Witaj Edytko Kinia szaleje, jak w dzień jest spokojna to wiem, że na noc szykuje atak. Ostatnio ćwiczyła boks i balet jednocześnie ;-);-)Beatko... jak "mała" Kinia dzisiaj się czuje?
Pozdrawiamy:-)
Prawem jazdy to się nie przejmuj do 5 razy ;-) Mam nadzieje, że Wam szybko przejdzie. Ja jak miałam uczulenie to pomagała mi taka pianka z pantenolem trochę ulgi dawało.U mnie kiepsko, nic do przodu. Nie wpadam do Was, bo jakoś nie mam weny. Nie zdałam po raz czwarty dzisiaj prawa jazdy, mam w cholerę egzaminów w przyszły weekend i nie wiem kiedy się nauczę i do tego zaatakował mnie i R prawdopodobmnie świerzbowiec.......
Jak ja Ci zazdroszczę ;-)Kubuś rośnie nam w oczach,przesypia już prawie całą noc, za to w dzień jest bardzo wymagający i domaga się ciągłej uwagi i noszenia. Bardzo lubi kąpiele, a wczoraj obdarzył mnie pierwszym bezzębnym uśmiechem:-)
Śliczne imię.Dziewczynki, moja córeczka bedzie miała na imię LAURA :-)
No to bardzo dobrze. Udanego wypoczynku.Hej dziewczynki. Dawno mnie tu nie było. 2 tygodnie temu dostałam zielone światełko od ginekologa :-) niestety z moimi stawami dalej jest źle, to chyba jednak jest rzs ale postanowiłam się nie poddawać. w pn byłam u reumatologa i uzgodniłam że odstawiam leki bo skoro i tak wszystko boli to co za różnica. biorę tylko steryd w dawce którą można przyjmować w czasie ciąży. jutro wyjeżdzam na 2 tygodnie do Bułgarii i zaczniemy staranka.
Witaj. Bardzo mi przykroWitam dziewczyny jestem tu po raz pierwszy.Mnie tez to spotkalo ciaza obumarla mi w 9 tc mialam zabieg jestem 6 dni po zabiegu ciagle krwawie niewiem kiedy to sie skonczy?Moj ginekolog powiedzial ze moge starac sie o nastepnego dzidziusia nie czekajac?
[*]
Warto by zrobić usg i zobaczyć jak się wszystko goi. Ja na odbudowę endometrium polecam orzechy laskowe, ryby i jogurty.
Dosyć dziwne słowa w ustach lekarza JJa byłam u lekarza z moimi wynikami progesteron 0,76 dużo za mało -powiedział ze faktycznie przy takim nie da się zajść w ciążę ale... UWAGA... HISTERYZUJĘ.
Przytulam.U mnie bez zniam . Jestem 3 miesiące po zabiegu a mój P nadal nie da się przekonać do staranek o maleństwo.
Mocno trzymam za Was kciukihej
własnie wróciłam od lekarza,jest mały pęcherzyk 3,5mm .ciałko zólte tez jest widoczne
beta 155 ,zastanawiam sie aby troche nie za niska,mam przyjechac za tydz
dostałam mnostwo leków:zastrzyki w brzuch,acard,duphaston ,wit E 200 i jeszcze cos co zapomniałam
lekarz był bardzo optymistycznie nastawiony,czas pokaze
acha i jestem na ,ciekawe jak ja im w pracy to powiem