Ja czytam, poświęcam na to czas wieczorem i rano żeby być na bieżąco..
Zauwazyłam że wróbelek w dwupaku w domku już jest - strasznie się cieszę!!!
i że Aga_Irl ma dziewczynkę w brzuszku Gratuluję kochana!!!!
A...i Ola81 chyba chce w tyłek dostać kopniaka? ))))))))))))) Za opuszczanie forum
Izuniu - cieszę się z Twoich II
Angelka buzi buzi ))
Pati.b jak sie czujesz mamuśko?
Syla ale Twój suwaczek mknie..
Selenko już nie mogę się doczekać 1-2 lipca i magdalenki na świecie..
Pixelko to już prawie, już...
Alicja miło Cię tu w końcu widzieć ))
Edysiu myślę o Tobie bardzo cieplusio i tęsknie..
Carri bez nerwa ))
Kasiek - Marcelek śliczne imię )
Aguś AJ o kurczę to już w piątek będziesz żonką ))
Mama_Sówka Ty wiesz że ja się z Tobą cieszę ))
Niusi@ ale Cię dawno nie było aniołku...
Ja założyłam sobie dokument w wordzie i zeby sie nie pogubic zapisuje sobie na ktorej stronie skonczylam czytanie w danym watku i od tej strony zaczynam i znowu zapisuje gdzie skonczylam..i tak w kolko...bo inaczej nie dalabym rady! )) Czasami boję się tylko że przegapię coś ważnego..Mam nadzieję, że nie i że o nikim nie zapomnę ))
U mnie @ w trakcie, a raczej na końcówce..Jest dziwna - inna niż zawsze..Bardziej bolesna, ja bardziej opuchnięta. Nie wiem czy dieta ma na to jakiś wpływ. Czekam na koniec @ i zaczynami staranka od nowa..Chyba zastosujemy metodę z pierwszej ciąży - od @ codziennie przytulanki przez 2,5 tygodnia..tylko nie wiem czy damy radę. Obrona tuż tuż - ja na stresie...
Zauwazyłam że wróbelek w dwupaku w domku już jest - strasznie się cieszę!!!
i że Aga_Irl ma dziewczynkę w brzuszku Gratuluję kochana!!!!
A...i Ola81 chyba chce w tyłek dostać kopniaka? ))))))))))))) Za opuszczanie forum
Izuniu - cieszę się z Twoich II
Angelka buzi buzi ))
Pati.b jak sie czujesz mamuśko?
Syla ale Twój suwaczek mknie..
Selenko już nie mogę się doczekać 1-2 lipca i magdalenki na świecie..
Pixelko to już prawie, już...
Alicja miło Cię tu w końcu widzieć ))
Edysiu myślę o Tobie bardzo cieplusio i tęsknie..
Carri bez nerwa ))
Kasiek - Marcelek śliczne imię )
Aguś AJ o kurczę to już w piątek będziesz żonką ))
Mama_Sówka Ty wiesz że ja się z Tobą cieszę ))
Niusi@ ale Cię dawno nie było aniołku...
Ja założyłam sobie dokument w wordzie i zeby sie nie pogubic zapisuje sobie na ktorej stronie skonczylam czytanie w danym watku i od tej strony zaczynam i znowu zapisuje gdzie skonczylam..i tak w kolko...bo inaczej nie dalabym rady! )) Czasami boję się tylko że przegapię coś ważnego..Mam nadzieję, że nie i że o nikim nie zapomnę ))
U mnie @ w trakcie, a raczej na końcówce..Jest dziwna - inna niż zawsze..Bardziej bolesna, ja bardziej opuchnięta. Nie wiem czy dieta ma na to jakiś wpływ. Czekam na koniec @ i zaczynami staranka od nowa..Chyba zastosujemy metodę z pierwszej ciąży - od @ codziennie przytulanki przez 2,5 tygodnia..tylko nie wiem czy damy radę. Obrona tuż tuż - ja na stresie...
Pozdrawiam wszystkie was cieplusio Do poczytania rano...
Ostatnia edycja: