reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja czytam, poświęcam na to czas wieczorem i rano żeby być na bieżąco..
Zauwazyłam że wróbelek w dwupaku w domku już jest - strasznie się cieszę!!!
i że Aga_Irl ma dziewczynkę w brzuszku :) Gratuluję kochana!!!!
A...i Ola81 chyba chce w tyłek dostać kopniaka? :)))))))))))))) Za opuszczanie forum :p
Izuniu - cieszę się z Twoich II :)
Angelka buzi buzi :)))
Pati.b jak sie czujesz mamuśko?
Syla ale Twój suwaczek mknie..
Selenko już nie mogę się doczekać 1-2 lipca i magdalenki na świecie..
Pixelko to już prawie, już...
Alicja miło Cię tu w końcu widzieć :)))
Edysiu myślę o Tobie bardzo cieplusio i tęsknie..
Carri bez nerwa :)))
Kasiek - Marcelek śliczne imię :))
Aguś AJ o kurczę to już w piątek będziesz żonką :)))
Mama_Sówka Ty wiesz że ja się z Tobą cieszę :)))
Niusi@ ale Cię dawno nie było aniołku...

Ja założyłam sobie dokument w wordzie i zeby sie nie pogubic zapisuje sobie na ktorej stronie skonczylam czytanie w danym watku i od tej strony zaczynam i znowu zapisuje gdzie skonczylam..i tak w kolko...bo inaczej nie dalabym rady! :))) Czasami boję się tylko że przegapię coś ważnego..Mam nadzieję, że nie i że o nikim nie zapomnę :)))

U mnie @ w trakcie, a raczej na końcówce..Jest dziwna - inna niż zawsze..Bardziej bolesna, ja bardziej opuchnięta. Nie wiem czy dieta ma na to jakiś wpływ. Czekam na koniec @ i zaczynami staranka od nowa..Chyba zastosujemy metodę z pierwszej ciąży - od @ codziennie przytulanki przez 2,5 tygodnia..tylko nie wiem czy damy radę. Obrona tuż tuż - ja na stresie...:szok::szok::szok::szok:

Pozdrawiam wszystkie was cieplusio :) Do poczytania rano...:)

Ostatnia edycja:
reklama
Alicja u mnie jakos jak po grudzie, niby mogłabym już rozpocząć staranka ale w pracy jeszcze sobie układam... a wiesz że po 3 poronieniach niestety strach jest silniejszy chyba od chęci....

Carri ja się całkowicie z wami zgadzam, to forum budujemy my i jest demokracja... tylko błagam niech nikt mi nie pisze że jest bałagan... jest jak jest i jeśli się komuś nie podoba to są inne fora bez bałaganu... ale fakt faktem że jak teraz nie mam czasu to czasami przebrnięcie przez mega produkcję jest ciężkie:tak:... gdy byłam na zwolniewniu też miałam dużo czasu na BB:sorry2:

koniec nieporozumień.....

She, Carri zlitujcie się :-)

A zaczniesz myśleć pozytywnie?

O moj drugi suwaczek sie zacial...hihi

Mój też... :angry: Starałam się coś z tym zrobić, ale niestety z marnym skutkiem.

She na slub przyjdzie pora najwazniejsze ze sie kochacie !
amor019.gif

Amen :-)

Z moim mezem było tak samo na poczatku chciałam bardzo z nim rozmawiac ale on nie ...kłocił sie ze mna i wogole

O skąd ja to znam? U nas też ostatnio więcej pretensji niż zgody i spokoju. Ja czuję się coraz gorzej zamiast coraz lepiej, a dodatkowo potęgowane jest to faktem, że jestem sama całe dnie, bo M jak o 6.30 wychodzi tak o 22.00 lub później wraca z pracy. To mi nie pomaga się pozbierać.

Dam Ci rade bedac u lekarza pesymizm zostaw w domu a znajdz w sobie optymizm .... dobra rada !

Obiecuję się do niej zastosować! Muszę mu pokazać, że jestem pełna sił witalnych. Wtedy na pewno mi nie podmówi ;-)

A oto dla Ciebie cos na rozgrzanie ....

Gdzies mi sie grzaniec podzial .....:angry:

Nieszkodzi. Liczą się chęci :-)

do pogaduszek typu Gadu jest wątek "odskocznia" i juz nie trzeba będzie przekopywać się w 100 postach dziennie aby odczytać tą informacje na którą czekamy...

Nie chcę być niegrzeczna, ale chciałabym zrozumieć jakie tematy są zaliczane tu do tych z cyklu: gadu, a jakie do tych ściśle związane z wątkiem. Jeśli dobrze rozumiem z wątkiem wg Dziewczyn z dłuższym stażem wiążą się tylko uczucia, emocje i wieści medyczne (sorry - innego określenia mi brak) związane z poronieniem, staraniem i ciążą po poronieniu. Żadne inne nie. Więc idąc tą drogą: czy poniższe pytanie nie powinno znaleźć się na wątku odskocznia:

AJ tylko 2 dni... jak sie czuje Panna Młoda?

Aj odrazu zaznaczę, że nie mam nic przeciwko wieściom od Ciebie na temat gorączki przedślubnej. Po prostu akurat to pytanie najbardziej pasuje mi do dyskusji.

Wiecie co kochane widzę że jednak przeszkadzamy. Przeczytałam wątek jak wyglądał kiedyś i tez były luźne rozmowy. Chyba narazie spasuje. Jako nowa, niech sobie "stare" piszą. Trzymajcie się dziewczynki. Powodzenia w starankach. Nikt mi nie bedzie narzucał ile postów mam napisać.

Ola NIE ZOSTAWIAJ MNIE !!! NIE POZWALAM !!!

Witam się i ja.!!!

Agula Irl gratuluję córuni!! Jednak moje przeczucie się sprawdziło.. (niestety lub stety) !! Najważniejsza że zdrowa! Serdeczne gratulacje raz jeszcze.

Agula Kusicielka.. już się nie mogę doczekać gratulacji i Tobie/Wam by skladać!! Ale ciiii to dopiero w piątek.

Alutka pytałaś o badanie histeroskopię? Będziesz je mieć robione?? Ja mam mieć może w tym albo jak się uda w przyszłym....

Alicja bananiara! Witaski dla Ciebie. Aż jestem ciekawa kiedy Tobie się uda!

Karinko jak Ty się czujesz? Dalej jesteś na 3 clo??

Kasiu Kasiek Marcel!! Słyszałam! Bardzooo się cieszę i czekam razem z Tobą na małego urwiska...

Sylwia dziękuje za ... Ty wiesz za co. U nas pomalutku do przodu.Badania.. specjalisci.. zobaczymy co ONI powiedzą.!!!

Wróbelku Asiu... Hania dzielna i jednak czeka na swoją kolejkę!!! Buziaczki dla Was.

Haniu nocna bardzo się ciesze że Was widze. Dostałaś eska?:sorry2: Bo nie odpisałaś???

Asiu Angelko ja się nie usuwam w cień.. co dzień jestem.. czytam. Ale nie pisze. Brak czasu. Mam masę zajęć ostatnio.. ale jeszcze tu wrócę... :-p;-)
Ucałuj mamę... i wybacz.. życz JEJ stooo lat.... zapomniałam...:zawstydzona/y:

Pixelko już tak niewiele Wam zostało... jejku...

Andzi kochana Ty moja... i na Madzię czekamy..ale wszystko w swoim czasie.

Alinko Also przepraszam że nie odpisuję... po 3 lipca się to zmieni... przez tel bankrut się ze mnie zrobi :zawstydzona/y:

Allaa jak Kubuś się chowa??? Serdeczne uściski dla Was...

Iza30 cieszę się że wszystko oki u Was!! Super że takie dobre wieści przynosisz.

Beatko... jak "mała" Kinia dzisiaj się czuje?

Marzenko... jak Ty dajesz radę? Tak jak pisałam Alince... po 3 lipca będzie lepiej :blink::cool2:

mi nie chodzilo nawet o ilosc postów ale skoro Aga Irlandia podzielila sie z nami swoimi wiesciami tutaj to tez jej prawo, czekalysmy na te wiadomosci.pewnie nawet nie wiedziala o jakis nowych wątkach!! a teksty typu "taki typ jak AGA" albo ze jestem widocznie malo inteligentna uwazam troche nie na miejscu! bo takich scen tu nie było.
piszcie sobie ile chcecie, my rok temu tez pisalysmy , imprezowalysmy tylko pamiętajmy ze są tez inni, którzy zcasem nie pisza bo nie mogą sie wbic w dyskusje. a wydaje mi sie ze ideą tego watku jest to ,że te starsze zawsze mogły słuzyc wiedzą i pomocą nowym, bo ja tez tu bylam nowa i dostalam wsparcie od dziewczyn których juz dawno tu nie ma...

i tyle w temacie.
milego wieczoru!

Oj i znowu opierdal od "starej" dziewczyny.Ja mam prosty sposób ,nie podoba sie to nie czytajcie.Mam dosc tych ciagłych uwag że za duzo piszemy i nie w temacie dla mnie tematem jest to ze czasem komus moge złozyc kondolecje a czasami pogadac o "dupie maryni".
NIE DA SIE WIECZNIE BYC POWAZNYM.
Ale mam nerwa i dosc.

Dziewczyny......prosze przestancie....nie rozumiem....kazda z nas pisze to co akurat w jej zyciu sie dzieje.....przeciez nie mozna zrzucac wszystkiego na "stare" forumowiczki....nie pojmuje dlaczego któras "czepnęła" sie Edyty....forum rzeczywiscie wygląda inaczej niz dawniej co jak Angelka podkresla nie znaczy ze gorzej.......
Niektóre ze "starych" dziewczyn....przeszły poronienie po kilka razy...i powiem szczerze ze naprawde cięzko jest teraz pisac o tym co się czuje,o swoich smutkach i zalach....
fakt faktem forum jest dla kazdego!nie wolno nam sie wzajemnie obrazac....co teraz sie tu czyni......
Załorzulismy "odskocznie" aby rozmawiac bardziej o codziennosci bo to prawda ze wciąz nie mozna....płakac i uzalac sie .....potrzebujemy chwili zapomnienia choc na chwile.....owszem kiedys i my (stara ekipa) robilysmy sobie luzne wieczory.....
i było sporo stron do nadrobienia....i tu sprawdza sie "odskocznia"...wtedy jej nie było......
Nie obwiniajmy się ........!
Mozna wiele osób urazic.....czy któras chciałaby tego własnie.......
Połączyło nas najgorsze doswiadczenie w zyciu.....staramy sie pomagac ,wspierac......ehhh....

Przyszła mamusia fajny system sobie wymyslilas :)
Jak cos przegabisz to mi ci napiszemy - wiec sie nie martw Jak Cie miesiaczka nie pokoi to moze warto sie przejsc do lekarza ... Ooooo widze ze staranka beda:-)
Juz Ci gratukuje i zycze by staranka byly jak najkrotsze !!!
No tak obrona tuz tuz ale nie ma innego wyjscia jak to ze obronisz pani magister :D

She dlatego my tutaj jestesmy Jak nie da sie liczyc na pomoc najblizszych to wlasnie TO JEST ODPOWIEDNIE MIEJSCE !!!!! Dzieki nam sie pozbierasz ;-)

reklama
Fakt faktem Motylku dobrze jest być na BB i czytać na bieżąco gdy się jest na L4 ale nie które dziewczyny muszą pracować i nie mają czasu by całe dnie plotkować i dokopywać się do wiadomości na które czekają!
I dokładnie nie lubię jak się mnie czepia bo ja nic winna nie jestem :szok::zawstydzona/y::baffled::sorry2:

Wątek jest dla wszystkich ale przecztajcie sobie JEGO CEL i ZAŁOŻENIA! i zasady forum...

Do góry