reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Edytko milo ze sie odezwalas :happy2:.....
Brakuje mi Twoich postów :-(
ale Cie rozumiem ze dystansu czasem trzeba
Całym sercem jestem z Toba

Carri dzięki...oby były te staranka jak najkrótsze :))
A co do @ - myślę że to wpływ mojej diety i ćwiczeń i jest inaczej..

Edysiu - tulam mocniutko!!!

Wszystkim mimo deszczu za oknem i wymiany zdań życzę pogodnego wieczoru.

Nowe, stare.. supre podziały.. może jeszcze zróby młode i dojrzałe. Mężatki i panny? Co Wy na to?

Bez sensu to wszystko. Ale jedno jest pewne. "weszłyście" tutaj... i powinnyście nie zmieniać założenia forum i dostosować się do atmosfery tutaj panującej. A jak nie pasowała Wam ona tu.. jest tyle miejsa że pomieszczą się i "stare" i "nowe" :sorry2:

Dobranoc

Iza dziękuje bardzo. Dziękuje za troskę i zawsze za pamieć. Dystans mam już "wyrobiony" ale czasu mniej. Bo mam ważny projekt i jestem nim pochłonięta.

Olcia Pm... u mnie @ pierwsza po "pobiła" wszystkie... jest jeszcze inna i jeszcze bardziej dziwna. Znaczy chcę powiedzieć że mnie już nic nie zdziwi...

Zmykam... mąż ma dzisiaj urodzinki a ja jak nigdy przed kompem:sorry2:

reklama
Czesc dziewczynki:)
Pogoda byla dzis super:)Goraco i piekne slonko:)
Wrocilam do domku po 17 a potem dlubalam z Arturem w samochodzie-hihi.
Tak sobie dzis myslalam czy jak ja Julke czasem biore na rece bo sie tego domaga lub po prostu musze to czy mi to nie zaszkodzi...
W sumie to chyba mysle,ze nie bo jak bym miala dziecko w tym wieku przeciez tez bym musiala sie nim zajac:)
O wlasnie ty Nikki masz synka w wieku 2-lat i on tez jeszcze potrzebuje zeby czasem go podniesc itp.

Pozdrawiam wszystkie bez wyjatku.Buziaki

Aga, ja podnoszę synka, bo niestety czasami muszę, ale staram się jak najrzadziej i bez angażowania mięśni brzucha, tylko kucam i mięśniami nóg staram się podnosić. Lekarka zakazała mi podnoszenia, ale czasami nie ma innego wyjścia..:-(

Do góry