reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja tez z Wami sie na dzis zegnam Mezus woła tazke i dla niego czas trzeba znalezc

Milego wieczorku zycze i do jutra
DOBRANOC ;-)

ja tez sie z wami pożegnam bo nikt nie zrozumiał moich intencji a jeszcze mi sie za nie oberwało, wiec jak tak to ma wygladac ze "starsze" forumowiczki wolą tu byc same to cóż. jestem na styczniowkach i mam nadzieje ze tam pozostane do końca ciązy bo nie mam ochoty tutaj pisac o kolejnym aniołku... jak dla mnie to tutaj jest zbyt mało wątków tematycznych bo w jednym wątku pisze sie potem o wszystkim... Agnieszki Irlandia nie miałam zamiaru zrazic, obrazic czy cokolwiek, poinformowałam tylko że stworzyłam nowy wątek i tam mozna tez powtorzyc taka wiadomosc wlasnie po to zeby sie nie zgubila bo dzis juz powoli 30 storon co niektóre maja do nadrobienia a tam bylyby wpisy od zafasolkowany góra 2 razy na miesiac od kazdej.... ale juz mnie przegadałyście :)

dobranoc jak chcecie sie klócic to sie kłóccie ale bezemnie

"Ps mam prośbe o wklejanie teraz takich info na nowym wątku, bez obrazy ale malutko piszesz a niektore dziewczyny tutaj duzo pisza (w tym ja) no i jak znam życie trudno będzie sie potem twojego posta doszukac innym... tutaj będziemy chyba pisac tylko o planowaniu ciąży po poronieniu i ogólnie pewnie będziemy klepac... odpisywac innym pocieszac pisac o obawach itd "

nie wiem co w tym było obraźliwego, chyba jedynie to że mysli sie także o innych

Już w przyszły wtorek moja Kruszynka miała się urodzić..

Uprzedziłam M aby na ten dzień nic nie planował ale nie powiedziałam dlaczego. Oczywiście on nie pamięta.. :((

Dziewczynki jeszcze nie doczytalam wszystkiego co dzis pisalyscie,ale widze,ze znowu ktos znika...
Pati nie uciekaj!!!Lubie czytac Twoje posty i kibicuje Tobie i dzidzi:)
W ogole lubie czytac to co piszecie...tematy czasem bywaja przerozne,ale zawsze z tego cos madrego mozna wyciagnac,czegos sie nauczyc lub zdobyc jakas przydatna rade...Oj wiecie o co mi chodzi...

reklama
nie było mnie dwa dni ale chyba nikt nie zauważył-nie ważne
ważne jest to co się tu dzieje a dzieje się źle
mam tylko nadzieję że te wasze nastroje spowodowane są tym co dzieję się z pogodą i że po burzy przyjdzie słońce

Do góry