reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

She na slub przyjdzie pora najwazniejsze ze sie kochacie !
amor019.gif

Z moim mezem było tak samo na poczatku chciałam bardzo z nim rozmawiac ale on nie ...kłocił sie ze mna i wogole Po jakims czasie powiedział ze czuje tak samo jak ja Zwlaszcza boli go to ze ja dziecie czulam a on nie....Pozniej zrozumialam równiez ze i tak nie wiedział co ma mi powiedziec bo zadne słowa bolu nie zmniejsza i on unikal tego tematu tez dlatego gdyz wiedzial ze ten temat sprawial iz plakalam a moich lez nie mógł zniesc .....

Dam Ci rade bedac u lekarza pesymizm zostaw w domu a znajdz w sobie optymizm .... dobra rada !

Hehe ten plan z Wróbelkiem i Pixelka to chyba prawda :cool2:
A oto dla Ciebie cos na rozgrzanie ....

reklama
matko kochana co tu sie wyrabia !!!!!!!!!!!!!!!!!! co za bałagan !!!!!!!!!!!!
jak to forum wyglada !!!!!! to ma byc ciąża po poronieniu !!!!!!!!!!!! czy pierdoły na codzien !!!!!!! nie wyobrazam sobie zebym chciala dołączyc do tego forum roku temu jak przezylam swoja tragedie w takich okolicznosciach jak tutaj sa !!!!!!
i wcale nikt nie obraza nowych dziewczynek !!!!!!!!!!!!!!!
chodzi tylko porzadek !!!!!!!!! do gadania o pierdołach jest odskocznia a tutaj naprawde czeka sie na wazne wiadomosci !!!!!!!!!!

Agunia Irl tak sie ciesze ze wszystko u Ciebie w porzadku :DDDD
Kasiiieeeekkk a jednak Marcel przecudnie :)))
Agunia Aj czyli w piatek wielki dzien mocno gratuluje
dziewczynki ciesze sie bardzo z nowo zafasolkowanych :)))))
Syla kochana pozdrawiam
Selenka czekamy na zdjecia Madziulki
Pixelka Wrobelek juz nie dlugo rozpakowanko
Slodziutka :***
Niusia kochany warjacie :*
Carrii :** Marzenka:** Marlenka:**
Gabi Mordoklejka Angelka, Hania Martusionek
Gloria Iza30 Oluniia Dlaczegotak Mircia Wrobelek Anetka Alla Also Guska Buziaczek Koti Mala Anetka83 Jezyk Malutka80 Scarlet Ola 15 Ozkane Goska40 Danula Szafirek Patib Carri:((( Agataxk Agi 28 Syla Dlaczegotak martusionek
Magdalenka26 Marli Cyniczna Pixellka Sonita Iławianka
Agusia537 Niusia Kinguś Alutka17 Gloria Mama Sowka Przyszla Mamusia Madzia wszystkie Was kochane pozdrawiam:*********

a nie ktore dziewczyny powinny zastanowic sie nad tym to co pisza !

cześć dziewczyny

nie będę komentowała tego co zostało tutaj wcześniej napisane bo chyba ktoś gdzieś się pogubił, jestem na BB przeszło rok czasu i nie byłabym tutaj jeśli byłby bałagan...to forum kształtują osoby, które tutaj piszą a wątek brzmi "ciąża po poronieniu".... więc Pati ma w jednym rację... do pogaduszek typu Gadu jest wątek "odskocznia" i juz nie trzeba będzie przekopywać się w 100 postach dziennie aby odczytać tą informacje na którą czekamy...

z odpisywanych wieści widzę że Agusia będzie miała córcię... Aguś gratulacje ogromne.. wiem że miał być synuś ale cóż co zrobione to będzie...

Wróbelku czekamy na Hanusię:-)

Ola czyżbym dobrze doczytała???? gratuluję II i czekam na wiadomości po wizycie...

Marzenko:-).... buziaczki ogromne

AJ tylko 2 dni... jak sie czuje Panna Młoda?

buziaczki dla wszystkich

Wiecie co kochane widzę że jednak przeszkadzamy. Przeczytałam wątek jak wyglądał kiedyś i tez były luźne rozmowy. Chyba narazie spasuje. Jako nowa, niech sobie "stare" piszą. Trzymajcie się dziewczynki. Powodzenia w starankach. Nikt mi nie bedzie narzucał ile postów mam napisać.

Ola nikt tu z nowych dziewczyn nie przeszkadza tylko chodzi o umiar

Alutka kochana :* a no nie wiem wlasnie badanka mam wszytskie w porzadku ale jeszcze nic nie mowil ginek ide do niego w sierpniu i mam nadzieje ze wreszcie cos mi powie konkretnego bo juz nie moge sie doczekac
a jak tam Alutka u Ciebie??:)

Ola81 no nie wiem nie wiem ....moze sie zlitujemy
Alicja witaj:) Co tam u Ciebie ???
Ehhh tyle razy było to poruszane..... prosze dajcie spokój Jak ktos chce tutaj sobie pisac to niech pisze ....w koncu mamy demokracje:sorry2:
Owszem mozecie wyrazc sobie swoje zdanie ale kazda z Was - na mysli tych ktorzy tak sie bulwersuja - sama pisała o "głupotach" i jakos nie było problemu ....Imprezki , wieczorne pogaduchy,nawet kawały - wtedy bylo to ok teraz nie Zawsze te forum było takie jesli komus sie nie podoba to jego sprawa.... Wejdzie sobie na to co było w zeszlym roku - moze potem dopiero jakis komentarz .....:cool2:

Ola nie ma sensu sie przekrzywkiwac .... olewamy to i dalej sobie gawedzimy ;-) Chyba ktos zapomniał jak było gdy zdziewczyny z forum zrobily komus panienski wieczór :-D

reklama
Alicja ale fajnie widziec Cię tutaj!!!!!!! Kiedy wypijemy waniliówkę????? :sorry2:

Ola nie obrazaj sie to na prawdę nie o to chodzi.......Wydaje mi sie ze kazda kieruje sie wlasnym sentymentem i tyle... troszke inaczej bylo w chwili kiedy ja tu zawitalam, troszke inaczej jest teraz, ale ja na prawde nie mowie ze gorzej... poprostu inaczej

Do góry