reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

She Ja też juz sie nie moge doczekac. Nic ide sie wykapac puki ma mnie to z wanny wyłowić Bo pozniej bedzie ciezko hehehe Musze zaczac sie ruszac bo nie urodze nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiamy i wysylamy buziaczki

reklama
Mysle ze dyskusja jest zakonczona.Wyjasniłysmy sobie o co chodzi.Moze podczytuje Nas jakas pilnie potrzebująca pomocy dziewczyna i nie ma odwagi sie wcinac wiec mysle ze juz dosc.:sorry2:

ZAPRASZAM JAK KTOS NOWY POTRZEBUJE SIE WYGADAC.

witam

nie pisze ale podczytuje ...

kazdy moze wyrazic swoje zdanie i nikt nie powinien sie obrazac...ale ja tak jak i wiekszosc dziewczyn uwazam ze post pati b mogl urazic age irl ktorej i ja kibicuje juz od roku...tak wiec jej sugestie nie byly na miejscu ...kazdy ma oczy i widzi ze takowy watek powstal i ta ktora ma chec to niech na nich pisze ...i koniec
Watek glowny ciaza po poronieniu jest przede wszystkim nie o biadoleniu zycia codziennego tylko o sprawach z ktorymi nie dajemy se rady czy tez o ktore chetnie spytamy bo potrzebujemy wsparcia, ciaze forumiaczek ktore daja nam duzo nadziei ze i nam sie uda.

A ze ktos jest nowy nie swiadczy ze ma sie nie odzywac ,ja tez tak jak Wy bylam na tym watku nowa....i czulam sie tu jak w domu i dziewczynki bardzo cieplo mnie przyjely do swojego grona

mama sowka gratuluje fasolki
ola(iza) gratulacje
aga irl musialam szukac Twojego postu na sierpniowkach ciesze sie ze dzidzia zdrowiutka...(moje typowania kolejny raz zawiodly:) NAWET NIE PROBUJ NAS OPUSZCZAC!!!

Aunia Aj jak ten czas zlecial juz nie dlugo wielki dzien przed Toba!

Ktos tak pieknie napisal ze dzieci tak naprawde nie sa nasza wlasnoscia ...zgadzam sie w 100% Bog daje nam je tylko na wychowanie bo to sa dzieci BOZE!

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE BUZIAKI

Witam serdecznie ...... Za oknem jakies hmurki blekitne widac czyli nie jest zle Choc wiem ze w nocy deszcze znów da znac o sobie !!!!
Troszke Wam poodpisuje ... mam nadzieje ze mnie nie spalicie na stosie za tak duzo do czytania :confused:

She mezowi zapewne starczy cierpliwosci na Twoje humorki ale chyba nie jest az tak zle ;-) Ja tez gratuluje zareczyn moze to spoznione zyczonka ale szczere :-) Zareczyny piekna rzecz ::happy2::happy2:Twoj maz zrobil Ci piekna niespodzianke :) Oj zobaczysz minie rok i tez bedziesz mogla o tym z mezem spokojnie porozmawiac , u mnie własnie tak jest ....I nawet dzis tego doswiadczyłam :happy2:
Oj wierze ze bylo Ci ciezko z tym zapisaniem sie do lekarza , moja pierwsza wizyta przypominała mi to co przeszłam wczesniej Czułam sie zle wrecz okropnie ale teraz to juz ok ....normalka..... Ale GRATULUJE ODWAGI wlasnie zrobiłas krok do przodu , czyli wszytsko idzie w dobrym kierunku - TAK TRZYMAC !Ale nie ładnie ze z góry ustalasz co lekarz powie ! Moze Cie zaskoczy kaze zrobic badanka a potem jak wszytsko ok pozwoli na staranka ...

Selenko zawsze staram sie pamietac o wszystkich :-)
Oj kochana snami sie nie przejmuj - ty tylko sny ! Nie potrzebnie sie denerwujesz !:angry:

AgusiaAj mam nadzieje ze strach i chorobsko powoli Cie opuszczaja ;-)

Nikki moze taty juz nie ma ale w niebie zawsze wiesz ze jest ktos kto sie troszczy o Ciebie ....Dla Twojego taty (*):-(
Moj maz bez mego ojca mej matki sie ze mna zareczyl.... Choc i tak oni nie byli mi potrzebni do tego zwłaszcza moja matka ....:angry:

Kingus oj te upławy w ciazy sa okropne ja tez je miałam , masakra u mnie skonczyło sie na atybiotykach dopochwowych:/ Twoj maz widze tez pieknie sie zareczył z Toba - odwazny
Co do głowy tez masuje sobie punkt ale ostatnio nie pomogło ehhh ...Cale szczescie jak narazie jest ok ale cos mi sie wydaje ze wizyta u specjalisty mnie czeka:baffled:

Karola322 dla Twojego Aniolka (*):-(.... do konca wierzyłam :(Jednak czasem bol jest dla nas nieunikniony ... PAMIETAJ ZE ZAWSZE NAWET W MYSLACH JESTESMY Z TOBA! Wierze ze najwazniejsze dla Ciebie jest teraz spokoj i odpoczynek ...Tule Cie

13x13 mam nadzieje ze juz sie nie smutas ,moze do soboty jakos sie nastroisz i w tym dniu bedziesz szalec - bo tego Ci zycze ! :-)

Cyniczna milo ze sie odezwalas !!!!! Hehe z tego co piszesz to masz tajemniczego i niesmalego dzidzisuia :-):-)

Ola15 dwie kreseczki masz ....pieknie! Czekamy na wiesci po lekarzu ! Trzymam kciuki za Ciebie !;-)

Pati milo ze sie odezwals to juz prawie 10 tydzien ....PIEKNIE ! Nie przejmuj sie ze mdlosci nie masz, kazda ciaza jest inna i moze albo wcale ich nie bedziesz miala albo przyjda do Ciebie pozniej :)
Do jakiego lekarza chodzisz jesli mozna wiedziec???
U mnie dopoki lekarz nie zabroni bede upawiac seks z mezem :-)
Nauczyłam sie juz czekac na te nasze staranka , tak naparwde co ma byc to bedzie nie bedzie jakiegos wielkiego planowania !
Uwazam Pati ze nie ma sensu zakladac nowych watków bo przeskakiwanie z jednego na drugi chyba nie jest takie fajne.....

MamoSówko ciesze sie ze po wizycie wszytsko ok ... No to teraz wielke wyczekiwanie na tego 14 lipca zapewne do tego czasu duuuzo sie zmieni :-)

Wróbelku ciesze sie ze sie odezwałas !!!!!!!!!!!!!!! Ja normalnie czekałam z niecierpliwoscia na Twoje wiesci !
A ty jeszcze z Hania w brzuszku ale jeszcze troszke i bedzie po wszytskim .... Całuski posylam :*:-):-):-)

Pixelko ty tez ciagle w dwupaku ..... ehhh kiedy ta Twoja kruszyna zechce wyjsc na świat .... Czekamy na nia !!!:tak::tak:

Motyl co za tesciowa !!!!!!!! Ale sie wciekłam czyatajc to co twoja tesciowa powiedziała !!!!:angry:

Haniu moze nie bedziemy miec beztroskiej ciazy ale zawsze zminimalizowac ten starch jak tylko sie da !

Ola81 z góry zakladasz ze Ci sie nie uda a gdzie nadzieja na to ze sie uda ???? Mam przyjechac do Ciebie i to Ci wbic do głowki ?:angry:

AgaIrl gratuluje córci , choc wiem ze synusia chciałes Ale moze nastepnym razem :p NAJWAZNIEJSZE JEST JEDNAK TO ZE JEST ZDROWA !!!!! Jak ja sie ciesze !:tak::tak::tak:

Syla28 zgadzam sie z Toba porobia te watki a potem to tak jak osa z kwiatka na kwiatek przeskakiwac by sie dowiedziec co u kogos słychac .

KasiekKm jak tam u Ciebie ? Jeszcze 4 tygodnie i finał ? Wszystko juz masz przygotowane ?

Iza30 ciesze sie ze z dzidzia jest wszystko ok Nie wazne jaka łec wazne by zdrowe było:) Choc i tak czekam juz na 2 lipca i na te Wasze usg :-)

Angelika kto chce niech sie usunie wcien ...ja taka nie bede !:):) Troszke optymizmu i wiary oraz dobrego słowa nigdy nie zawiele

Heh takie zaskoczenie po porodach to szok wiem i spotkałam sie z paroma takimi przypadkami hehe taki psikus !

Edytko tule Cie ...... PAMIETAJ JESTEM Z TOBA!!!!

Ale popisałam:sorry2:

Dilajla,Mircia,Also,Anetko,Alla,Jezyk, Pyzuniagaj,Niusia, Mordoklejko,Gabi Alicja,Aga28 i wszystkie niewymienione dziewczyny cieplutko pozdrawiam i zycze milego wieczorku:-)

Z każdą z Was się zgadzam :-) Ja będe na tym forum pisała, nie mam ochoty usiąść i wrócic do tego co było. Czyli do użalania się nad soba codziennie i płaczu, dlaczego mnie to spotkało. Dzieki Wam kochane dziewczynki pozbierałam się, Sa dni do zadumy na tym forum, są dni żeby też troszkę luźniej porozmawiać. Żeby nie popaśc w depresję. I super się z Wami dogaduję.
Wróbelku no i na Haneczke tez czekam. A wanna to dobry pomysł???

reklama
Ola81 to przesyłam Ci słonce
sole033.gif

Nikki no niestety dat nie wymarzemy ale patrze sie w niebo i wiem ze moja córcia nie chce bym płakala i to dla niej robie:-)

Do góry