reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Szok, prawda? Ja do tej pory wiedziałam, że są kościoły, do których kolejka nowożeńców ustawia się na 2 lata do przodu. Ale żeby knajpy? Uwierzyłam jak jeden z moich klientów brał ślub teraz na koniec maja. Czekał na niego 1,5 roku, bo choć z kościołem problemów nie było, to tyle trzeba było odczekać, by mogli zrobić wesele w swojej wymarzonej i upatrzonej knajpie. :szok:

Ja jako okularnica wiem ;-)

Dieta a wzrok | SOCZEWKI KONTAKTOWE

She, trzeba nad planowaniem ślubu trochę się pomęczyć, żeby mieć, co się chce, a nie to, co akurat jest...;-);-)
Dzięki za arykul!

reklama
No super super:-) będzimy mieli co dzieciaczkom opowiadać:-) samopoczucie dobre tylko ta pogoda mnie dobija:angry: a dziś mam wizytę i nawet jak ginek zrobi USG to i tak pewnie będzie sam pęcherzyk:confused:
Ale pewnie luteinę da albo duphaston... Lepiej pójść wcześniej i dostać jakieś wspomagacze, poza tym taka wizyta działa uspokajająco zazwyczaj.

A sama do tej pory na luteinie jestem.

No super super:-) będzimy mieli co dzieciaczkom opowiadać:-) samopoczucie dobre tylko ta pogoda mnie dobija:angry: a dziś mam wizytę i nawet jak ginek zrobi USG to i tak pewnie będzie sam pęcherzyk:confused:

Mamo Sówko, ja też źle już reaguję na tą pogodę, a zwłaszcza brak słońca.
Czekam na relację z usg no i może jakąś foteczkę?:-D Na którą idziesz?

Witam was dziewczyny jestem już w domu i tak jak pisała mama sówka to była ciąża wczesna i samoporonienie podejrzewam że stało się to wczoraj bo strasznie krwawiłam chcieli mnie zostawić jeszcze dwa ale powiedziałam że idę do domu.beta z 21.45 zeszła do 10.21 więc lipa.
Diewczynki moje kochane muszę was przeprosić ale narazie nie będę zaglądała na bb bo muszę odpocząć dziękuję że byłyście i jesteście ze mną ale ja już nie mam siły do tego wszystkiego wszystko nam się wali i w ciągu 3 miesięcy dwa poronienia muszę naprawdę odpocząć cieszę się waszym szczęściem i jesteście kochane ale brak mi sił.
Nie wiem teraz czy mamy czekać ze straniami bo nic mi nie powiedzieli na pewno nie chcemy nic na siłę i muszę wyluzować bo nic wtedy nie wychodzi.
Dziewczynki będę was czytała i czasem pisała ale naprawdę muszę odpocząć. Bo już nie mam siły płakać
buziaczki i jeszcze raz dziękuję za wszystko

Ale pewnie luteinę da albo duphaston... Lepiej pójść wcześniej i dostać jakieś wspomagacze, poza tym taka wizyta działa uspokajająco zazwyczaj.

Cyniczna nie wiem czy coś dostanę, bo ostatnio miałam pusty pęcherzyk, wieć wcale nie było Dziudziusia i dlatego miałam zabieg...ale zobaczymy:tak:

Oj to czekamy na wieści :-)
Mamo Sówko, ja też źle już reaguję na tą pogodę, a zwłaszcza brak słońca.Czekam na relację z usg no i może jakąś foteczkę?:-D Na którą idziesz?

Oczywiście, że się odezwę jak tylko przyjadę od lekarza:-) dopiero po 18 idę, ale siostra pojedzie wcześniej mi zająć kolejkę, bo tam kto jest pierwszy ten lepszy i jakbym pojechała po 18 sama to może o 21 by mnie przyjął:-p

My ślub zaczęliśmy planować w październiku w tamtym roku, ale jak zaczęłam dzwonić po salach to się załamałam:angry: a kiedyś na początku jak bylismy razem to się śmiałam, że chciałabym ślub w maju, a że jesteśmy ze sobą od 23 to właśnie tak:-) a siostry się śmiały, że 23 maj wypada już w 2009 roku (byliśmy ze sobą od 2007) i w jednej super sali był wolny tylko ten termin, a na cały rok zajęte, bo coś tam wypadło:-) przypadek???:tak:

Ja tylko na chwilke ....dzis mnie raczej nie bedzie z Wami moze wieczorem ale nie wiem ..... Glowa mi tak peka ze nie idzie wytrzymac:-( Moze to przez tego torbiela co mam , szczerze nie wiem Ide wzisac jakas tabletke i mykam sie polozyc:-(
Trzymajcie sie

reklama
dzięki za zaproszenie,może kiedys wpadne albo Ty do mnie??:-)
póki co wybieram sie do Twojej lekarki:-)
zaraz mam audyt ISO 9001/2008-ciekawe czy mnie pomęczy
Pan miły i przystojny wiec nie mam nic na przeciw hihi

Do góry