reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A mój Mężuś oświadczył się na lodowisku (takim odkrytym na Rynku)...tak to jakoś wyszło, że akurat wszyscy byli poza lodowiskiem, bo jeźdźiła po nim maszyna do czyszczenia i jak zjechała to zaciągnął:-p mnie na środek i mi się oświadczył:-) to było niesamowite:-D a ja nic, a nic się nie spodziwałam:tak:

Cyniczna dziękuję za gratulację i mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze:-D też Cię pamiętam i widzę, że już mniej niż połowa została:-D

reklama
Cześć, dziołchy!!!
Wpadłam zobaczyć, co u Was... A widzę wielkie zmiany!
Selena, Aga Ir - mocno trzymam kciuki!!!
Aga AJ - jak tam stres przed wielkim wydarzeniem? Ech, a tak niedawno wydawałoby sie sama ślub brałam...
Ach, no i oczywiście, Mamę Sówkę u nas na październikówkach przelotem widziałam, więc Kochana, moje najszczersze GRATULACJE!!!!

no witaj dolnoślązaczko!
co u Ciebie?

no witaj dolnoślązaczko!
co u Ciebie?
A jakoś do przodu pomalutku ;-):-D Przejściowe problemy z sercem - arytmia ciążowa, potem z nerkami (normalka), ale na razie zażegnane!!! Dzidziuch zdrowy i mnie kopie po pęcherzu (ułożenie pośladkowe), co jest mało komfortowe zwłaszcza podczas jazdy samochodem :-D Lekarze chybają nad dziewczynką, ale jak na razie tylko "chybają", bo mój wstydzioch się pokazać nie bardzo chce. Ogólnie nie lubi paparazzich... ucieka przed usg, chowa się na "podsłuchu" serducha i na 3D zasłonił buzię rączkami, a poszturchiwany, by się odwrócił, odwrócił się... dupą do publiczności (można pisać "dupa"?:-D).

A mój Mężuś oświadczył się na lodowisku (takim odkrytym na Rynku)...tak to jakoś wyszło, że akurat wszyscy byli poza lodowiskiem, bo jeźdźiła po nim maszyna do czyszczenia i jak zjechała to zaciągnął:-p mnie na środek i mi się oświadczył:-) to było niesamowite:-D a ja nic, a nic się nie spodziwałam:tak:

Super romantycznie!! Fajnie mieć takie wspomnienia, zostają na całe życie!!:tak::tak:
A jak samopoczucie, byłaś już na usg?

Kinguś, mam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku, ale jeśli będzie trzeba, to trudno. Żurawina jest chyba dobra na drogi moczowe?
Tak.
Ja biorę jedną tabletkę i jakoś mi pomogło na te upławy.

tak więc dla Aniołka Karoli
[*]...trzymaj się Niunia:confused:
Kolejny Aniołek
[*]

Cześć, dziołchy!!!
:-)

Super:-)

Mój na święta Bożego Narodzenia, przy całej rodzinie. Było chyba z 12 osób a on taki był stremowany;-)

Dziewczyny Karola322 bardzo dziękuję, że z nią byłyście i, że trzymałyście kciuki, ale już jedzie do domu (może niebawem sama się odezwie)...pewnie nie na taką wiadomość czekałyście (bo ja też nie), ale to była wczesna ciąża i samoistne poronienie...tak więc dla Aniołka Karoli
[*]...trzymaj się Niunia:confused:

Och... Nie tak miało być... Miała być radość, a nie smutek :-(

[*] dla Nowego Aniołka...

Mi półtora roku zajęło przygotowanie ślubu i wesela, a słyszałam, ze niektóre sale na dwa lata wprzód są porezerwowane..

Szok, prawda? Ja do tej pory wiedziałam, że są kościoły, do których kolejka nowożeńców ustawia się na 2 lata do przodu. Ale żeby knajpy? Uwierzyłam jak jeden z moich klientów brał ślub teraz na koniec maja. Czekał na niego 1,5 roku, bo choć z kościołem problemów nie było, to tyle trzeba było odczekać, by mogli zrobić wesele w swojej wymarzonej i upatrzonej knajpie. :szok:

No tego akurat nie wiedziałam...

Ja jako okularnica wiem ;-)

Dieta a wzrok | SOCZEWKI KONTAKTOWE

A jakoś do przodu pomalutku ;-):-D Przejściowe problemy z sercem - arytmia ciążowa, potem z nerkami (normalka), ale na razie zażegnane!!! Dzidziuch zdrowy i mnie kopie po pęcherzu (ułożenie pośladkowe), co jest mało komfortowe zwłaszcza podczas jazdy samochodem :-D Lekarze chybają nad dziewczynką, ale jak na razie tylko "chybają", bo mój wstydzioch się pokazać nie bardzo chce. Ogólnie nie lubi paparazzich... ucieka przed usg, chowa się na "podsłuchu" serducha i na 3D zasłonił buzię rączkami, a poszturchiwany, by się odwrócił, odwrócił się... dupą do publiczności (można pisać "dupa"?:-D).

e to widzę ,że jest ok!
a czemu podczas jazdy samochodem daje tak popalić?
czekam na nowy wpis do bloga hihi
u nas tez dobrze,dalej walcze z remontem uff

e to widzę ,że jest ok!
a czemu podczas jazdy samochodem daje tak popalić?
czekam na nowy wpis do bloga hihi
u nas tez dobrze,dalej walcze z remontem uff
Sama jazda samochodem nie byłaby chyba taka zła, gdyby nie dziury i koleiny. Ja hop na tej dziurze i dzidziuch hop... pech chciał, że w sam pęcherz najczęściej i czujesz nagle nieodpartą potrzebę odwiedzenia choćby przydrożnych krzaków...:dry::-);-) Wody amortyzują to jedynie minimalnie hahahahahaha

No, bolga trochę zaniedbałam, bo kilka dni w szpitalu byłam (w związku z tymi nereczkami), ale postaram się nie zrobić Ci zawodu i coś tam wpisać :tak::-D

Remont w pełni, mówisz? No, mi się chyba zaczyna nudzić, bo też bym już z remontem poszalała :-D Ty byś kiedyś na kawkę wpadła, a nie...

Super romantycznie!! Fajnie mieć takie wspomnienia, zostają na całe życie!!:tak::tak:
A jak samopoczucie, byłaś już na usg?

No super super:-) będzimy mieli co dzieciaczkom opowiadać:-) samopoczucie dobre tylko ta pogoda mnie dobija:angry: a dziś mam wizytę i nawet jak ginek zrobi USG to i tak pewnie będzie sam pęcherzyk:confused:

reklama
Do góry