reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja się męczę z upławami od początku ciąży. Miałam robiony posiew i nie nie wyszło.
Robiłam irygację z tantum rosa, brałam probiotyki i antybiotyk macmiror ale pomaga na chwilkę. Teraz biorę tabletki z żurawiny i jest trochę lepiej;-)

Kinguś, mam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku, ale jeśli będzie trzeba, to trudno. Żurawina jest chyba dobra na drogi moczowe?

Witajcie:-)

Selenko cieszę się że wszystko dobrze,Madzia duża:-)zdrowa i to najważniejsze,widzę ze będę miała piękny prezent na urodziny,Madzia będzie już na świecie.:tak::tak::tak:

AgaAj juz tylko 4 dni i ślub,wiem stres wielki ale dasz radę,pomysl za 5 dni będziesz juz to miałą za soba i będziesz żoną:tak::tak::tak::tak::tak:

She gratuluję zaręczyn,pieknie to twój M wykombinowwał:tak::tak::tak:

Dziewczyny Karola322 bardzo dziękuję, że z nią byłyście i, że trzymałyście kciuki, ale już jedzie do domu (może niebawem sama się odezwie)...pewnie nie na taką wiadomość czekałyście (bo ja też nie), ale to była wczesna ciąża i samoistne poronienie...tak więc dla Aniołka Karoli
[*]...trzymaj się Niunia:confused:

Dziewczyny Karola322 bardzo dziękuję, że z nią byłyście i, że trzymałyście kciuki, ale już jedzie do domu (może niebawem sama się odezwie)...pewnie nie na taką wiadomość czekałyście (bo ja też nie), ale to była wczesna ciąża i samoistne poronienie...tak więc dla Aniołka Karoli
Karola22, strasznie mi przykro....zajrzyj do nas, jak poczujesz się na siłach...

Mi półtora roku zajęło przygotowanie ślubu i wesela, a słyszałam, ze niektóre sale na dwa lata wprzód są porezerwowane..

Cześć, dziołchy!!!
Wpadłam zobaczyć, co u Was... A widzę wielkie zmiany!
Selena, Aga Ir - mocno trzymam kciuki!!!
Aga AJ - jak tam stres przed wielkim wydarzeniem? Ech, a tak niedawno wydawałoby sie sama ślub brałam...
Ach, no i oczywiście, Mamę Sówkę u nas na październikówkach przelotem widziałam, więc Kochana, moje najszczersze GRATULACJE!!!!
Pixellka... Ty już też zdaje się masz finisz?

Ostatnia edycja:
reklama

Karolka mi równiez bardzo jest przykro i bardzo Ci współczuje kochana..
[*]

Do góry