reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam się z wami i uciekam popracować, mam ciężki tydzień bo kolega jest na urlopie i pracuje za dwoje:baffled:
ale może z pracki znajdę czas na BB:sorry2:

Ilonko dla twojego Aniołka (*)

Andzi daj znać po wizycie

Agnieszko fajne takie dwulatki... ale sie można nasłuchać:-)

miłego dnia dziewczyny

Karola?????????

reklama
Witam Dziewczyny!! Ledwo dziś wstałam, pogoda mnie dobija...

Ilonko26, witam!!

Aga0240, to będziesz mieć intensywne wakacje... a jak brzuszek?

Karola, co u Ciebie?? Odezwij się...

Witaj Niki.
Brzuszek jak na razie dobrze.Nic nie pobolewa i odpukac na razie ok.
Za to klopoty z jedzeniem sa dalej.Mam dni,ze nie moge na nic patrzec a mam tez takie gdzie wszamam np. ciagle pomarancze.
Za to wstret do miesa pozostaje ciagle...

A u Ciebie jak dzidzia?

Witam wszystkich w pochmurny, smutny, szary dzień...

Ilonko witaj i zostań z nami. Jeśli potrzebujesz jednocześnie chwili wytchnienia i pamięci o tym co się wydarzyło -tutaj jest miejsce gdzie można połączyć te dwie rzeczy. Tutaj rozmawiamy -pamiętając, tutaj nikt nie powie -o już Ci lepiej bo się weselisz? My wiemy ze nie jest lepiej -my rozumiemy.... Dla Twojego Aniołka zapalam (*).

Karola odezwij się -wiesz ze wszystkie czekamy jak na szpilkach...

Aga AJ jak przygotowania i samopoczucie??? ostatnie dni "wolności";-)

Agnieszka0240 gratuluję wysokich obrotów!!! ja na takie wracam 1go lipca -praca, angielski, siłka... już za długo tkwię w miejscu -pora wrócić do ludzi... Tylko pamiętaj żeby się nie przemęczać:tak:

Asiu she podejrzewam że idzie @:confused:??? tyle emocji od wczoraj -to musi coś znaczyć...

Ola81, Pixella, Kasia0201, Motylek, Gosia Lew, Enka1, Aga Ir, Angelka123, Selenko, Iza30,, Ola15, Przyszła mamusia, Kasiekkm, Gosiek84, Mama sówka, Koti81, Daaa,, Carri, Sylwia', Iławianka, Gabrysiaa, Hania3450, Alutka17, Wróbelek, Niusi@,Anetka83, Kinguś, Syla28, Alla, Ilonka26, Edytka i wszystkie pozotałe dziewczyny pozdrawiam i zyczę miłego dnia!!!

Witam się dziewczyny poniedziałkowo:tak:

Dziewczynki ostatnio was troszkę zaniedbywałam więc dołączę nowe wynalazki ;-)
061909192035.jpgkonik.jpgnietoperek.jpg061909192753.jpg061909192334.jpg
061909192859.jpg

Cudowne:-) a dałabyś radę zrobić Sówkę:-):confused:

mój jezyk odszedł do nieba :-( wczoraj zrobił się zimny, dogrzewalam go butelka z ciepla woda, lampą, cieplym mleczkiem. Rano nie chciał jeść :-( . poplakalam sie jak dziecko :-(

Oj jejku, ale mi przykro on był taki kochany:-(

rany co za dzień :no:
rano jeżyk...
po południu mój 13-letni pies miał dwa ataki padaczki.
Glowa mi peka.

Biedna Ty to masz przeżycia:-( ale już w porządku z pieskiem:confused:

zawitałam tu po raz pierwszy
w prawdzie my jeszcze nie planujemy starań, bo dopiero co jesteśmy po przejściach
ale nigdy nic nie wiadomo, ten na górze nie pozwala nic zaplanować więc będzie co on chce:-p

Ilonka witaj:-)

Kochane ważna wiadomość od Karoli322:

Od wczoraj jest w szpitalu i narazie w nim zostanie...niby już dziś mieli robić jej zabieg, ale jeszcze chcą poczekać i jutro zrobić betkę i wtedy podejmą decyzję...nie robili jej usg...więc narazie czekamy i jutro będzie wiadomo coś jeszcze...ale Karolina pisze, że już nie czuje jakby była w ciąży...ale to są jej odczucia...dziewczyny proszę trzymajmy wszystkie kciuki i módlmy się, żeby było w porządku...

Ostatnia edycja:
to smutna wiadomość ale ja czegoś nie rozumiem,to bardzo wczesna ciaza z tego co pamietam i od razu zabieg?poza tym czasami jest poronienie samoistne i organizm sam sobie radzi
ja wierzę,że jeszcze wszystko sie obróci w dobra strone

Dzień dobry :-)
Kinguś a co u Ciebie??? jak Ty się czujesz? przepraszam -WY:-)

Kinguś a co u ciebie?
Jakoś czas leci. Wczoraj miałam twardy brzuszek a dziś jest już lepiej. Choć doszły lekkie bóle po bokach ale to podobno wiązadła mogą być. Dużo pije i leże na bokach. Kinia szaleje a ja jestem trochę spokojniejsza jak tak wariuje ;-)
Wizytę mam 3 lipca i nie mogę się doczekać:tak:

Zniosę wszystko, chcę aby Magdusia cała i zdrowa przyszła na świat, jakkolwiek to się nie stanie.
Będzie dobrze na pewno wybiorą właściwą drogę :tak:

Dziewczyny a tak z innego tematu, nie wiecie, jaki wplyw na ciąże może mieć gronkowiec albo paciorkowiec w gardle?
Ja nie mam pojęcia :-(

zawitałam tu po raz pierwszy
w prawdzie my jeszcze nie planujemy starań, bo dopiero co jesteśmy po przejściach
ale nigdy nic nie wiadomo, ten na górze nie pozwala nic zaplanować więc będzie co on chce:-p
Witaj. Bardzo mi przykro
[*]

Dzien Dobry dziewczynki:-)
Mam dzis troche biegania przez caly dzien.
W sobote dostalam powiadomienie o kursie niemieckiego.zaczyna sie 23 lipca,odbywa sie piec dni w tygodniu od 8.45-12.15.Troche sie przestraszylam bo mial byc dwa razy w tygodniu i boje sie ze nie nadaze z materialem.Coz jakos to bedzie.
Dasz radę :tak::tak::tak:

Mam dni,ze nie moge na nic patrzec a mam tez takie gdzie wszamam np. ciagle pomarancze.
Za to wstret do miesa pozostaje ciagle...
Jedź na co masz ochotę ;-);-)
Dziękujemy za informację.
Karola trzymaj się.

Od wczoraj jest w szpitalu i narazie w nim zostanie...niby już dziś mieli robić jej zabieg, ale jeszcze chcą poczekać i jutro zrobić betkę i wtedy podejmą decyzję...nie robili jej usg...więc narazie czekamy i jutro będzie wiadomo coś jeszcze...ale Karolina pisze, że już nie czuje jakby była w ciąży...ale to są jej odczucia...dziewczyny proszę trzymajmy wszystkie kciuki i módlmy się, żeby było w porządku...

Karola, trzymaj się!! Oby to nie było to najgorsze....

Również uważam, że zabieg jest bez sensu, po co ingerować, jak ciąża taka wczesna...

reklama
Do góry